- 10 Haziran 2022
- 301
- 211
- 18
- Konu Sahibi leondapper
-
Mesela bulaşık deterjanı hediyesi olabilir, para verilmeden alınan ürün.Erkek arkadaşım bana kolye almış ünlü bi markadan kutusuyla verdi süngerini kaldırınca kart buldum garanti belgesiydi altında da promosyon ürünüdür yazıyor nedir tam olarak bu promosyon ürün bilen varsa aydınlatabilir mi lütfen
Evet promosyon nedir bilmiyorum. Benim için önemi var ama sizin bu atarınızı anlamadımPromosyon nedir bilmiyor musunuz? Bir markanın ücretsiz olarak dağıtılan ürünü. Ona da o şekilde gelmiş olabilir. Önemi var mı?
Bunu nasıl ve nerden alıyorlar kimler alabiliyor almak için ne yapılıyor biliyor musunuBir markayı tanıtmak,reklam yapmak için kullanılan ürünlere denildiğini biliyorum.Promosyon ürünleri gerçek değerinin bayağı altında hatta ücretsiz bile olabiliyor
Aslında gayet normal yazmıştım. Bilip bilmediğinizi de gerçekten anlamak için sordum. Ama sizin canınız sıkkın galiba.Evet promosyon nedir bilmiyorum. Benim için önemi var ama sizin bu atarınızı anlamadım
Erkek arkadaşım bana kolye almış ünlü bi markadan kutusuyla verdi süngerini kaldırınca kart buldum garanti belgesiydi altında da promosyon ürünüdür yazıyor nedir tam olarak bu promosyon ürün bilen varsa aydınlatabilir mi lütfen
Bilmiyorum böyle bi ürün hediye verilmez gibi geldi bana. Ona bi markadan bedava gelen kolyeyi mi getirmiş garip hissettim az da olsa kendi ödeyip küçük bişey alsaydı daha değerli olurdu biraz o kartı görünce üzüldüm. Bide o markadan kargo gelmemiş istanbuldaki arkadaşı kargoyla yollamış buna ne alakaysa bişeyler dönüyo ama anlamadım biraz kırıldım ne olduğunu tam anlayamasamdaAslında gayet normal yazmıştım. Bilip bilmediğinizi de gerçekten anlamak için sordum. Ama sizin canınız sıkkın galiba.
Ah be abicim bir baksana vermeden sağına soluna hediyenin çünkü düşündü aldı değil nerden aldı moda oldu şimdi..Erkek arkadaşım bana kolye almış ünlü bi markadan kutusuyla verdi süngerini kaldırınca kart buldum garanti belgesiydi altında da promosyon ürünüdür yazıyor nedir tam olarak bu promosyon ürün bilen varsa aydınlatabilir mi lütfen
Benim aklıma başka takı yanında verilen promosyon kolyeler geldi. Asıl takı nerede diye düşündüm direkt içim fesat galibaX ürününü alınca Y ürünü şu fiyattan alınabilir gibi bir kampanya ürünü de olabilir.
Buradaki temel sorun nedir ? Sevgiliniz kendisine saat alsa; promosyon olarak kolye hediye edilmiş olsa ve size de kolyeyi hediye ettiyse, bu gözünüzde hediyenin değerini mi düşürüyor ? Sevgiliniz sizi düşünmemiş , size değer vermemiş mi oluyor ?
Atasay dan alınmış bir kolye ve arkadaşı istanbuldan buna kargolamış neden direkt markadan gelmedi ki kargo değişik değil mi ve çok saçma gerçekten kırıldım şuanBazı markalar belli bir ürün alımına hediye kolye veriyor dönem dönem. İlgili markanın böyle bir kampanyası var mıymış bir araştırın. Elinizdeki kolye bu kampanya ürünü mü gibi?
Belki promosyon arkadaşına gelmiştir. O da sevgilinize yollamıştır.Bilmiyorum böyle bi ürün hediye verilmez gibi geldi bana. Ona bi markadan bedava gelen kolyeyi mi getirmiş garip hissettim az da olsa kendi ödeyip küçük bişey alsaydı daha değerli olurdu biraz o kartı görünce üzüldüm. Bide o markadan kargo gelmemiş istanbuldaki arkadaşı kargoyla yollamış buna ne alakaysa bişeyler dönüyo ama anlamadım biraz kırıldım ne olduğunu tam anlayamasamda
Yok istanbuldan arkadaşı buna kargolamış demekki arkadaşı almış ama bunu bana vermesi saçma değil miBenim aklıma başka takı yanında verilen promosyon kolyeler geldi. Asıl takı nerede diye düşündüm direkt içim fesat galiba
Arkadaşı istanbuldan kargolamış ama ben böyle olacağını düşünmemiştim bu ürünün bana hediye verilmesi ayıp değil miEğer altın pırlanta gibi ürünler satan bir mücevher markası ise, bazen alınan pahalı bir esas ürünün yanında hediye edilen ürün olabilir. Eşim bana pırlanta beştaş aldığında firma hediye olarak düşük kratlı küçük bir pırlanta kolye hediye göndermişti, kampanyaları varmış bu da büyük ihtimal öyle bir şeydir. Ya sevgiliniz başka bir yakınına daha değerli pahalı bir mücevher aldı onunla hediye geldi ya da böyle bir takı alan bir yakınından aldı kolyeyi.
Bu konuda net bilgim yok.Denk gelmiş, arkadaş aracılığı ile elde etmiş , markanın daimi müşterisi vs. olabilir.Bir markayı tanıtmak,reklam yapmak için kullanılan ürünlere denildiğini biliyorum.Promosyon ürünleri gerçek değerinin bayağı altında hatta ücretsiz bile olabiliyor
Belki arkadaşı eşi/ sevgilisine bir şey aldı yanında bunu verdiler. Sevgilinize de bunu satmış/ vermiştir bilemedim.Atasay dan alınmış bir kolye ve arkadaşı istanbuldan buna kargolamış neden direkt markadan gelmedi ki kargo değişik değil mi ve çok saçma gerçekten kırıldım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?