Sevgilimin hediyesi hakkında

leondapper

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
301
211
18
Erkek arkadaşım bana kolye almış ünlü bi markadan kutusuyla verdi süngerini kaldırınca kart buldum garanti belgesiydi altında da promosyon ürünüdür yazıyor nedir tam olarak bu promosyon ürün bilen varsa aydınlatabilir mi lütfen

Bir markayı tanıtmak,reklam yapmak için kullanılan ürünlere denildiğini biliyorum.Promosyon ürünleri gerçek değerinin bayağı altında hatta ücretsiz bile olabiliyor

Mesela bulaşık deterjanı hediyesi olabilir, para verilmeden alınan ürün.

X ürününü alınca Y ürünü şu fiyattan alınabilir gibi bir kampanya ürünü de olabilir.

Buradaki temel sorun nedir ?

Sevgiliniz kendisine saat alsa; promosyon olarak kolye hediye edilmiş olsa ve size de kolyeyi hediye ettiyse, bu gözünüzde hediyenin değerini mi düşürüyor ?

Sevgiliniz sizi düşünmemiş , size değer vermemiş mi oluyor ?

Aslında gayet normal yazmıştım. Bilip bilmediğinizi de gerçekten anlamak için sordum. Ama sizin canınız sıkkın galiba.
Bilmiyorum böyle bi ürün hediye verilmez gibi geldi bana. Ona bi markadan bedava gelen kolyeyi mi getirmiş garip hissettim az da olsa kendi ödeyip küçük bişey alsaydı daha değerli olurdu biraz o kartı görünce üzüldüm. Bide o markadan kargo gelmemiş istanbuldaki arkadaşı kargoyla yollamış buna ne alakaysa bişeyler dönüyo ama anlamadım biraz kırıldım ne olduğunu tam anlayamasamda

Ah be abicim bir baksana vermeden sağına soluna hediyenin çünkü düşündü aldı değil nerden aldı moda oldu şimdi..

Rezillik kabul edilemez sen ne sevgilitoşkolara layıksın hemen ayrıl hemen

Benim aklıma başka takı yanında verilen promosyon kolyeler geldi. Asıl takı nerede diye düşündüm direkt içim fesat galiba

Bazı markalar belli bir ürün alımına hediye kolye veriyor dönem dönem. İlgili markanın böyle bir kampanyası var mıymış bir araştırın. Elinizdeki kolye bu kampanya ürünü mü gibi?
Atasay dan alınmış bir kolye ve arkadaşı istanbuldan buna kargolamış neden direkt markadan gelmedi ki kargo değişik değil mi ve çok saçma gerçekten kırıldım şuan

Eğer altın pırlanta gibi ürünler satan bir mücevher markası ise, bazen alınan pahalı bir esas ürünün yanında hediye edilen ürün olabilir. Eşim pırlanta beştaş aldığında firma hediye olarak düşük kratlı küçük bir pırlanta kolye hediye göndermişti, kampanyaları varmış bu da büyük ihtimal öyle bir şeydir. Ya sevgiliniz başka bir yakınına daha değerli pahalı bir mücevher aldı onunla hediye geldi ya da böyle bir takı alan bir yakınından aldı kolyeyi.

Belki promosyon arkadaşına gelmiştir. O da sevgilinize yollamıştır.
Normalde cimri ve düşüncesiz biri değilse takılmayın derim. Hayat şartları malum. Sonuçta sizi düşünmüş, hediye vermiş.
Ama genel hali cimri biriyse düşünmek gerek.

Arkadaşı istanbuldan kargolamış ama ben böyle olacağını düşünmemiştim bu ürünün bana hediye verilmesi ayıp değil mi

Bir markayı tanıtmak,reklam yapmak için kullanılan ürünlere denildiğini biliyorum.Promosyon ürünleri gerçek değerinin bayağı altında hatta ücretsiz bile olabiliyor
Bu konuda net bilgim yok.Denk gelmiş, arkadaş aracılığı ile elde etmiş , markanın daimi müşterisi vs. olabilir.

Atasay dan alınmış bir kolye ve arkadaşı istanbuldan buna kargolamış neden direkt markadan gelmedi ki kargo değişik değil mi ve çok saçma gerçekten kırıldım şuan
Belki arkadaşı eşi/ sevgilisine bir şey aldı yanında bunu verdiler. Sevgilinize de bunu satmış/ vermiştir bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…