- 11 Nisan 2022
- 2.011
- 7.284
- 108
- Konu Sahibi leondapper
-
Ne yapayım adama bu hediyeyi niye aldın diye boynuna mı atlıyım? Uygun bulmuyorsanız bundan sonra sizin fikirlerinize göre yaşarız emriniz olur. Bu nasıl bu muhabbet çok masumca bişey sormuşum üstüme atlıyosunuz resmen gerçekten kendimi açıklamama değmezsiniz daha yorum yapma benim konuma
X ürününü alınca Y ürünü şu fiyattan alınabilir gibi bir kampanya ürünü de olabilir.
Buradaki temel sorun nedir ?
Sevgiliniz kendisine saat alsa; promosyon olarak kolye hediye edilmiş olsa ve size de kolyeyi hediye ettiyse, bu gözünüzde hediyenin değerini mi düşürüyor ?
Sevgiliniz sizi düşünmemiş , size değer vermemiş mi oluyor ?
İmkansız değil ancak onlarca farklı kampanya var , bilmeden kimsenin hakkına girmek istemem.
Arkadaşı firmada çalışıyor olabilir. Çalışanlarına kampanya ürünlerini daha uygun fiyata alma imkanı vermiş olabilirler.
Bu sebeple soğuduysanız , bu konunun altında sürekli başka bir şey arayacaksanız; hediyesini kendisine iade ederek yollarınızı ayırmanız iki taraf içinde daha sağlıklı olacaktır.
Adam bu hediyeyi çok özenerek seçmişte olabilir ancak siz buna asla inanmayacaksınız belli ki.
Kendi içinizde kurmak yerine , sevgilinizle konuşun. İçinize sinmiyorsa da hediyesini geri iade edin ; arkadaşı aracılığıyla bir başkasına satar en azından.
O işler öyle olmuyor. Çalışanlara bedelsiz kolye vb verilmiyor.
Garanti belgesi olan ürün sahte olmaz. Karşı taraf 1 aylık çok yeni bir ilişkide bu denli ağır bir hediye alarak hata etmiş. Çocuğa üzüldüm şimdi.
Siz ünlü bir takıcıdan Atasaydan alınan hediyeyi kabul ederken neden hiç tereddüt etmediniz ? Tek sorun ettiğiniz detayın, ürünün altında yazan "promosyon ürünü" ibaresi olması daha tuhaf.
Kolyenin 2.el olduğunu nereden biliyorsunuz ? Satış ve seçim sürecine dair onlarca olasılık var.
Ancak bu konuyu forumda konuşarak firma ve firma çalışanlarını dahi zan altında bırakıyoruz. Firmanın marka değerini zedeliyoruz.
Bu kadar kısa süreli bir ilişki içerisinde; bir pırlanta firmasından gelen hediyenin verilmesini de , alınmasını da uygunsuz buluyorum.
Hiç bir mesajımda böyle bir şey yazmadım , aklımdan da geçmedi. Kendi bilinçaltınızdan geçenleri bana , benim düşüncelerim olarak yansıtmayın.
Arıza değil de güzellikle soruyum diyorum umarım beni para avcısı biri olarak algılamaz olayın maddi boyutunda değilim ama eline geçen bi hediyeyi düşünmeden bana vermiş gibi oldu tabi bu benim kuruntum olabilir ama kartta bariz promosyon ürünüdür yazıyoBen arıza çıkartırdım. Milletin eşantiyonunu hediye diye vermiş.
Arıza değil de güzellikle soruyum diyorum umarım beni para avcısı biri olarak algılamaz olayın maddi boyutunda değilim ama eline geçen bi hediyeyi düşünmeden bana vermiş gibi oldu tabi bu benim kuruntum olabilir ama kartta bariz promosyon ürünüdür yazıyo
Yollamadı bugün buluşunca verdi kutusuyla bende şaşırdım hatta atasay falan mahçup oldum arkadaşım kargoladı İstanbuldan falan dedi bende içimden ne alaka dedim ama o anın heyecanıyla kurcalamadımda bizzat markadan niye gelmedi kargo falan oldum içimden o an arkadaşı bu kolyeyi istanbulda bulabildi oda buna kargoladı belkide diye düşündüm. Eve geldim kutudaki süngeri kaldırdım birde ne göreyim garanti belgesi altında da promosyon ürünü yazıyorAt gitsin işte fotografini bir aciklama yapar herhalde.
Ben olsam hediye geldiginde kutudaki "promosyon" yazisiyla birlikte fotografini ceker "elime ulaşti tesekkur ederim" yazar birakirdim gerisini kendisine.
Urunun pahaliligi, fiyati mevzu değil bu arada promosyon da olabilir ama soyleseymiş onceden, boyle supriz yapar gibi promosyon yollayacagina.
Yollamadı bugün buluşunca verdi kutusuyla bende şaşırdım hatta atasay falan mahçup oldum arkadaşım kargoladı İstanbuldan falan dedi bende içimden ne alaka dedim ama o anın heyecanıyla kurcalamadımda bizzat markadan niye gelmedi kargo falan oldum içimden o an arkadaşı bu kolyeyi istanbulda bulabildi oda buna kargoladı belkide diye düşündüm. Eve geldim kutudaki süngeri kaldırdım birde ne göreyim garanti belgesi altında da promosyon ürünü yazıyor
Evet bunu sorucam para avcısı gibi gözükmeden arkadaşı buna satmış olsa bile benim için biraz özensiz bi durum olur evet belki durumu yok ama atasay isteyen de olmadı zaten ondan hatta hiç hediye isteyen olmadı. Hediye işi olduysada böylesi olmamalıydı gerçekten kırıldım keşke hiçbişey almasaydıBen sizin içinize düşen vehmi anladım gibi. Çok uzun bir beraberliğiniz yok henüz, kolye promosyon dahi olsa iyi bir markaya ait. Yani ele gelir bir alışveriş veya çalışan ayrıcalığı ile alınmış olma ihtimali olan bir takı. Siz değersiz bulmuyorsunuz ama promosyon deyince aklınıza ana ürün nerede sorusu gelmiş olabilir ki haklısınız. Ben de olsam şüphe duyabilirdim. Ama ekonomik sıkıntıları düşünecek olursak size bir hediye vermek istemiş, ve arkadaşı da o firmada çalışıyorsa falan ondan yardım almıştır belki. Ya da onun elindeki bir üründür ve uygun bir fiyata arkadaşına satmıştır (gerçi bu ne kadar yüksek bir ihtimal tartışılır çünkü arkadaşı birine hediye alsa promosyonunu da eşine/sevgilisine verirdi gibi geliyor). Bir yandan da böyle bir iş çevirse içine insan bir bakmaz mı, bilemedim.
Böyle bir şey var ve promosyon yazısını içinden çıkaracak kadar kutuyla ilgilenmemişse sizin sormanız da gayet doğal bir ihtiyaç bence. Neler neler duyuyoruz, evli nişanlı insanlar çaktırmadan birilerine umut veriyorlar Allah korusun. İşin maddiyatında olmadığınızı belirterek açık açık sorabilirsiniz bence. Daha bir aylık ilişkiniz varmış elbette gözünüz kapalı güvenmeyeceksiniz yani.
Buna pek ihtimal vermiyorum sık sık beraberiz tüm günü beraber geçiriyoruz aldatma belirtisi hiç yakalamadım ama gerçekten yarın ciddi bi sorgu olacak çok kırıldımBen daha çok hangi ürünü aldı ki promosyon geldi diye düşünürdüm. Arkadaşı kargolamış olayı bana saçma geldi biraz.
Ana ürünü başka birine hediye etmiş olabilir mi? Bence bunu bir araştırın.
baktım evet aradım taradım asla bulamadım. Gümüş kolye yazıyor zaten ama atasayda kadın gümüş kolye diye bişeyde yokÜrünü atasay ın kendi sayfasından baktınız mı? Belki indirimli promosyon ürün kategorisindedir. Yada neye istinaden verildiğini öğrenirsiniz ona göre konuşursunuz
Buna pek ihtimal vermiyorum sık sık beraberiz tüm günü beraber geçiriyoruz aldatma belirtisi hiç yakalamadım ama gerçekten yarın ciddi bi sorgu olacak çok kırıldım
baktım evet aradım taradım asla bulamadım. Gümüş kolye yazıyor zaten ama atasayda kadın gümüş kolye diye bişeyde yok
Hayır çift kat zincirli altta papatya gibi bi çiçek var zinciri bronz rengi. Asla bulamadım başka sitelere bile baktım öyle bi kolyeyi bulamadım baya eskiden gelen bi promosyon olabilir bu kadar mı değersizim yani pahalı hedye isteyen yokta beni düşünüp ucuz bişey alsaydı bari ya da hiç almasaydıMelekli kolye mi?
1 aylık sevgilisiniz. Hediye almış hala promosyon diye trip atıyorsunuz. 1 aylık sevgiliyken hediye alması saçma zaten.Evet 1 aylık sevgiliyiz
Google da görsel arama diye birşey vardı hiç kullanmadım ama kolye resmiyle öyle arasanız belki çıkar ne olduğu.baktım evet aradım taradım asla bulamadım. Gümüş kolye yazıyor zaten ama atasayda kadın gümüş kolye diye bişeyde yok
Öyle gösterdiyse ayıp etti atasayın promosyonunu verdiyse de ayıp benceGoogle da görsel arama diye birşey vardı hiç kullanmadım ama kolye resmiyle öyle arasanız belki çıkar ne olduğu.
Ama atasay olmayıp öyle göstermişse daha çok ayıp etmiş
Annesine ablasına filan almıştır belki. İyi düşünelim.Benim aklıma başka takı yanında verilen promosyon kolyeler geldi. Asıl takı nerede diye düşündüm direkt içim fesat galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?