Nişanlın değil sevgilin herşey kader kısmet evleneceğinizin garantisi bile yok. Kendinizi çok öne atmayın bence.İyi günler hanımlar
Benim 3 yıllık bir ilişkim ailelern bildiği. Sevglim 2,5 yıl önce ev aldı. Kendisi tek başına yaşıyor. Ev öyle bekar evi falan değil. Kurulu düzen tamamen herşeyi var ve yeni eşyalar
Geçen gün de ankastre set alacağını benim araştırmamı söyledi. Alma ilerde zaten alınacak dediysemde evdekinden memnun olmadığını değiştirmesi gerektiğini söyledi.
İkimizin beğendiği karar verdiği bi set aldı. yanında bulaşık makinesi şiparişi de vermiş önceden bakıp beğenmiştik. Öyle ucuz da almıyor yani evlenirsek atayım bunları diyemem.
Soruna gelecek olursak buralarda erkek evi alır kız tarafı içini düzer çeyizi kız tarafı yapar.
Şimdi bunları sevgilim alınca rahatsız oluyorum ilerde sadece valizimle gidecekmişim gibi durum oluyor.
Arkadaşlarım falan da ilerde bi kavga etseniz yüzüne vurur bunları diyor. Neyinle geldin ki bu eve herşeyi ben yaptım gibisinden. sevgilimin yaptıkları normal mi ?
Arkadaşlarım falan da ilerde bi kavga etseniz yüzüne vurur bunları diyor. Neyinle geldin ki bu eve herşeyi ben yaptım gibisinden.
böyle şeylerin hesabını yapacak karaktersizlikte bir adamla evlenmeyin zaten,
ayrıca o zihniyetteyse ne alırsanız alın bişey bulur sizi aşağılamak için.
Benim almamı isteseydi beklerdi düğün olana kadarO zaman sen al ankastreyi madem sizde öyle..
İyi günler hanımlar
Benim 3 yıllık bir ilişkim ailelern bildiği. Sevglim 2,5 yıl önce ev aldı. Kendisi tek başına yaşıyor. Ev öyle bekar evi falan değil. Kurulu düzen tamamen herşeyi var ve yeni eşyalar
Geçen gün de ankastre set alacağını benim araştırmamı söyledi. Alma ilerde zaten alınacak dediysemde evdekinden memnun olmadığını değiştirmesi gerektiğini söyledi.
İkimizin beğendiği karar verdiği bi set aldı. yanında bulaşık makinesi şiparişi de vermiş önceden bakıp beğenmiştik. Öyle ucuz da almıyor yani evlenirsek atayım bunları diyemem.
Soruna gelecek olursak buralarda erkek evi alır kız tarafı içini düzer çeyizi kız tarafı yapar.
Şimdi bunları sevgilim alınca rahatsız oluyorum ilerde sadece valizimle gidecekmişim gibi durum oluyor.
Arkadaşlarım falan da ilerde bi kavga etseniz yüzüne vurur bunları diyor. Neyinle geldin ki bu eve herşeyi ben yaptım gibisinden. sevgilimin yaptıkları normal mi ?
Kendi kafasına göre beğenip alsa daha kötü bana soruyor hangisni beğendysen onu alalım dıyor bunda sıkıntı yok.E ne güzel iste adam sizi dusunerek hareket ediyor.neden bizim toplumumz boyle hep en kotu senerayoyu koyuyor onunuze.nicin guzel dusunmuyor insanlar..ilerde sknti olursa da valizinle geldgn gbi valizinle gdersin mal paylasmi derdn olmaz.orf adete bu kadar takilmayin..arkadslarniz da garipmis..
Benim almamı isteseydi beklerdi düğün olana kadar
Ee adam bana seçtiriyor.Nişanlın değil sevgilin herşey kader kısmet evleneceğinizin garantisi bile yok. Kendinizi çok öne atmayın bence.
Yuzune vurulma korkun olan bi insansa evlenme o guveni veremedi mi hala..bosanrsam nolur diye evkenlmez hanfendi cok yanls bi tutumdasnz bnce.Kendi kafasına göre beğenip alsa daha kötü bana soruyor hangisni beğendysen onu alalım dıyor bunda sıkıntı yok.
Hayat bu ilerde böyle bi duruma da gelmek istemem ama yüzüme vurulur mu ondan korkum var
Bır kaç aya nişan olacak. Kısmetsede yaz sonu düğün. Hayır bn dedim zaten bn alayım sen evlenene kadar kullan diye ona da gelmiyor ben bunları alayım da geri kalanları sen al diyor geride ufak tefek mutfak eşyaları perdeler falan kalıyorDüğün en zaman ki? İlerde demişsiniz.
Yani nişanlıysanız alıverin ne olacak ki? Önce imza olsun garanti olsun mı diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?