Sevgilimin herşeyi alması

Kendi kendine gelin güvey olmak deyiminin hayattaki karşılığısınız sanırım.
Adam kendine alıyor sizinle kuracağı eve değil. Bir ankastreye yüklediğiniz anlamlar çok garibime gitti.
 
arkadaşlsrınızı geçelim erkek arkadaşınızı siz daha iyi tanırsınız. sizce ilerde böyle birşeyin lafını yapar mı size?
 
size bu şekilde bir izlenim mi verdi?
eğer size sorup danışıyorsa tamam eyvallah.
sizin aklına taktığınız sorun bambaşka...
"ya yüzüme vurursa"
bunu yapacak karakterde olup olmadığını az çok bilirsiniz.
eğer bu şekilde bir karakteri varsa devam etmenin anlamı nedir?
 
Ay ne alaka.. evlendiğimizde eşimin tüm beyaz eşyaları yeni alınmıştı,değiştirmedik kullanıyoruz. Hiçte lafı sözü olmadı,aklıma bile gelmedi böyle bişey. Bende gereken neyse onu aldım. Böyle şeylerin lafı olmaz,en azından bizde öyle yani.
 
Bunlari basindan konusursunuz sonra basiniza kakamaz.
 
Ne güzel iste evlilik zamani esya borcu bilmem ne ugrasmazsiniz. Arti neyinle geldin ki diyecek yapida bir insansa zaten evlenmeyide dusunmeyin oyle biriyle. Yok benim icim hic rahat degil yinede diyorsaniz ufak tefek sizde masraf yapin eve. Niye aldin diyen mi olacak?
 
Düğüne bir gün kala ayrılanlar var. Bn neye güvenerek bunu yapabılıırm ki siz böyle bir riske girer miydiniz ?
O zaman adamın evine eşya almak için düğünü beklemesi de saçma değil mi?
Bu arada ben de olsam almam; çünkü düğün zamanı her türlü yenisini alırım. Şuan istediğini alsın ne de olsa düğünde ben yine alacağım..
 
İçiniz rahat etsin diye siz de erkek tarafının yapacağı düğünü yaparsınız.. evi dosemeyeceksiniz madem..

Kafanıza kakacak biri bir toplu ignenin lafını yapar zaten..

Evlenirken ne eksikse halledersiniz birlikte kuruntu yapmayın..
 
Sende başka şeyi yaparsın mesela mobilyalarda halılarda yapman gerekeni yaparsın. Biz ikimizde çalıştığımız için sen şu sen bu olmadı. Ortaya koyduk herşeyi ikimiz yaptık , evlilik zaten pazarlıkla yapılmaz yok yatakodası perdesini sen al halısını ben alayım la olmaz. Kendini eksik hissetmemek için alıncak daha bir ton iş ve harcama olacak onlara destek olursun erkek tarafı kız tarafı demeden.
 
Onda şu an öyle bir karakter göremiyorum ama aynı eve girmeden bilemezsin diyorlar ya karşındakini. İnsanoğlu çiğ süt emmiş misali

E tamam iste, zaten o karakterde biriyse siz butun evi de alsaniz dünyayı da onune serseniz yuzunuze vuracak bisey bulur.
 
Sonucta bizim icin aliniyo beraber secelim ben odeyeyim de.Kabul etmezse ilerde sorun cikarsa ben demistim dersin(ağlayarak)
 
Ne alakası var canım kural mı var erkek şunu alır kız bunu alır diye, yüzüne vuracak olsa zaten yenilemez bekler yani o alsın der erkekler bu konuları bilmez ki neyi kız tarafı neyi erkek tarafı alırmış diye. Kaldı ki niye sadece valizinle gidesin eve alınacak çok şey olur düzülmüş bir evde olsa kadın gibi değildir mutfak eşyalarını tekstil ürünü nevresim uyku seti battaniye dekorasyon ürünleri, yemek takımları falan getirip kullanırsınız yani.
 
İş ciddiye biner. Nişan olur düğün tarihi çeyiz tarihi gelir. Borca eve girersiniz. Evin tapusunu da salona asarsınız 'aha çeyizim' diye. Kimi ne ilgilendirir sizin çeyiziniz. Damatın hazır kurulu düzeni varsa 3-5 parça yenilik yaparsınız. Nevresim takımı yatak takımı gibi.
 
Şu an oturduğu ev onun . ilerde sizin başınıza kalkarsa bavulunuzu alır çıkarsınız . ne belli belki adam öyle birşey yapmayacak arkadaşlarınız da hemen önyargılı davranmis.benim eşim guney dogulu. onlarda da herseyi erkek yapıyor evi de erkek alıyor hatta kadının üzerine yapıyor . ne var yani bunda bi zaman gelir bi eksiği de siz tamamlarsiniz o size dert etmedikçe siz dert etmeyin . ha çıkıp birseyler yaptığınızda hesaba ortak oluyorsaniz şu an kendi evine aldığı eşyaları sizin ödemenize gerek yok bence
 
Senin ne pis ne fesat arkadaşların var öyle.
Aboo. Yazık sevgiline.
Kıskançlıklarindan olecekler. Ya da hiç sevgi görmemişler ailelerinde.
 
Ortalıkta fol yok yumurta yok. Evleneceginiz zaman dusunursun bunları. Bunu begenmiyorum deyip atip yenisini alir zevkine gore koyarsin. Boylece sende bi seyler yapmis olursun.
 
Bence çok şanslısın daha evlerden evin esyan hazır borç harç sıkıntısı cekmezsin evlenince. O yılan dilli arkadaş görünümlü kişilerin dediğini çok ciddiye alma. Kedi uzanamadigi cigere mundar dermiş.
 
bulmuşta bunuyor... millet evlenince 1 yıl mobilya beyaz eşya taksidi ödemekten canı çıkıyor. bedava kullanacaksın işte.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…