Sevgilimin herşeyi alması

İlişkinizin ciddiyeti belli değil mi?
Nişan ne zaman acaba? Herşeyin onun almasından bende rahatsız olurdum açıkçası...

böyle şeylerin hesabını yapacak karaktersizlikte bir adamla evlenmeyin zaten,
ayrıca o zihniyetteyse ne alırsanız alın bişey bulur sizi aşağılamak için.
Onda şu an öyle bir karakter göremiyorum ama aynı eve girmeden bilemezsin diyorlar ya karşındakini. İnsanoğlu çiğ süt emmiş misali

Ev
evet çünkü çevremde bunu yaşayanlar var kız tarafının aldığı çeyizi beğenmeyen ucuz adi diyen
İnsan bunları görüncede şüpheye düşüyor

çok şanslısınız bence bilinçli bir erkek var hayatınızda.
bu kadar muntazam duızenlı hayata sahıp olan bır erkeğin , siz brsey almadınız diye basınıza kakacak yapısı olacağını sanmıyorum.

Evleneceginize emin misiniz .adam kendine ev duzmus uzun vadede ,
Yaslariniz kac sizin

Ee adam bana seçtiriyor.
sen beğen al kullancak olan sensin diyorum.
Bn ikimizi düşünerek alıyorm ama senın böyle düşüncen hevesin bile yok anlaşılan diye laf söylüyor
Ee o zaman bunları ben aldım diye yüzüne vurmaz merak etme.

İnşallah canım ilerde kötü bir durum olmaz.
Ayrıca çevremdeklern de ne niyetle dediğini bilmiyorum. Kendi kuzenim oh sevgılın herşeyi alıyor düşünüp herkese lazım böyle biri diyor

Tabi kader bu evin dekorasyonunu eşyalarına herşeyine bn karar verdim ama kısmette yoksa başka biri gelip o kullanır bilemiyorum

Arkadaslarinizin dedigine bakmayin. sen al sen yap dememissin ki senin yuzune vursun. Ayrica daha soz nisan yokken senin alman zaten sacma olur. Adam ev almis icini dosemis ileride begendiklerini kullanirsin begenmedigini degistirirsin. Yapmak istiyorsa da yapsin bence gayet iyi niyetli. Benim kuzenim evlendi adam 1 aldiysa kuzenim(kiz) 5 aldi. Kimiside boyle.

Evleneceginize emin misiniz .adam kendine ev duzmus uzun vadede ,
Yaslariniz kac sizin
Bn 25 o 29
Ya açıkcası bnde bundan rahatsız oluyorm bir yandan. Yakın zamanda evlilik düşünse zaten alınacak der girişmez böyle şeylere
Kendi kurulu düzeni var rahat yaşıyor böyle biri evlenmek ister mi

İlişkinizin ciddiyeti belli değil mi?
Nişan ne zaman acaba? Herşeyin onun almasından bende rahatsız olurdum açıkçası...
Gelip ailemle tanıştı. Bende onun ailesi ile haftada bir annemi babamı arayıp konuşur. 1 aya falan nişan düşünüyoruz kısmetse. Ama daha isteme olmadı.

Adam kendisine alıyor evlenince de severseniz beraber oturursunuz zaten kız tarafı erkek tarafı diye kasmanın ne anlamı var

Haklısınız kendiside izin vermez zaten şimdiden bnm almama.
Kendisinede diyorum ee bn çeyiz almıyım flaan dye begenmedklerini değiştirrsn diyor.
Ya bide en pahalıısnı alıyor bn o kadar lüxe giremem zaten

Bence adamin evlilik gibi bir niyeti yok ,daha 29 yasinda ,
En az 35 e kadar da boyle gider ,
Siz ne istiyorsunuz bunu iyice bir degerlendirin ,
Bu kadar ev kuran bir adam bir kadini o ev esya gibi alir ,ne kadar degeriniz olur tartin

Ne güzel, bu kadar ciddi bi ilişkide hesap kitap yapmadan, alınması gerekenleri almak istiyor.
Ben olsam bu kadar çıkarsız menfaatsiz biri için mutlaka ankastreyi ben alırdım.
Ha diyelim anlaşmazlık çıktı olmadı,
Aldıklarınızın parasını geriye verecekmiş hissi uyandırdı nedense bende...

İyi de insan evlenince sıfır eşyaları birlikte kullanmaya başlamak ister.
Adam bariz kendine alıyor eşyayı zaten.
Madem öyle 2.el al ilerde tekrar alcaz zaten de.

adam ne yapsa yaranamamış. size seçtirip kendi parasıyla alıyor daha ne yapsın ki?

herşeyi ben aldım diyecek kafada biri olsa zaten kendi gönüllü almaz.

ha aldığı ev kredide ise ve evlendikten sonra da ödemeye devam edecekse orası sıkıntı işte.

adam kendi evıne evıne alıyor nısanlı olsanız al derdım ama sevgılısınız yarına ne olcagı bellı degıl

İlişkinizin başlangıcı SAYGI devamı SEVGİ ile katlanırsa bunların lafı bile olmaz.
Hı diyelim oldu kendin dizdin paylaştıkta ben mi almadım diye sen de vurursun olur biter.
Ama dediğim gibi inşallah hiç gerek bile kalmaz böyle şeylere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…