Onda şu an öyle bir karakter göremiyorum ama aynı eve girmeden bilemezsin diyorlar ya karşındakini. İnsanoğlu çiğ süt emmiş misaliböyle şeylerin hesabını yapacak karaktersizlikte bir adamla evlenmeyin zaten,
ayrıca o zihniyetteyse ne alırsanız alın bişey bulur sizi aşağılamak için.
Olay burda onun isteği değil ki. Sizin isteğiniz. Almak istiyorsanız şuan da alırsınız illa düğüne gerek yok.Benim almamı isteseydi beklerdi düğün olana kadar
evet çünkü çevremde bunu yaşayanlar var kız tarafının aldığı çeyizi beğenmeyen ucuz adi diyenKarsidan bakinca guzel duruyor oh zahmetsiz, hazır kurulu duzen hersey tamam diye ama ilerde bir sıkıntı oldugunda en basit kavga gurultu oldugunda bunun etkisini yaşayabilirsiniz veya boşanma durumunda o kendi evinde, zaten var olan düzenine devam ederken siz geldiginiz bir bavulla baba evinin yolunu tutarsaniz.
Adetlere bakacak olursak bizdede erkek ev alır ama ailem bana ev aldı yinede , eşyalarımda var. Kocam olmadan dımdızlak kalacak durumda degilim yani. En kötü ihtimalle kenarda paran olsun esya var zaten diye varsa paran baska seylere harcama.
çok şanslısınız bence bilinçli bir erkek var hayatınızda.İyi günler hanımlar
Benim 3 yıllık bir ilişkim ailelern bildiği. Sevglim 2,5 yıl önce ev aldı. Kendisi tek başına yaşıyor. Ev öyle bekar evi falan değil. Kurulu düzen tamamen herşeyi var ve yeni eşyalar
Geçen gün de ankastre set alacağını benim araştırmamı söyledi. Alma ilerde zaten alınacak dediysemde evdekinden memnun olmadığını değiştirmesi gerektiğini söyledi.
İkimizin beğendiği karar verdiği bi set aldı. yanında bulaşık makinesi şiparişi de vermiş önceden bakıp beğenmiştik. Öyle ucuz da almıyor yani evlenirsek atayım bunları diyemem.
Soruna gelecek olursak buralarda erkek evi alır kız tarafı içini düzer çeyizi kız tarafı yapar.
Şimdi bunları sevgilim alınca rahatsız oluyorum ilerde sadece valizimle gidecekmişim gibi durum oluyor.
Arkadaşlarım falan da ilerde bi kavga etseniz yüzüne vurur bunları diyor. Neyinle geldin ki bu eve herşeyi ben yaptım gibisinden. sevgilimin yaptıkları normal mi ?
Düğüne bir gün kala ayrılanlar var. Bn neye güvenerek bunu yapabılıırm ki siz böyle bir riske girer miydiniz ?Olay burda onun isteği değil ki. Sizin isteğiniz. Almak istiyorsanız şuan da alırsınız illa düğüne gerek yok.
Ee o zaman bunları ben aldım diye yüzüne vurmaz merak etme.Ee adam bana seçtiriyor.
sen beğen al kullancak olan sensin diyorum.
Bn ikimizi düşünerek alıyorm ama senın böyle düşüncen hevesin bile yok anlaşılan diye laf söylüyor
İnşallah canım ilerde kötü bir durum olmaz.çok şanslısınız bence bilinçli bir erkek var hayatınızda.
bu kadar muntazam duızenlı hayata sahıp olan bır erkeğin , siz brsey almadınız diye basınıza kakacak yapısı olacağını sanmıyorum.
Bn 25 o 29Evleneceginize emin misiniz .adam kendine ev duzmus uzun vadede ,
Yaslariniz kac sizin
Gelip ailemle tanıştı. Bende onun ailesi ile haftada bir annemi babamı arayıp konuşur. 1 aya falan nişan düşünüyoruz kısmetse. Ama daha isteme olmadı.İlişkinizin ciddiyeti belli değil mi?
Nişan ne zaman acaba? Herşeyin onun almasından bende rahatsız olurdum açıkçası...
Haklısınız kendiside izin vermez zaten şimdiden bnm almama.Arkadaslarinizin dedigine bakmayin. sen al sen yap dememissin ki senin yuzune vursun. Ayrica daha soz nisan yokken senin alman zaten sacma olur. Adam ev almis icini dosemis ileride begendiklerini kullanirsin begenmedigini degistirirsin. Yapmak istiyorsa da yapsin bence gayet iyi niyetli. Benim kuzenim evlendi adam 1 aldiysa kuzenim(kiz) 5 aldi. Kimiside boyle.
Bence adamin evlilik gibi bir niyeti yok ,daha 29 yasinda ,Bn 25 o 29
Ya açıkcası bnde bundan rahatsız oluyorm bir yandan. Yakın zamanda evlilik düşünse zaten alınacak der girişmez böyle şeylere
Kendi kurulu düzeni var rahat yaşıyor böyle biri evlenmek ister mi
İyi günler hanımlar
Benim 3 yıllık bir ilişkim ailelern bildiği. Sevglim 2,5 yıl önce ev aldı. Kendisi tek başına yaşıyor. Ev öyle bekar evi falan değil. Kurulu düzen tamamen herşeyi var ve yeni eşyalar
Geçen gün de ankastre set alacağını benim araştırmamı söyledi. Alma ilerde zaten alınacak dediysemde evdekinden memnun olmadığını değiştirmesi gerektiğini söyledi.
İkimizin beğendiği karar verdiği bi set aldı. yanında bulaşık makinesi şiparişi de vermiş önceden bakıp beğenmiştik. Öyle ucuz da almıyor yani evlenirsek atayım bunları diyemem.
Soruna gelecek olursak buralarda erkek evi alır kız tarafı içini düzer çeyizi kız tarafı yapar.
Şimdi bunları sevgilim alınca rahatsız oluyorum ilerde sadece valizimle gidecekmişim gibi durum oluyor.
Arkadaşlarım falan da ilerde bi kavga etseniz yüzüne vurur bunları diyor. Neyinle geldin ki bu eve herşeyi ben yaptım gibisinden. sevgilimin yaptıkları normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?