Sevgilimin herşeyi alması

Erkek eşyayı alır kız yatak odasını yapar erkek düğün yapar kız kına erkek halay çeker kız göbek atar
Beynim yandı vallahi
Beş bilinmeyenli denklem gibi
Hayatı paylaşacaksınız o daha zor değil mi ankastreyi paylaşmaktan?

Dertsiz başına dert arıyorsun gibi geldi bana

Ne demek benmle kuracağı eve değil. Evlenince başka bi evde değil o evde yaşıcaz. Ayrıca ev de benim üzerime

adam evi sizin üzerinize yapmış siz davlumbazı ben almadım derdindesiniz.

yerinizde olsam bir kuruş koymadığım evin tapusunu üzerime almayı sorun yapardım.

ya da ben çok gururluyum bilemiyorum.

ileride ayrılırsanız bavulunuzu siz alıp gitmezsiniz adamı yollarsınız bavuluyla.

Pardon yanlış mı okudum siz daha sevgilisiniz söz nişan yok ve ev alıp üstünüze mi yaptı yani ve yarın öbür gün anlaşamayıp ayrılsanız siz onun kendi emeği parasıyla aldığı evi ondan alabilirsiniz.Evlenmeden bir erkek bunu yapar mı inanasım gelmedi ayrıca siz nasıl kabul ettiniz ya da ailesii..

Kaldı ki adam üzerinize madem evi yaptı bşr davlumbazı ocağı başıma kakar diye niye korkuyorsunuz o zaman ve madem bu kadar ciddi belki siz alın diye bakalım dedi niye ben alayım onları da demediniz o kadar düşünceliyseniz.

hayır yüzünüze vurmaz. böyle sığ düşüncelere müsade etmeyin. kaldı ki siz zorla aldırmıyorsunuz içinden geliyor belliki titiz birisi. siz kendinize alıyormuş gibi alın boşverin ayrıntıyı. doğan'da sizi istediğiniz yere götürür porche'de. otomatik mi manuel mi boşşşşşverin ya arabanızı sürün gitsin. yüzünüze vurmaz içiniz rahat olsun.
eğer ki siz bir şeyleri diretseydinz o zaman böyle bir düşünceye girmeniz muhtmel olabilirdi

Ev sizin üzerinize! Var mı ev almaya desteğiniz.
Bu duruma rahatsız olmanız lazımdı.

Hiç yoruma bile gerek olmayan konu aslında. Neden yazdım bilmiyorum.

Siz isterseniz 10 yıllık sevgilisi olun; nişanlısı, eşi olmadığınız sürece evine ne aldığı sizi çok da ilgilendirmiyor diye düşünüyorum. Fikir istemek zorunda değil, bence sizin fikrinizi alarak incelik yapmış. Madem size neyinle geldin diyecek, evin borcunu birlikte ödemedik hazıra kondun da diyebilir. 3 yıllık sevgiliniz siz tanıyorsunuz sonuçta.

Uzun sureli bi iliskiniz var. maksadim sizi uzmek degil fakat, sevgiliniz kendi hayatini kuruyor. Siz onun ne sozlusu ne de nisanlisi degilsiniz anladigim kadariyla. O yuzden de suan onun kendi hayatini kuruyor olmasindan duydugunuz rahatsizlik malesef uygunsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…