- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
hic anlamiyorum bu endiseleri.ne saf duygularla evlenmisim ya zamaninda.o senin bu benim sen aldin ben almadim aklimiza bile gelmez bu dusunceler.nisanlinizda gelmiyordur belki.sizinde gelmemeli bence geliyorsa bir gariplik var iliskide bana göre..
Ne demek benmle kuracağı eve değil. Evlenince başka bi evde değil o evde yaşıcaz. Ayrıca ev de benim üzerimeKendi kendine gelin güvey olmak deyiminin hayattaki karşılığısınız sanırım.
Adam kendine alıyor sizinle kuracağı eve değil. Bir ankastreye yüklediğiniz anlamlar çok garibime gitti.
Ya burda insanlar kocalarının sevgililerinin bilmediği huylarını davranışlarını söylüyor mesala biz hiç ayrılmıcaz diyemem. O lafı da eder mi bilemem sinirlenincearkadaşlsrınızı geçelim erkek arkadaşınızı siz daha iyi tanırsınız. sizce ilerde böyle birşeyin lafını yapar mı size?
Anormallik bende var o zaman :)) kafam karıştı böyle bişiler almaya başlayıncaValla çok haklısın ama şu etraf yok mu şu etraf. Ben evlenirken kv nereden taktıysa takmış damat terliği alacakmışım, inanmazsın 10 kez söyledi, güler misin ağlar mısın... konu sahibinin bu korkuları çok da yersiz değil. Ama erkek arkadaş gayet normal davranıyor.
Ev senin üzerineyse sen almışsın o zaman bi davlumbaz aldı diye lafını etmez merak etmeNe demek benmle kuracağı eve değil. Evlenince başka bi evde değil o evde yaşıcaz. Ayrıca ev de benim üzerime
İlerde lafı edilmedikten sonra en mantıklısı bu beraber bişiler yapmak çalışıp ama benimkisi çalışmama da izin vermiyorSende başka şeyi yaparsın mesela mobilyalarda halılarda yapman gerekeni yaparsın. Biz ikimizde çalıştığımız için sen şu sen bu olmadı. Ortaya koyduk herşeyi ikimiz yaptık , evlilik zaten pazarlıkla yapılmaz yok yatakodası perdesini sen al halısını ben alayım la olmaz. Kendini eksik hissetmemek için alıncak daha bir ton iş ve harcama olacak onlara destek olursun erkek tarafı kız tarafı demeden.
Çalışmana izin vermiyorsada sende ufak tefekte olsa yapabileceğini yaparsın canım erkekler bizim gibi değildir rahat ol sen. İş evliliğe dönsünde gerisi teferrüat olur takma kafana.İlerde lafı edilmedikten sonra en mantıklısı bu beraber bişiler yapmak çalışıp ama benimkisi çalışmama da izin vermiyor
İnşallah canım oda demez şimdi de yatak odası için dolap yatıracakmış bana bak beğen resim at diyorAdam adam gibi ise seni üzecek bir şey söylemez canım. Eşim de beyaz eşyanın hepsini aldı. Aileme pek masraf yaptırmadı ama bir gün ağzını açıp şunu şunu aldım demedi. Ama annem ceyizi güzel yaptı allah için. Her neyse siz de mutfak eşyasını yatak işlerini kendiniz halledin. Arada bir sorun olmaz yani
Sana tavsiyem canim başkalarının ne dediği senin için önemli olmasın niye kötü tarafından bakıyorsun ki olaya?İyi günler hanımlar
Benim 3 yıllık bir ilişkim ailelern bildiği. Sevglim 2,5 yıl önce ev aldı. Kendisi tek başına yaşıyor. Ev öyle bekar evi falan değil. Kurulu düzen tamamen herşeyi var ve yeni eşyalar
Geçen gün de ankastre set alacağını benim araştırmamı söyledi. Alma ilerde zaten alınacak dediysemde evdekinden memnun olmadığını değiştirmesi gerektiğini söyledi.
İkimizin beğendiği karar verdiği bi set aldı. yanında bulaşık makinesi şiparişi de vermiş önceden bakıp beğenmiştik. Öyle ucuz da almıyor yani evlenirsek atayım bunları diyemem.
Soruna gelecek olursak buralarda erkek evi alır kız tarafı içini düzer çeyizi kız tarafı yapar.
Şimdi bunları sevgilim alınca rahatsız oluyorum ilerde sadece valizimle gidecekmişim gibi durum oluyor.
Arkadaşlarım falan da ilerde bi kavga etseniz yüzüne vurur bunları diyor. Neyinle geldin ki bu eve herşeyi ben yaptım gibisinden. sevgilimin yaptıkları normal mi ?
Bence havada supriz bir evlilik teklifi ve Yıldırım nikahı kokusu var :)İnşallah canım oda demez şimdi de yatak odası için dolap yatıracakmış bana bak beğen resim at diyor
Diyorum ilerde yatak odası takımı alınca zaten dolapda gelecek içinde olsun bn bunu kendim yaptrcam istediğim gbi olacak diyor adam hergün bişiler buluyor
Ev senin üzerineyse neyi başına kakacak?Ne demek benmle kuracağı eve değil. Evlenince başka bi evde değil o evde yaşıcaz. Ayrıca ev de benim üzerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?