Sevgilimin herşeyi alması

Bence havada supriz bir evlilik teklifi ve Yıldırım nikahı kokusu var :)
Teklif aldım canım bir ay önce çok güzel bir şekilde
Ayrıca güzel yorumların için saol
Eşya konusunu dediğin gibi bana danışmadan kendi kafasına göre alsa daha çok bozulurdm bnle bi planı yok derdim ama alacağı şeyleri bana seçtiriyor

şu bayanları anlamak zor yahu..ne güzel iste adam herşeyi kendi alıyor..almaza bu sefer niye almıyor dersin..HAYATIN TATINI ÇIKAR..SIKINTI YOK.HİÇBİR ŞEYİNDE GARANTİSİ YOK

Ya o değil de evlilik sevinciyle ve heycanıyla eş ile alınan eşyaların değeri çok başka olur birlikte seçersiniz güle oynaya filan
Bu biraz garip bi durum
Adam kendine alıyo hem sizinle evleneceğinin garantisi yok neticede bu sebeple senin alman mantıksız olur
Fol yok yumurta yok
En azından ben bu açıdan bakıyorum

Cok sevindim

Aynen son cümlen e bakarak söylediklerimi dikkate aldığını düşünüyorum :) tadını çıkar ömür boyu mutluluklar

Adam kendi evine alıyor evlenmiş dahi olsaniz lafı edilecek bişey değil

Arkadaşların boş konuşmus bence. arkadaşlarin dedigi gibi ilerde kötü bi durum olsa valizinle cikarsin en fazla. Herseyi ben aldim derse almasaydin dersin.

Ee adam bana seçtiriyor.
sen beğen al kullancak olan sensin diyorum.
Bn ikimizi düşünerek alıyorm ama senın böyle düşüncen hevesin bile yok anlaşılan diye laf söylüyor

Adam teklif etmis niye ortak almiyorsunuz calismio musun peki? Dert edilcek bi durum yok bana gore ama kafana takıliyorsa niçin yarısını sen vermiyorsun

Kiskananlar catlasin de gec canim. Bence tuhaf bisey yok. Artik o adetler de kalmadi. Hatta ve hatta biz ilk nisanlandik esimin isi bile yoktu stajyerdi. Tum evi esyalari ailelerin de yardimi olmadan tek basima ben aldim ben odedim. Ne oldu peki? Esimde artik guzel bir ise sahip. Icimizde kalan yerlere gidip gezip paralari yiyoruz. Iyi ki de kimseden bisey beklemeden bencilce dusunmeden yapmisim diyorum. Simdi kimseye eyvallahimiz yok. Sizde ufak ufak yapin iste evlendikten sonra rahat edersiniz.

Ben de bazen eşime yatak odasını babam aldı, yatağa yayılma hakkı benim deyip adamı kenara itiyorum. Utandım şimdi

cnm benim alma alsan kim sana madalya takacak boş ver keyfine bak erkek nankörse aldığın halde ne getirdin ki der yarın öbür gün öyle bişey olsa en azından iyi ki de almamışım dersin kendine boş ver hazıra konmak bazen daha iyi biz yaptık da kim bize ne ödül verdi allah razı olsun bile denmedi hatta ne yaptın ki dendi

arkadaşlarınız boş konuşuyor umursamayın. erkek evi alır, kız içini düzermişmişmiş... peki bu kuralı kim koymuş? nerde yazıyor bu kural hangi kitapta? bence artık böyle erkek şunu yapar kız bunu yapar olayını bırakalım. kim alabilecek durumdaysa o daha çok şey alır.

sizin de durumunuzda varsa, siz de ona danışarak ufak tefek eksikleri tamamlayın, götürüp dizin yavaş yavaş.

ilerde bunu başınıza kalkacak karaktere sahip mi sevgiliniz? onun karakterini en iyi siz bilirsiniz, arkadaşlarınız değil.

başınıza kalkacak karakterdeyse, bu ihtimal varsa zaten baştan evlenmeyin.

Ama sen.alma.diyorsun zaten kendi alıyor. Boşver alsın bırak. Öyle kavgada yüzüne vurma hakkına sahip değil. Vurursada karaktersizmis demektir. Boşver iyi ya masraf yapmican

Adam sizin icin almiyorum
Kendi evi icin aliyor ...
Alirken evlenicez evde dursun dememis demi ?
Eksik mi yazdiniz yoksa..

Aynı evde yasamıyorsunuz nişanlın degıl adam kendi evine alıyor ne olacagı bellı olmaz ilerde
Evlenecegınız zaman bakarsın duruma

Ödemeyi teklif edin madem öyle hissediyosunuz...
Ayrıca evleneceğiniz ne malum.

Yüzüne vurmak ne demek, eğer beraber bir hayat geçirecekseniz kimse kimsenin yüzüne bir şey vuramaz merak etme... Böyle adamlarla işimiz olmamalı zaten. Nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın, ikiniz de ne istiyorsanız alın bence. Erkek şunu yapar kız şunu yapar diye bir kural yok artık

Ne güzel hazır ev merak etme evde bir dünya eksik bulursun sen hatun olarak :)

Arkadaslarda dereyi gormeden pacayi sivamiş...birakin alsin ne guzel iste...eminim siz daha fazlasini alirsiniz evlenince...ufak tefek aletler daha cok para tutuyor merak etmeyin...

Arkadaşlarınız çok biliyormuş.. hayatınıza bu kadar müdahale etmelerine izin vermeyin.
Takıldığım tek yer ev nasıl sizin oluyor ? Sizin üzerinize yani.

Belki de seninle evlenmeyecek. Ev onun istediğini alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…