2.5 aydir sevgiliyiz oyun hesaplarim dahil her seyi karistirmak istiyor. vermek istemedigimi soyleyince de yedigin haltlarimi saklamaya calisiosun diyo ne yapmaö
18 yaşında falan mı bu arkadaş? Tertemiz hesabım var ona rağmen vermem ne münasebet. Senin bir boklar yediğini düşünen kişiye de sevgilim demek yerine ayrılın bir zahmet...
Pardon da kaç yıllık evliyim ne eşimin hesap şifrelerini bilirim ne telefonunu bir kere açıp baktım.
Sence normal mi istemesi, ettiği lafa bak sanki hesaplar istenince temizlenmiyor, yaş kaç 15-16.
2.5 aydir sevgiliyiz oyun hesaplarim dahil her seyi karistirmak istiyor. vermek istemedigimi soyleyince de yedigin haltlarimi saklamaya calisiosun diyo ne yapmaö
Ne münasebet bırak iki ayı iki yıllık sevgilime vermem hesap bilgilerimi ne münasebet.Adam ya ruh hastası yada dolandırıcı iki hikmetten biri yani.Ne isterse düşünsün bir halt yediğini dusunuyorsa bir dertten kurtulursunuz.Korkmayin böylesini bir saat içinde bulursunuz çok bı kaybıniz olmaz.
Hakliyken niye ezdiriyorsunuz kendinizi ya.Vermedim diye bir de kuşkulanacak. Mala bak senin sorman beni daha çok kuskulandirdi, onu ne yapacağız.Valla saf mısınız saf taklidi mi yapiyorsunuz? Konu açıp danisilacak birşey yok.Kacin soyulmadan