sevgilimin içkisi

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
elim ayağım titriyo kızlar. 2 yıldır beraberiz. ben 21 o 22 yaşında. bundan 2 ay kadar önce sevgilim bi abisiyle bi yere içki içmeye gitmişti. ama içimde kötü bi his vardı korktuğum da başıma geldi masalarına iki tane f.hişe gelmiş gittikleri yer de pavyon gibi bi yermiş. ama benimki oranın öyle bi yer olduğunu bilmiyomuştu o adamla gitmiş kadınlar gelince de kalkıp gitmişler zaten adam da evliymiş. bana kendisi anlattı bunu bak böyle böyle oldu inan suçum günahım yok hemen kalktık dedi kendisi saklayadabilirdi de yani nerden haberim olcak. sonra çok ağladım kaç gün miğde ağrısı çektim dudaklarım uçukladı neyse kavga gürültü kapandı gitti. çünkü acayip güveniyorum.
bugün bi arkadaşı onlara gitcekmiş yine içeceklermiş ama evde olcaklarmış dışarı asla çıkmam dedi. ben içki lafını duyunca tüylerim diken diken oldu elim ayağım boşaldı bağırmaya başladım o da abartma diye kızdı tersledi bi sürü. abartıyomuyum ya ben pavyona gidipte elin adamlarını masama getirtmedim o ne anlar abartıp abartmadığımı nasıl abartıyorum ya. en son ne halin varsa gör burnundan gelsin ama dışarı çıkarsan hakkımı helal etmiyorum dedim kapattım. asla yalan söyliycek insan değil heleki bana asla söylemez. tedirginliği bile yetiyo ama yine uçukladı dudaklarım birden bire. söyleyin nesini abartıyorum ben ya lanet olsun içkiyi icat edene de o kadınları içkili mekanlara koyanlara da lanet olsun ya. napıyım küsiyimmi bağırıyım mı napıyım ben nasılsa yarın öbür gün barışcam napıym da sakinleştiriyim kendimi ya. acayip bozuldu sinirlerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazık senin gibi sevgilisi olan adama.
Ayrıca ağzın da pek bi bozuk.
Sevgilin de süt oğlan gibi valla bi şey yapmadık, hemen kalktık fln demiş.
Bu ne ya. Oyuncağın mı o senin ?
Güzelce izah etmiş işte.
Ne abartıyorsun böyle.. Yok uçuk çıktı falan ...
Çok güldüm gerçekten.

bi insanın bi üzüntüsünün üstüne böyle gelinmez. size vercek cevabım bile yok sinirlenmişim yazmışım işte üstüme gelmenize gülmenize ne gerek var

canım öncelikle sakin ol..
sıkıntı yapma.. ne de olsa barışıcam demişsin..
o sen istediğin sürece hayatında olacak bunu düşün ve içini rahatlat..
bende asla içkiyi sevmem.. içeni de sevmem!
sevgiline bu konuda rahatsız olduğunu ve yapmamasını istediğini söyle..
hem seven insan sevdiğinin ne üzülmesini,ne de kırılmasını ister..
sakince anlat,tavrını ortaya koy.. hem bağımlılık gibi bi sorunu yok.. seni kıracağını sanmıyorum

bence sevgilinize güvenmiyorsunuz.sürekli acayi güveniyorum,bana heleki bana asla yalan söylemez gibi ifadeler yazmışsın..ama sizin asıl sorununuz güvensizlik diyorum...bana göre zaten gidi içecez ,arkadaşlarla buluşup içecez cümleleri çok saçma geliyor....sevgilinizin o geceyi anlatmasıda çok gereksizdi bence sonuçta pavyona gittiklerini orda yanlarına kadınların geldiği falan ..oooo bu nasıl bir ilişkidir ya anlamadım..çok gereksiz konuşmalar ve gereksiz tartışmalar

Ne olursa olsun, insan ne kadar sinirlense de birlikte olduğu insana böyle sıfatlar kullanmamalı. Her şeyden önce saygı gerekiyor ilişkilerde. Empati yapıp sevgilinizin size bu tarz sıfatlar yakıştırdığını düşünmenizi öneririm. Ayrıca erkeklerin arkadaşlarıyla içki içmesinin nesi tuhaf anlamadım. Sizin sevgiliniz kendisini bildikten sonra nereye götürürlerse götürsünler, yetişkin insan ne yapacağını bilir. Bir insanı hele de bir erkeği bu kadar sık boğaz etmek kadar saçma bir şey yok. Kendinizi düzgünce ifade etmenizi öneririm; sinirle, öfkeyle bir yere varılmaz.

çok çirkin bi uslubunuz var ve kullandığınuz kelimeler asla yakışmıyo bi kıza
bence bu kadar sinir iyi değil, o adam da dayanamaz gider bi süre sonra

bellı kı akıllanmış bıdaha öyle mekanlara gıtmez kolay kolay

ama bırak ıçkısını ıçsın madem ıçıyor evde olucakmış nasıl olsa

fazla sıkmayın bırbırınızı

Ortada bu kadar abartılacak bir durum yok. Eğer sana uymayan şeyler yapıyorsa iyilikçe söylemende fayda var. Ve gerçekten üslubun çok kötü yakışmıyor sana hiç. Ben hayatımda erkek arkadaşıma ne kadar sinirli olursam olayım asla en ufak bir küfür yada hakaret içerikli laf söylemedim. Söylenmemeli kavga ediyorsan da saygı çerçevesinde edin ,en azından birbirinizi fazla yıpratmamış olursunuz.

sonuna kadar hasklısın bence cnm ama çok fazla tepki göstermeseydin çünkü sevgilin gelip anlatmış hiç anlatmayabilirdi bu iyi bir şey.ama senide anlıyorum anlatmış olsada çok sinir bozucu bi durum.benim başıma gelse eminim senin giibi tepki verirdim hatta daha fazla..
dozunda alındığında neysede aşırıya kaçıldığı zaman insanlar hataların çoğunu içkiliyken yapmıyor mu zaten lanet ediyorum içkiye..
sıkma canını evde olacakmış zaten dışarda olmasından iyidir sana da haber veriyomuş ne yaptığını nerede olduğunu problem etme yani artık

şimdi bir kaç arkadaş coşacak herkes de üsluba takmış diye ama takılmayacak gibi değil..öyle argo kelimeler kullanmasanız da konuyu anlayabilirdik biz,zorlanmazdık..o köleniz değil,erkek arkadaşınız.eğer dışarı gitmeyeceğini söylüyorsa ve siz güveniyorsanız sorun edecek birşey var mı? bende içkiden hoşlanmam,yanımda içilmesinden de rahatsız olurum ama sorun içikide değil içmeyi bilmemek de..

Bende uslubunuzu çok çirkin buldum..
Eğer onunla da böyle konuşuyor iseniz ilişkinin bol bir sabra ihtiyacı var..
O kadar belirtmişssiniz yazınızda da yok çok güveniyorum asla yalan söylemez gibisinden..
Madem güveniyorsunuz ve yalan söylemez bu haliniz niye peki ?
Ayrıca buraya herkes aynı yorum yapmak zorunda değil,kızıp alınmanız çok gereksiz..
Sizi pohpohlamak zorunda değiliz.
Bence fazla sıkmayın..
Sıkıntınız içki içmesi ise,bunuda belrtin ki ona çözüm bulsun..

Son düzenleme:
ay görüyor musunuz adamda bişey yok ama içkili mekana kadınlara lanet olsunmuş.
silah zoruyla götürüyorlar zaten adamları oralara...
iki erkekte ne safmış barı pavyonu ayırt edemeyecek kadar

pavyona gitmeyen adamları odunla dövüyorlarmış hatta nasıl gitmezsin diye

Arkadasim erkek arkadasin gelip anlatmis. Anlatmasa gizlese bir dert anlatsa bir dert... Demek ki acik sözlü olmak ise yaramiyor...

Kelimeler ağızdan sinir anında kolay çıkar ve geri dönüşü zordur.
Kaldı ki yazı da bu böyle değildir,iki yazarsın bir silersin.
Kimse sizin bu üslubunuz ile bir olayı okumak zorunda değil.

benzer bişey nişanlıyken başıma gelmişti.anlatmıştı herşeyi bana.nişanlımı öpüp başıma koyuyodum resmen.ama senin dediklerine bak şimdi.

Gelecektete surekli iciceginden boyle yerlere gideceginden korkmus oldugun icin asiri tepki vermissin..olayi daha sakin bir sekilde konusup gitmeni istemiyorum yada gittikten sonra karsilasmanizda iyi bir sekilde izah etseydin dahaiyi olacakti....aklina bu tarz durumlari tepki vererek sokma zaten kiziyor gitsem gitmesemde laf soyluyor ne kaybim varki bari gidim der...

Eğer onun ile de bu şekilde konuşuyorsanız öncelik ile sevginin yanında saygınında çok önemli olduğunu bilin. Adam durumu izah etmiş ki sizi bildiği için yani yaratacağınız kaosu direk anlatmış hatta yemin etmiş ki bela almasın başına. Güveninizde eksik sanırım gerçi bu konuda önemli ama buna sebep ola bir olay vardır aranızda bilemiyorum. Sevgilinize Allah sabır versin zor bir ilişki içinde.

''Küfrü bende sevmem ama orospu çocuğunun da başka bir adı yok be kardeşim..'' küçük iskender..

Şimdi konu sahibi ne kelime kullanabilirdi başkada yok ağzın bozuk bilmem ne diye eleştiriyorsunuz?

Başınıza gelse ana avrat düz gidersiniz hepsine..

Son düzenleme:
Eğer onun ile de bu şekilde konuşuyorsanız öncelik ile sevginin yanında saygınında çok önemli olduğunu bilin. Adam durumu izah etmiş ki sizi bildiği için yani yaratacağınız kaosu direk anlatmış hatta yemin etmiş ki bela almasın başına. Güveninizde eksik sanırım gerçi bu konuda önemli ama buna sebep ola bir olay vardır aranızda bilemiyorum. Sevgilinize Allah sabır versin zor bir ilişki içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…