sevgilimin içkisi

hayır kısa sürmiycek ben ölene kadar devam etcek anlıyomusunuz bitmiycek ne zaman ben ölürüm o zaman biter işte. insanım ben ya ne geliyosnuz bu kadar üstüme üstüme ya

İnsanlar sana farklı birşey söylemiyorlar ki, gereksiz yere sarsılıp abartıyorsun diyorlar ve bunu tıpkı senin gibi kendi üsluplarında yapıyorlar. Bence yorumları okuyup daha da sinirlenmek yerine içlerindeki tavsiyeleri dikkate almaya çalış. Geçmişi geri döndüremeyeceğine göre ısıtıp ısıtıp tatsızlık çıkarma hassas noktam diyerek, unut. Unutamam diyorsan da ayrıl gitsin çocuktan. Kimse mengene gibi sıkıştırılmayı hak etmiyor bir ilişki içinde. Buradan bakınca cidden korkunç birşekilde saplantılı gözüküyorsun.

Ek olarak konsomatrisler, mutlu masaj salonları, genelevler varlar meşrular ve öyle kalacaklar. Orada çalışanları aşağılamak veya bu tarz yerlerin kapatılmasını beklemek, birlikte olduğumuz adamı sadakat timsali yapmayacak. Ki oralar da çalışan kadınların, ya da pavyonda tanıştığı adamı onu çalıştırmasın, ev tutsun vs. diye hoş tutan kadının, aile baskısından kurtulmak için, kendi ev düzenini kurabilmek veya ortada kalmamak için evlenen kadından pek bir farkı yok. İkisinin de düşünce yapısı aynı. Kalkıp bu gruptan birine ya benim sevdiklerimden biri de birgün gidip onlarla olursa diye saldırmanın bir manası yok.

O konuyu ben de okumuştum ama bahsettiğin küfürleri nadia yazmamıştı ona musallat olan kişi mesaj olarak yazmıştı. Nadia da savcılığa bildirdi zaten sonra her neyse. Bunun bu olayla alakası ne? İyice cılkını çıkartıyorsunuz her konunun ya. Sürekli bir tartışma sürekli bi gerilim.. İnsanı forumdan soğutuyorsunuz resmen özel bi derdin varsa nadia ile konuşursun özel mesaj atıp. Her yorum yazdığı konulara bakıp lafa atlamak çok çocukça bana göre. ( Buarada nadia ile bir tanışıklığım yok sadece rahatsız oldum başkasının derdini paylaştığı konuda alakası olmayan insanlara laf sokma çabanla )

Bir de benden sana tavsiye : Sevgiline öküz deyip durma.
Kendi değerinden kaybedersin.

Yanındaki eşin,yanına yakıştırdığın,fiziken ve ruhen kendine uygun gördüğün kişidir.
Sen ona öküz demekle,kendine öküzü layık görmüş oluyorsun.
Bazı kelimeleri söylemeden önce anlamını düşünmek lazım.

İnsan sevdiğini yermez,yüceltir.
O adam,bir anlamda toplumda seni temsil ediyor çünkü senin seçimini yansıtıyor.
Bu şekilde adlandırman çok yanlış.

sevgili konu sahibi buyur beni konumdan çağırdın geri geldim senin için
hayır daha çok kedi gibiyim dün kuyruğuma fena basmıştı bu arkadaş
milletin açtığı konulara madem gcıklık olsun diye girip özellikle laf atıyorsun. Buyur geldim

Buarada üşenmedim yazdığım şeyleri tek tek okudum ben sana karaktersiz demedim onu nereden uydurdun? Milleti tek tek konusunda bulup laf sokma çabanı burada göster bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…