sevgilimin içkisi

herkese laf yetiştiriyosun,olmadık küfürler söylüyosun bilmem ne karıları bilmem neler diye
sonrada utanmadan üstüme geliyosunuz diyorsun..
önce ağzını bozmadan konuşmayı öğren...
o küçümsediğin hayat kadınları isteyerek yapmıyor bu işi unutma ve kınama
unutma ki kişi kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş..HADDİNİ BİL!!

allahh kahretsin herkes melek bi ben kötüyüm. gelip size dert anlatanda kabahat

Tamamen kıskançlık duygusu hepsi.
Önce ki olayda erkek arkadaşın o gittiği yerden hemen çıkmış olsa bile (ki umarım öyledir, yoksa niye anlatsın
diye düşünmek istiyorum) onu kıskanmışsın. Bu da gayet normal.
Şimdi yine içki muhabbeti açılınca, o mevzu tekrar aklına gelip, yine aynı duygulara kapılmışsın,
yine kıskanmışsın ve olmaması gereken tepkiler vermişsin.
Yani herkesin kendi yaşantısı tabi ama keşke o tepkileri içki içmesi konusunda verseydin.
Bu arada derdin değil, yazım tarzın, kullandığın kelimeler hoş değil gerçekten.
Fazla argo, küfür.
Kimse de okurken bunlarla karşılaşmak istemiyor elbette.
Buradaki tavırlar senin derdine değil, bu tarzına.
Bir bayanın daha düzgün cümleler kurması benim de tercihim olur.
Sıkıntınla ilgili yapılabilecek pek birşey yok, güvenin %100 olduğunu düşünüyorsun,
o zaman erkek arkadaşın o ortamlara gitse bile sinirlenmemelisin.
Erkek arkadaşında madem sen rahatsız oluyorsun gitmez olur biter, zaten gitmemişte.
Eski mevzuları kendi içinde hallet bence artık.

sırf muhalefet olmak için yazıyosun varya. kendimi yırtıyorum konuyu açtım açalı derdim içki değil diye

burası herkse acık bı forum ıstedıgımıde yazarım senden ogrenecek degılım terbıyesızzz

sen önce türkçeyi öğren ondan sonra gel beni yargıla.

ben turkceyı cok ıyı bılıyorum da sen de ınsan olmayı ogrensen dıyorum saygıya davet edıyorum senı tabı bılıyorsan

bakın pavyon kadınlarıyla bi derdim yok bi tanesini bile tanımıyorum. ben yazdıktan sonra burda çok yorumlar döndü onlarla ilgili yorumalar bakarsanız görürsünüz. içkiyle de bi derdim yok evde içmesinin zararsız olduğunu biliyorum. kaç kere dedim ben o olaydan sonra üzüldüm diye.
burda bu kadar insan bana muhalefet olunca ister istemez gerildim. haddimi de biliyorum. bu konuyu çok büyük sinirle açtım sonra daha çok sinirlendim sonra olan oldu. saygısızlık yaptığım insanlardan özür dilerim. yumuşak bi şekilde konuşmayı deneseniz böyle olmazdı belki. burda durdukça kötü olcam ben çıkıyorum o yüzden. umarım beni kınayanların başına gelmez başka söyliycek sözüm yok

arkadaşlar abartmasak artık..konu nerelere geldi,kavgaya dönüştü..ayıp ama..

ayrıcaaaaaaaaaaa hatırlatırım burası bır derdım var bolumu madem yaran yok gelıp burada gocunma anladınmı benı

1. bız sana muhalefet olmadık senın tarzına ınsanları olur olmaz yargılamana muhalefet olduk 2. sınırle konu acmanın bı sorunun oldgunda paylasacak ınsanlar aramanın ne demek oldgunu cok cokk ıı bılıyoruz bız emın ol kımseyle oyle canının ıstedgı gbı konusamazsın haddını bıldırırler bunuda unutma kımse senı kınamadı son olarak sen baskalarını kınadın pavyon karısı dıyerek asıl dıkkat ette senın basına gelmesın

nadia lütfen çık ordan tekrar ediyorum çık ordan
sakin ol lütfen

neden bu kadar üstüne geliyorsunuz kızın ALLAH aşkına!!! kız sorunu paylaşmış destek istemiş ve her topicte oklduğu gibi gene konu başka başka yerlere gitmiş.neden insan gibi yumuşak,sakin ve anlayışlı ve çözümcü olamıyoruz.hem çok üzülüyorum hem de çok kızıyorum DİKEN GİBİ İNSANLARA!!!

hadı bakalım ınsanlara neler dıyo sen ınsan gbı cevap wer

Nadia lütfen yeter,bak burada kaç kişi dur artık diyoruz..konu sahibi iyice hassaslaştı,tamam artık.banlanacaksınız!

Konu sahibinin tek derdi olay olmak..
ilgi çekmeye çalışıyor..baksanıza deminden beri konuyu kaç kişi takip ediyor..garibimde bununla mutlu olucak işte ne yaparsın

hadı bakalım ınsanlara neler dıyo sen ınsan gbı cevap wer
Yahu lütfen sakin olun.
Onlarca mesaj yazmışsınız bu sitede bolca vakit geçirmişsiniz, çoğu kişiden daha iyi bilirsiniz siz burayı.
Bu şekilde tartışmak sadece sinirlerinizi bozar, boşverin, uzamasın daha fazla.
Bu asabiyet dolu tartışmalar iki tarafa da zarar verir, karşınızdakini düşünmüyorsanız kendinizi düşünün. Sakin olun, lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…