• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin içkisi

benim merak ettiğim burda aşağılanması gereken o kadınlar mı yoksa onları kullanan erkekler mi? kimseyi silah zoruyla onlara götürmüyorlar... şöyle de bir durum var bu devlet tarafından kabul edilen bir meslek vergisi var fişi var

hahaha işte buna gülerimm :D Hala meslek diyo ya, üstelik devllet tarafından kabul ediliyomuş:D İyi bari randevu sistemide yapsın devlet rahat eder erkekler:D Hangi ünide okutuluyo bu meslek ya da birinin yanında çıraklıktan mı yetişiyolar:D Hey Allahım gülünmycek şeye güldürdün

Son düzenleme:
arkadaş sordu bende beden işçisi deniliyor dedim..şimdi bu mesajınız kime? birşeyi düzgünce anlatmak varken bu sinir niye ayrıca?

Yoo sinirlenmedim ki. Sadece başa gelince o kelimenin yumuşamasını beklemek yersiz dedim..

Son düzenleme:
benim merak ettiğim burda aşağılanması gereken o kadınlar mı yoksa onları kullanan erkekler mi? kimseyi silah zoruyla onlara götürmüyorlar... erkekler ihtiyaç gideriyor onlar aşağılanıyor... şöyle de bir durum var bu devlet tarafından kabul edilen bir meslek vergisi var fişi var

Vay arkadaş bunu bilmiyordum:53: Ne vergisi alıyorlar acaba özel tüketim? :27:

Yoo sinirlenmedim ki. Sadece başa gelince o kelimenin yumuşamasını beklemek yersiz dedim..

tamam bende haklısnız diyorum ama arkadaş kibar adını sordu,söyledim diyorum bende..yoksa bak sevglin mesleği bilmem ne olan biriyle bırak içki içsin demedim..öyle bir yazmışsınız ki duyanda bunları normal karşıladığımızı sanacak.

Ne yaptıklarını biliyorum elbet!! herkesin BEN DAHİL rahatsız olduğu insanlar ama gene de aşağılamamak gerekiyor bence insanlık adına..... evli barklı insanların yuvalarını yıkmak kimsenin hoşlanmayacağı eylemler ama bu mesleklerin de var olmasının nedenleri var ama burası bu konunun tartışılması gereken yer değil!!!

1gypsy bu konuda bu kadar hassaslaşmışken sana kendini güvende hissetmeni sağlamasını rica edebilirdin. tabi ki aramaz şu anda kim azar işitmek için telefon eder ki. kimse seni yargılamaya çalışmıyor aslında duygularını agresifliğini kontrol etmene yardım etmeye çalışıyorlar.

Valla ben bilmiyordum ne yazık ki tevafuk oldu gördüm kucak dansı yaparken .Bildiğin erotik film çeviriyorlar onca kişinin önünde.Okusun genç kızlarımız dikkatli olsunlar.Sanmıyorum ki isteyerek yapsınlar.Ancak pişkinliğin adı farklı bir şeydir.Benim gördüğüm oydu işte.Ayrıca çok haklısın bu mesleklerin var olma sebebi belli .Ancak olmasaydı bir çok erkek buraya yönelmek yerine eşine yönelecekti.Evli olmayanlar evliliğe yönelecekti.Bunu sosyal açıdan inceleyecek olursak uzun sürer .
Konu geçerse tartışılacak yeri de fikir beyan edilecek yeri de olur .

hala sevgiliye birşey diyen yok kabak o... mı patladı çok komik...

aldatınca kocayı aklayıp diğer kadına küfretmeye benziyor bu

hahaha işte buna gülerimm :D Hala meslek diyo ya, üstelik devllet tarafından kabul ediliyomuş:D İyi bari randevu sistemide yapsın devlet rahat eder erkekler:D Hangi ünide okutuluyo bu meslek ya da birinin yanında çıraklıktan mı yetişiyolar:D Hey Allahım gülünmycek şeye güldürdün

araştır tabi sen bilirsin...

hala sevgiliye birşey diyen yok kabak o... mı patladı çok komik...

aldatınca kocayı aklayıp diğer kadına küfretmeye benziyor bu

kadinin mekani pavyon icerde isini yapiyor suc oraya giden adamda..:34:
sana katiliyorum...

kadinin mekani pavyon icerde isini yapiyor suc oraya giden adamda..:34:
sana katiliyorum...

Canım bu tarz yerlere müsade edilmese adamlar gidecek yer bulamazlar.Yuvalar da yıkılmaz.
Kimse çok temiz ve namuslu olamıyor malesef.Kısır bir döngü anlayacağın bu.

Son düzenleme:
fuhus yasak olsa ortalik sapik abaza kaynar oyle evler olmasa hergun binlerce tecavuz olur...

öncelıkle cocuk sana bu kadar acık her yaptıgını anlatıyosa şanslısın..
bu kadar cok mudehale edersende kaybetmeye mahkum olursun..
bende ıckıyı severım ve sevgılım bana senın yaptıgın muameleyı yapsa ayrılırım ondan.
sevgilinde bır bırey ve kendı aklı ve kişiliği var,, ne yaptıgını bılecek bır yasta..
o yusden çok ustune gıtme ve bu kadar stress yapcak bı konuda degıl bence..

ayrıca o kadınlara gelıncede saygı duyulmalı dıye dusunuyorum..
ornegın kıbrıs neden cok rahat bır yer ,, neden tecavuz olayları cok yok ,, neden gecenın 3 unde bardan dondugunde kımse karısmıyo..
cunku asırı derecede genel ev var ve orda calısanarda olmasa,,sapk ruhluları napacaksın !!
ben kıbrısta okudum ve calıstıgım yerın yakınında genel ev vardı ve markete alısverıse gelıyolardı,,bende okurken kasıyerlık yapmıstım..
hepsı rusya moldovyadaan gelme ve bı gun bana dedıkı bıtanesı ıclerınden " sız bıze kotu gozle bakıyosunuz dımı dıye..
ama bılıyomusun bız kendı ulkemızde ıs bulamıyoruz..ben doktorum arkadasta ogretmen dedi
"..gelde ısın bu tarafından bak bıde.
ve kıbrıstakı yerler unı mezunu alıyolar artık aşaıgısı kurtarmıyo..
ben hıc bır sekılde asagılamam ınsanların yaptıgı işi ve saygı duyarım..
arkadsın bırının dedıgı gıbı nasıl o yola dustu yada nedenını bılemeyız.

Son düzenleme:
Back
X