fuhus yasak olsa ortalik sapik abaza kaynar oyle evler olmasa hergun binlerce tecavuz olur...
Kes bakalım malum yerlerini bir daha tecavüz oluyor mu? Cezai yaptırımlar az.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fuhus yasak olsa ortalik sapik abaza kaynar oyle evler olmasa hergun binlerce tecavuz olur...
amaan benim derdim ne siz neden bahsediyosunuz allah aşkına
Canım bu tarz yerlere müsade edilemse adamlar gidecek yer bulamazlar.Yuvalar da yıkılmaz.
Kimse çok temiz ve namuslu olamıyor malesef.Kısır bir döngü anlayacağın bu.
adam pavyona gittiğini bilmiyormuş baksana nası masumm
masaya kons gelincede kalkmış gitmiş yersen...
Kes bakalım malum yerlerini bir daha tecavüz oluyor mu? Cezai yaptırımlar az.
oluyor olmuyor demiyorumki ama dahada cogalmaz mi ?Ah Tweety sanki şimdi olmuyor mu![]()
adam pavyona gittiğini bilmiyormuş baksana nası masumm
masaya kons gelincede kalkmış gitmiş yersen...
Araştırmama gerek yok .Bence sen bi araştır her gün kaç kişi toplanıyo barlardan pavyonlardan bi bak
Canım bu tarz yerlere müsade edilmese adamlar gidecek yer bulamazlar.Yuvalar da yıkılmaz.
Kimse çok temiz ve namuslu olamıyor malesef.Kısır bir döngü anlayacağın bu.
bu laf banaydı. bilmek zorunda ı ya zannedersinki pavyonlardan çıkkmıyo ilk defa gitmiş işte
Kadinlar mini etek giymese tecavuze ugramaz demek gibi..
sevgilin ilk defa gitmis olabilir ama bir erkek olarak ortamdan oranin kapi girisinden bile bilir nasil bi yer oldugunu...
Kadın bana göre mini etek giydiğin de hem erkeği hem kadını taciz ediyor.Yine de bu tecavüz edilebilir anlamına gelmiyor .
Canım kadın üstüne düşeni yapmış .En üst seviye de.hic alakasi yok bir resim vardi kadin carsaf giymis ama adamlar yine bon bon bakiyordu...