• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin içkisi

Canım bu tarz yerlere müsade edilemse adamlar gidecek yer bulamazlar.Yuvalar da yıkılmaz.
Kimse çok temiz ve namuslu olamıyor malesef.Kısır bir döngü anlayacağın bu.

ama oyle yerlerde olmasa tecavuzlerin sayisi tavan yapar...
insanin icinde olmasin yeterki..barla pavyonla alakasi yok..

bence sakinleşmeye çalış canım. bir erkeğe şunu yapma buraya gitme deyince inadına yapabiliyorlar. o yüzden görüşünce sakin konuşmaya çalış. içkili ortamdan rahatsız olduğunu söyle. ama güveniyorum diyorsan da bırak kendini kaybetmeyecek kadar içiyorsa arkadaşlarıyla muhabbetindeyse yapsın.

Ah Tweety sanki şimdi olmuyor mu :41:
oluyor olmuyor demiyorumki ama dahada cogalmaz mi ?
adam pavyona gittiğini bilmiyormuş baksana nası masumm

masaya kons gelincede kalkmış gitmiş yersen...

masumm cok masumm :24:

belki gercekten masum olabilir bilemeyiz en azindan acik konusmus olani anlatmis ama
sucu orda calisanlarin uzerine atmak sadece kendini rahatlatmak olur..

Araştırmama gerek yok .Bence sen bi araştır her gün kaç kişi toplanıyo barlardan pavyonlardan bi bak

Dedik ya kayıt altına alınmamış fuhuş yasak diye okumuyorsunuz galiba :D neyse vesika sistemi genelevler bunlar hep bilinen şeyler zaten.. neyse demiştim zaten bu konunun konuşulması gereken yer burası değil merak eden arar bulur öğrenir bana ne kiii...

gelelim 1gypsy kızımızın olayına daha önce de dedim sakin ol karşındakinden sana güven vermesini iste hasass ise hassas olduğunu belirt tabi ki ama sözlü saldırıya geçmeden.
davranışların bana o kadar tanıdık geliyor ki kendimden :D bizim mevzular biraz farklı tabi hiç bir şey elde edemedim şimdiye kadar sakinledim onun yerine... karşımdaki adam hala dürüst hala her adımını bana söyler(öyle tahmin ediyorum sonsuz bi özgüvenim yok kendime sonuçta) hala da başımıza bir iş gelmedi ben rahatladıkça bana daha fazla ayrıntıyı anlatmaya başladı çünkü benimle çekinmeden konuşabileceğini anladı... ben sakin kaldıkça o çok daha açık sözlü bir insan oldu...

bunlar sadece tavsiye.. hakkınızda hayırlısı olsun.

yurt dışlarında genel evler, barlar kadınlarla doluda noluyo .Yine sapkınlıklar binbir türlü.

Olsa keşke öyle bir şey canı yanmasa kimsenin .İdam geri gelse hırsızlıklara daha fazla ceza verilse suç oranı böylemi olur.....
Neyse konu çok saptı kusura bakma konu sahibi...

bu laf banaydı. bilmek zorunda ı ya zannedersinki pavyonlardan çıkkmıyo ilk defa gitmiş işte

sevgilin ilk defa gitmis olabilir ama bir erkek olarak ortamdan oranin kapi girisinden bile bilir nasil bi yer oldugunu...

bilip bilmemek ayrı gidip gitmemek ise tercih..

kapısına gidince ayırt edememek çok ayrı...ve yok.emin ol. yok öyle biri yani.
asla yalaan söylemez diye güvenmekse...bilemiyorum.

Kadın bana göre mini etek giydiğin de hem erkeği hem kadını taciz ediyor.Yine de bu tecavüz edilebilir anlamına gelmiyor .

hic alakasi yok bir resim vardi kadin carsaf giymis ama adamlar yine bon bon bakiyordu...

hic alakasi yok bir resim vardi kadin carsaf giymis ama adamlar yine bon bon bakiyordu...
Canım kadın üstüne düşeni yapmış .En üst seviye de.
Ancak yarın bu kadın hesap verme zamanı rabbine vereceği cevap şu ''Ben üstüme düşeni yaptım''.
Bakan kişinin vereceği cevap ne ?

Back
X