AilesininAilesinin hitap ettiği isim mi yazıyor kimlikte yoksa arkadaşlarının mı ?
Yani bu durum gayet normal geldi okuyunca çünkü benim kuzenlerimin de ikiler isimleri var . Ailelerinin hitap ettiği isim kimlikte yazmaz. Kimlikte yazan şekliyle arkadaşları hitap eder. Ama sizinkinde durum tam tersiAilesinin
Büyütmemek en iyisi olacak o zaman hem dava acacakmis zaten işimi kimliğe ekletmek için. Ama 3 4 yıldır tanışıyoruz bu kandırmak olmuyor değil mi?Yani bu durum gayet normal geldi okuyunca çünkü benim kuzenlerimin de ikiler isimleri var . Ailelerinin hitap ettiği isim kimlikte yazmaz. Kimlikte yazan şekliyle arkadaşları hitap eder. Ama sizinkinde durum tam tersi
Hayır sanmam. Sizi kandırmak için değil de belki mahkemelik bir mevzusu vardır isim değiştirmiştir (böyle yapan birini daha tanımıştım çünkü ) Bence takılacak bir mevzu değil.Büyütmemek en iyisi olacak o zaman hem dava acacakmis zaten işimi kimliğe ekletmek için. Ama 3 4 yıldır tanışıyoruz bu kandırmak olmuyor değil mi?
Dediğim gibi uzaktan ilişki bu yüzden olabilir mi acaba geç öğrenmemin sebebi Çünkü dava acacagi için bu vesileyle konusu açıldı ve bu şekilde öğrendim. Yoksa normal değil mi ?İki ismi olması normalde benimde iki ismim var biri kimlikte geçiyor .bana bunu yıllardır bilmemeniz garip geldi
Tabi olabilir.Kendisi verdiyse bu bilgiyi doğru söylüyordur ,Takılmayın.Dediğim gibi uzaktan ilişki bu yüzden olabilir mi acaba geç öğrenmemin sebebi Çünkü dava acacagi için bu vesileyle konusu açıldı ve bu şekilde öğrendim. Yoksa normal değil mi ?
Büyük ihtimalle İnternet ortamında farklı isim kullandi , sonra da söyleyemedi. Bu şekilde çok yapan vardı eskiden . Su anda sosyal medya, linkeidin vs vs var hiç teyit etmediniz miDediğim gibi uzaktan ilişki bu yüzden olabilir mi acaba geç öğrenmemin sebebi Çünkü dava acacagi için bu vesileyle konusu açıldı ve bu şekilde öğrendim. Yoksa normal değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?