• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin iki adı var sanıyordum ama biri kimlikte yazmıyormuş. Normal bir durum mu bu?

Büyütmemek en iyisi olacak o zaman hem dava acacakmis zaten işimi kimliğe ekletmek için. Ama 3 4 yıldır tanışıyoruz bu kandırmak olmuyor değil mi?
Dava açmasına da gerek yok bence. Babamında kimlikte yazan ismi farklıdır; normal hayatta kimlikte yazan ismini kimse kullanmaz. Vakti zamanında kimlige baska isim yazdirip baska isimle seslendikleri için ismi o sekil kalmış. Aynı şekilde k.validem de o sekilde kullaniyor. Biz ismini farkli bilirken nikah memuru eş kişisinin anne baba ismini söylediginde sasirmistim ben. Normalde herkes kadına fatma diyor ama kimlikteki ismi bambaşka. Oluyor yani böyle durumlar çok mühim bir durum değil. Demek ki kemal isminden haz etmiyor olacak ki o sekilde seslenildigi gibi kalmış ismi.

Merhaba, sevgilimle uzak ilişkiye başlamadan önce internet üzerinden 4 yıldır arkadaştık bu süre içinde bir adı olduğunu sanıyordum ”mete" demişti, yıllarca bu isimle hitap ettim ve bildim. Sevgili olduktan sonra bir adı daha olduğunu diğer adınında "kemal" olduğunu ve ailesinin böyle hitap ettiğini söyledi, normal karşıladım. Ama şu an benim eskiden beri bildiğim adın yani "Mete" isminin kimliğinde yazmadığını sadece yakın arkadaş çevresinde öyle hitap edildiğini anlattı. ismi almak için dava açacağı için avukatla görüşmüş banada bu vesileyle anlattı. Ben iki isminide gerçek adı sanıyordum ama benim yıllarca bildiğim isim kimliğinde yazmıyormuş sadece arkadaş çevresinde böyle hitap ediliyormuş. Bu normal bir durum mu sizce?
isminden memnun değildir arkadaşları da memnun olduğu ismi ile hitap ediyordur ve kimliğine ekletmek isteyecek kadar mete ismini seviyor ise arkadaşları gibi sizin de saygı duymanız ve bunu anormal görmemeniz gerekiyor. size benim ''kimliğimde kemal yazıyor ama arkadaşlarım mete der ve bende mete ismini seviyorum sende bana mete demelisin'' diye ekstra bir açıklamada bulunmasına da bence gerek yok. yani normal evet çokta abartmamak lazım

Merhaba, sevgilimle uzak ilişkiye başlamadan önce internet üzerinden 4 yıldır arkadaştık bu süre içinde bir adı olduğunu sanıyordum ”mete" demişti, yıllarca bu isimle hitap ettim ve bildim. Sevgili olduktan sonra bir adı daha olduğunu diğer adınında "kemal" olduğunu ve ailesinin böyle hitap ettiğini söyledi, normal karşıladım. Ama şu an benim eskiden beri bildiğim adın yani "Mete" isminin kimliğinde yazmadığını sadece yakın arkadaş çevresinde öyle hitap edildiğini anlattı. ismi almak için dava açacağı için avukatla görüşmüş banada bu vesileyle anlattı. Ben iki isminide gerçek adı sanıyordum ama benim yıllarca bildiğim isim kimliğinde yazmıyormuş sadece arkadaş çevresinde böyle hitap ediliyormuş. Bu normal bir durum mu sizce?
komple olay normal değil ki arkadaşım :D online sevgili bu kadar olur

Sevgili olduktan sonra hiç onun arkadaş çevresine girmediyseniz adını değil ilişkinizi sorgulayın.Yok girdiyseniz ve gerçekten Mete diyorlarsa zaten sorun yok.Mete değil arkadaşları da Kemal diyorsa gerçek bilgilerini vermek istememis.

İsmini beğenmiyor o yüzden de beğendiği ismi kullanıyor. İki kez başıma geldi bu durum.

Back
X