• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin iki adı var sanıyordum ama biri kimlikte yazmıyormuş. Normal bir durum mu bu?

Ailesi kimlikteki ismi ile hitap ediyorsa buna mete ismini kim koymus arkadaslari neden mete demis

Bence sevgilin sana yalan söylemiş belliki sana karsi icinde birşeyler oluşunca dogruyu söylemeye karar vermis ama bunuda baska bi yalanla yapmaya çalışıyor

Merhaba, sevgilimle uzak ilişkiye başlamadan önce internet üzerinden 4 yıldır arkadaştık bu süre içinde bir adı olduğunu sanıyordum ”mete" demişti, yıllarca bu isimle hitap ettim ve bildim. Sevgili olduktan sonra bir adı daha olduğunu diğer adınında "kemal" olduğunu ve ailesinin böyle hitap ettiğini söyledi, normal karşıladım. Ama şu an benim eskiden beri bildiğim adın yani "Mete" isminin kimliğinde yazmadığını sadece yakın arkadaş çevresinde öyle hitap edildiğini anlattı. ismi almak için dava açacağı için avukatla görüşmüş banada bu vesileyle anlattı. Ben iki isminide gerçek adı sanıyordum ama benim yıllarca bildiğim isim kimliğinde yazmıyormuş sadece arkadaş çevresinde böyle hitap ediliyormuş. Bu normal bir durum mu sizce?
Normal mi bilmiyroum ama daha önce rastladığım bir durum.
İnsanlar isimlerini beğenmeyince kendilerine yeni isimler seçiyor.
Kemal müthiş bir isim, ben olsam kesinlikle kullanırdım.

Merhaba, sevgilimle uzak ilişkiye başlamadan önce internet üzerinden 4 yıldır arkadaştık bu süre içinde bir adı olduğunu sanıyordum ”mete" demişti, yıllarca bu isimle hitap ettim ve bildim. Sevgili olduktan sonra bir adı daha olduğunu diğer adınında "kemal" olduğunu ve ailesinin böyle hitap ettiğini söyledi, normal karşıladım. Ama şu an benim eskiden beri bildiğim adın yani "Mete" isminin kimliğinde yazmadığını sadece yakın arkadaş çevresinde öyle hitap edildiğini anlattı. ismi almak için dava açacağı için avukatla görüşmüş banada bu vesileyle anlattı. Ben iki isminide gerçek adı sanıyordum ama benim yıllarca bildiğim isim kimliğinde yazmıyormuş sadece arkadaş çevresinde böyle hitap ediliyormuş. Bu normal bir durum mu sizce?
Normal bence çevremde kimlik adı farklı olan gerçekte farklı çağıralan insanlar çok

Bir tanıdık vardı. Tanıştığımızda kendini Almira olarak tanıttı. Hatta ben de şaşırdım, koca kızın adı nasıl Almira olur diye. Ama şüphelenmek aklıma bile gelmedi. Arkadaşları falan da hep Almira diyordu zaten. Sonra bir süre sonra öğrendim ki adı Almira falan değil Banuymuş. Kendisi de bana itiraf etti. Gerçek ismi Banuymuş halbuki, Almira ismini kendisi koymuş kendine. Banu ismini beğenmediği için böyle bir şey yapmış. Saçma sapan özenti bir şey gelmişti bana. Banu ne güzel isim, Almira deyince ne oluyor?

Ne dertler var yarabbim...

Büyütmemek en iyisi olacak o zaman hem dava acacakmis zaten işimi kimliğe ekletmek için. Ama 3 4 yıldır tanışıyoruz bu kandırmak olmuyor değil mi?
Bende erkekler bizim kadar ince düşünmediği için pekte şey yapma … Öyle gelmiş öyle gidecektir diye pek sallamamıştır

Ne var bunda yahu? Benim etrafımda tonla var böyle. Kimlikte yazmadığını da hep tesadüfen öğrenmişimdir.

Ben de bir sure öncesine kadar öyleydim.
Ailem en baştan beri kimlikteki ismimle değil göbek adımla seslendi.
Kimlikteki ismimi ilkokula başladığım gün öğrenmiştim, öğretmenim sınıf arkadaşlarım kimlik ismimle sesleniyordu ama ben hiç üzerime alınmıyordum.
Bir süre önce mahkemeye başvurup göbek adımı da kimlikteki ismimin yanına eklettim.
Bu sık görülen bir şey, bunda problem yok ama 4 yıl boyunca size söylenmemiş olması normal gelmedi.

Herkes normal demiş ama bana hiç normal gelmedi. Bence baştan bir isim uydurdu sizle öyle takılmak için sonradan da iş ciddiye binince doğruyu söyleyemeyiz böyle bir şey uydurdu. Ben insanlara pek güvenmem de🤣

Back
X