sevgilimin ikinci evliliği olacak evine davet etti sarhoş olup uyudu

Sen varken Nasıl uyudu ne dedi sana? " hacı ben yorgunum iki kestirip geleyim mi " dedi yani olduğu yerde içi geçse uyusa bile bir açıklaması var da bu ne ya?! Çağır bir taksi git
Masadan kalkıp gitti hızlıca noldu diye gittim kova getir dedi bende şoktayım

Ewt psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum ama ne egoistim nede bencil sadece cagresizligin ve acizligin dibine vurdum istediginizi soyleyebilirsiniz yasadiklarimdan sonra acitmiyo

Uyuduğuna sevinsemmi aşık olduğum adamın gerçek yüzüne üzülsemmi şoklardayım okuyana ibret olsun belki bi faydam olur böylece

Sadece herkese ibret olur umarım kızlar
Herkese ibret olsun tabi de basta sana olsun cnm.
Daha ne duruyosun o evde.
Cidden durumun vahametini anlamis olsan bi dk. Durmazdin.
Muhtemel ilacli bir icecek hazirlamis ve kendi icmis

Daha önce konu açmıştım bi sevgilim var 42 yaşında bi evlilik yapmış ayrılmış kariyer sahibi tabi bunu bilmiyordum zaten aynı mahallede oturuyormuşuz çocukken ona aşıktım evlendiğini duydum işini kurmuş istanbulda evlenmiş ve yıllar sonra mahalleye geri taşınmış ve yeniden karşılaştık sevgili olduk beni sevdiğini söylüyo zaten ben ona onüç yaşımdan beri aşıktım konuşmaya başladık bir sene olacak beni yeni bi ev almış davet etti eşyaları birlikte alalım diye tabi bende atladım zaten ona aşığım birlikte beğendik evi döşedik mükemmel oldu dedi ve beni yemeğe davet etti ve gittim yemek hazırladı yedik iki duble içti masadan fırladı gitti uyudu daha öncede masada evlilik ona göre değilmiş onu konuşuyodu benimle evlilik ona göre değilmiş ben şuanda tv zaplıyorum içimden bir his kalk git diyo napıcam ben ya
Delinin
Sarhoşun
Sinirli insanın sözüne itibar edilmez derler ama......
:KK70: :KK70: :KK70:
Senin bulunduğun durum sanki komedi filminden bir sahne gibi bana komik geldi kusura bakma lütfen :KK70:

Çıplak gezsem ne ya . Siz başınıza birsey gelmedi için üzülüyor gibisiniz.
Bir kadının bunları yazmasina ihtimal vermiyorum çünkü çok salakca yazılar . Tuna abi bizimle eğlenmeyi keste gidip kendine beyin nakli yaptır

Back
X