- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Bu ne demek şimdi? Demek ki o size karşı daha güvensiz ve kıskanç. Madem si ona boyun eğdiniz o da eğsin, çok mu önemli başka kadınlar? Ben de sildiririm tanıdığı değilse. Burda kadınlar diyor ki işte "bakmam, ilgilenmem, o da bana karışmaz" e tamam da sen kocan gibi tanıdık-tanımadık bir sürü erkeği takip ediyor musun da kendini onunla kıyaslıyorsun? Bu kadar güvenmeyin insanlara... Ha aldatacaksa her şekilde aldatır ama siz daha önce anlamış olursunuz en azından.evet benimle inat ediyor biraz ama bende 1 erkek arkadaş olsa misal kiyamet kopar.susuyorum bakalım
Ben şeyi anlamıyorum, Avrupanın göbeğinde yaşayıp nasıl bu kadar steril kalabiliyorlar? Eşimin memleketi Avrupaya en çok göç veren illerden. Kuzenleri var Almanyada, şam şeytanı gibiler.Nasil guveniyorlar bu kadar ben de şasiriyorum. :))) yapmaz.
Biz çift vatandaşız. Bir akrabam evlendi boyle, adam evlenir evlenmez ilk yaptigi iş hemen vatandaşlik alma calismalarina başladi hala ugrasiyor.
O kadar belli ki vatandaşlik icin evlendigi.
Avrupadaki herkeste onu beklemiyor gelse evlensek diye.
yaparsa kendi kaybeder asla affetmem allah gösterir er yada geç bugun yine acacam o konuyu ben açmaktan bıktım o bıkmadı 2 almanyadan var diyecegim nerden taniyorsun bunlari nediye ekliler ben aşırı takıntılı biriyim demeyecegim dedim ama yok ya ilişkide onları görmek istememm çokmu büyük sanki para istedimbilmiyorum ya ben sevgilimle internetten ozellikle instagramdan tanissam ben de boyle olabilirdim herhalde. yani cunku siz olmasaniz baskasina yazardi, sonucta sizi tanimiyordu. bir de uzakta falan bilmiyorum yani. ben normalde bu kiskanclik mevzularinda asiri rahatimdir ama bunda beni bile rahatsiz eden bir sey oldu.
mesela kendi sevgilimin instagramda 10binden fazla takipcisi var ama dusunmem bile cunku internetten biriyle tanismaz bilirim. bu adamda benim hosuma gitmeyen seyler var yani size erkekleri sildirip kendisinin kizlari silmemesi vs. bence surekli kovaliyor instagramdan.
Ben şeyi anlamıyorum, Avrupanın göbeğinde yaşayıp nasıl bu kadar steril kalabiliyorlar? Eşimin memleketi Avrupaya en çok göç veren illerden. Kuzenleri var Almanyada, şam şeytanı gibiler.
tanıdıklarıymış dedigine göre ama bilmiyorum benim hoşuma gitmiyor evet o çok kıskanç güveni yoktu bana başta kimseye güvenmem derdi ama atlattik bunları tek derdim listedekilerBu ne demek şimdi? Demek ki o size karşı daha güvensiz ve kıskanç. Madem si ona boyun eğdiniz o da eğsin, çok mu önemli başka kadınlar? Ben de sildiririm tanıdığı değilse. Burda kadınlar diyor ki işte "bakmam, ilgilenmem, o da bana karışmaz" e tamam da sen kocan gibi tanıdık-tanımadık bir sürü erkeği takip ediyor musun da kendini onunla kıyaslıyorsun? Bu kadar güvenmeyin insanlara... Ha aldatacaksa her şekilde aldatır ama siz daha önce anlamış olursunuz en azından.
Ben bu güvensizlik durumlarında iç sesi tamamen yok saymayı makul bulmuyorum. Sınırları çok belli bir erkek olsa eminim durduk yere başınızı ağrıtmazsınız. Ama bu meseleyi ömür boyu kendinize kambur etmemek için acil özgüven depolamalısınız. Öyle olursa inanın kıvanç da olsa kocanız saçınızı sallar gezersiniz, umrunuzda olmaz. Ben de ilk yıllar çok kontrolcüydüm, ne zamanki bi hayat amacı geliştirdim, sosyal çevremi genişlettim ozaman salladım kocayı. Şimdi o beni kıskanır fellik fellik. Ki eğer neticede o Hollanda'da gelcekse emin olun bu durum istediğiniz yönde gelişirmerhaba bayanlar 8 aylık ilişkimiz var o türkiyede ben hollandada 2 defa gidip geldim.sevgilimin instagramında 62 tane kadın var arkadaş diyor ama yabancıda var başka ülkeden kimseye yazmıyorum diyor ama bende Israrla istemiyorum beni rahatsız ediyor çünkü orda durmaları belkide fazla kıskancım konuşmadığın etmediğin kadınları niye silmez benmi abartıyorum? benimle inatlaşıyor insan sevdiği için yok etmezmi onlar orda dursa ne durmasa ne evet özgüven eksikliğim var ve çok kıskançlık abartıyorsamda enazından fikrinizi almış olurum.korkarım sürekli aynı konudan tartışmaktan ilişki hasar görecek yoksa birbirimizi çok seviyoruz hep görüntülü konuşuruz içimi dökmek istedim sağolun.
Sevgiliniz kadınları silmiyorsa siz sevgilinizi silin gitsin???merhaba bayanlar 8 aylık ilişkimiz var o türkiyede ben hollandada 2 defa gidip geldim.sevgilimin instagramında 62 tane kadın var arkadaş diyor ama yabancıda var başka ülkeden kimseye yazmıyorum diyor ama bende Israrla istemiyorum beni rahatsız ediyor çünkü orda durmaları belkide fazla kıskancım konuşmadığın etmediğin kadınları niye silmez benmi abartıyorum? benimle inatlaşıyor insan sevdiği için yok etmezmi onlar orda dursa ne durmasa ne evet özgüven eksikliğim var ve çok kıskançlık abartıyorsamda enazından fikrinizi almış olurum.korkarım sürekli aynı konudan tartışmaktan ilişki hasar görecek yoksa birbirimizi çok seviyoruz hep görüntülü konuşuruz içimi dökmek istedim sağolun.
Peki kendisine yapmanızı asla kabul etmeyeceği bir şey size yaptığında siz neden susuyorsunuz Seda hanımcığım?evet benimle inat ediyor biraz ama bende 1 erkek arkadaş olsa misal kiyamet kopar.susuyorum bakalım
Ahahayeni eklenen yok benden önce olan arkadaşlarıymış hatta geçen sinirlendi dediki git hepsine yaz benimle 1 konusmaşı varsa birinin atsın ama ozamanda bu ilişki biter demisti
inşallah biraz takmamayı ögrenmem lazım özgüven küçüklügümden buyana yok dışlanıyordum hep aslında güzel biriyim ama kendimi beğenmem pekBen bu güvensizlik durumlarında iç sesi tamamen yok saymayı makul bulmuyorum. Sınırları çok belli bir erkek olsa eminim durduk yere başınızı ağrıtmazsınız. Ama bu meseleyi ömür boyu kendinize kambur etmemek için acil özgüven depolamalısınız. Öyle olursa inanın kıvanç da olsa kocanız saçınızı sallar gezersiniz, umrunuzda olmaz. Ben de ilk yıllar çok kontrolcüydüm, ne zamanki bi hayat amacı geliştirdim, sosyal çevremi genişlettim ozaman salladım kocayı. Şimdi o beni kıskanır fellik fellik. Ki eğer neticede o Hollanda'da gelcekse emin olun bu durum istediğiniz yönde gelişir
hayır ben ihanet etmedim o benim konum degilhaklısın. sen olmasan başkası ile sevgili olacaktı o listedekilerden.
kazen eklemiş sağolsun hatırlamış oldum konunu bir yorumdan ihanet ettiğini söylemişti hırt sevgilin. hala sevgili olduğunuza göre paçayı çoktan kaptırmışsın ama bil ki kişi kendinden bilir işi. avlandığı sahada yorum yapmışsın
oda ihanet etmedihayır ben ihanet etmedim o benim konum degil
hayır ben ihanet etmedim o benim konum degil
haa pardon şimdi anladim yavasca okuyunca evet ona göre çogu şey ihanet ben kendimden eminim.ama kendi yanlis yaparsa affetmemhaklısın. sen olmasan başkası ile sevgili olacaktı o listedekilerden.
kazen eklemiş sağolsun hatırlamış oldum konunu bir yorumdan ihanet ettiğini söylemişti hırt sevgilin. hala sevgili olduğunuza göre paçayı çoktan kaptırmışsın ama bil ki kişi kendinden bilir işi. avlandığı sahada yorum yapmışsın
haa pardon şimdi anladim yavasca okuyunca evet ona göre çogu şey ihanet ben kendimden eminim.ama kendi yanlis yaparsa affetmem
her iki yönlüde olur kendi yapar öyle der yada kendi hiç yapmaz yine öyle der nereye cekersenişte niye ona göre basit bir yorum bile ihanet?
gözünüzü açın biraz.
kendide öyle diyor bende inat silmiyorum dedi onu silsem yine birşey bulursun diyorYani bize doğru gelmeyen şeylere insan sevdiği icin bir şeyler yaparak diyerek yapamayız. Bunun sonu gelmez zaten. Hem öyle sosyal medyadan bir şeyleri sildirerek hicbir şeyin önüne geçemezsiniz. Güven duymayı kendinize de güvenmeyi öğreneceksiniz. Bana böyle şeyle gelse biri hayırdır sen bana ne demek istiyorsun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?