sevgilimin inatla silmediği kadınlar ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet bende hep ünlü erkekler var bugun biraz daha takip edecegim dur bakalım.normal erkek olsa delirir
Madem deliriyor sizin takip ettiklerinize
Siz söyleyince kendi de silmiyormus bu adam size deger vermiyor sadece kontrol altinda tutma derdinde
Hem o kadar uzaktan ne iliskisi gercekten soruyorum yani ben uzakta olan adami napayim ihtiyacim olduğunda yanimda olmayacaksa gözüyle bakarim boyle iliski olmaz ki kac kere bir araya geliyorsunuz ayda bir? Yilda bir?
Bence bu kisiye yol verin gitsin kolaysa baskasini kandirsin

3 kere gidebildim insan çok özlüyor evet zor ama imkansız değil elbet rabbim yazmıssa olur.simdi corona yüzünden gidemiyorum ama yakında gitmeyi düşünuyorum tekrar nasip olursa.ama herkezin tercihi tabiki yakında olupta uzak duranda olabilirdi herşey güzel sadece mesafe var sabır ve güven işte ama listeyi silmesse yakında ben delirecem gerçekten hayırlısı ama anliyorum sizi

Tahmin etmiştim. Ve o hiç evlenmedi büyük ihtimal. Onu kendinizden daha değerli hissedip kaybetmeyi göze alamamak
aynen öyle oda beni çok seviyor biliyorum belkide gerçekten arkadaşları ve benim ona inanmamı istiyor nebilim ama boğulmaya başladım artık tek taraflı fedakarlık olmuyor inşallah yaparbenim için

Sizin iliskide güven yok ki siz listesindeki kizlar diyorsunuz o sizin erkekleri arkadas olarak eklemenize karisir ne biçim iliski bu
Hem neden siz gidiyorsunuz erkek olan o, azicik paraya kıyıp gelsin yanınıza
Bu gidisle evlenseniz giden, arayan, masraf yapan, alttan alan kısacası tum cabayi gosteren siz olacaksınız
Kısmetse olur moduna girdiğinize göre kendinize verdiğiniz deger bu kadar az.
Burada sabaha kadar dil doksek ayni daire içinde konusacaksiniz.
Yarin evlenseniz kocam ilgisiz baska kadinlarla konusuyor nasil vazgecirip eve baglarim diye konu acarsiniz

oda gelecek elbet ama vize sorunu var o yüzden yoksa niye gelmesin.maddi yönden değil corona vakaları yüzündende vize alma yeri kapalı.ama güven tabiki var başka sorunumuz yok ama ısrarla silmemesi beni sinir ediyor hepsi bu

aynen öyle oda beni çok seviyor biliyorum belkide gerçekten arkadaşları ve benim ona inanmamı istiyor nebilim ama boğulmaya başladım artık tek taraflı fedakarlık olmuyor inşallah yaparbenim için
Acı tecrübeyle anlayacaksınız duymak istediğiniz herkesin abarttığınızı yazması ancak öyle içiniz azıcık rahat eder ama bu çözüm değil.

tanıdıklarıymış dedigine göre ama bilmiyorum benim hoşuma gitmiyor evet o çok kıskanç güveni yoktu bana başta kimseye güvenmem derdi ama atlattik bunları tek derdim listedekiler
Atlattığınız bir şey yok, siz kendinizden taviz vermişsiniz sadece ama aynı şeyi ona yaptıramıyorsunuz. Resti çekin diycem de siz onu yapamazsınız. Her gün böyle üç beş kişi sildirmek için tartışmak da çok çocukça değil mi? Ya toplu siler ya da hiç silmez, size verdiği önemle orantılı birşey bence ama değerinizi de kendiniz belirlemişsiniz başında zaten.

Sil diyince silmeyen heriften uzak dur. Yoksa çok boynuz yersin

Kıskançlık yapıyorsunuz bu 1
Aldatacak adam instagramda gözünüze sokarak yapmaz bunu zaten,
Takip ettikleri arasında hiç erkek yoksa durum başka ama kadın erkek karma takibe bu kadar takıntili olmanız hoş değil, ben kadın olarak bana bu kadar karışan adamla ilişkimi keserdim.

Bu kadar kıskançlıkla bu ilişki zaten yürümez, sevgiliniz 2 gün sonra muhtemel kıskançlıktan terkedilecegi için mevcut arkadaş ortamını her sevgilisinin tribine,sevgilisine göre ekleyip cikarmiyordur bence

İki tarafın da saygı duyması gerekli, herkesin kendi özel alanı olmalı

Şunu merak ettim yabancı kadınlarda da böyle "meseneden sileceesin" tarzı kıskançlıklar oluyor mu yoksa bizim kültüre mi özel?

Her insan kıskanır sevdiğini.Siz eşinizi kıskanmıyosanız o sizin ilişkinizdeki sorundur.Bende evliyim ben eşimle sevgili olduğumuz andan itibaren akraba dışında kimseyi takip etmedi kim varsa çıkardı bende aynı şekilde.Dogru olanda budur zaten.Sizinle aynı fikirde olmayan her insanı bu kadar rahat eleştirmeyin.

He bizim ilişkimiz sorunlu, ben kocamı sevmiyom, hayvanlar bile kıskanır sevdiğini, domuz hariç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…