2 hafta önceki konunda 30 küsur kadınmış, şimdi 60 küsur. Şimdi başla, 1 ayda anca temizletirsin.kızar 2 almanı yok etti şimdi iyi ilerlemeler var isteyince oluyormuş demek kaldı gerisi :))
Bırakın silmesin neye güvenmiyorsunuz bu kadaraynen orası öyle yapacak insan her tür yapar başka telefondanda yapar bulup misal.2 almana taktım sildirecem onları bugun daha silmemiş
Normal erkek takip et?evet bende hep ünlü erkekler var bugun biraz daha takip edecegim dur bakalım.normal erkek olsa delirir
Tahmin etmiştim. Ve o hiç evlenmedi büyük ihtimal. Onu kendinizden daha değerli hissedip kaybetmeyi göze alamamakevet o yüzden zor güvendim başlarda
Madem deliriyor sizin takip ettiklerinizeevet bende hep ünlü erkekler var bugun biraz daha takip edecegim dur bakalım.normal erkek olsa delirir
3 kere gidebildim insan çok özlüyor evet zor ama imkansız değil elbet rabbim yazmıssa olur.simdi corona yüzünden gidemiyorum ama yakında gitmeyi düşünuyorum tekrar nasip olursa.ama herkezin tercihi tabiki yakında olupta uzak duranda olabilirdi herşey güzel sadece mesafe var sabır ve güven işte ama listeyi silmesse yakında ben delirecem gerçekten hayırlısı ama anliyorum siziMadem deliriyor sizin takip ettiklerinize
Siz söyleyince kendi de silmiyormus bu adam size deger vermiyor sadece kontrol altinda tutma derdinde
Hem o kadar uzaktan ne iliskisi gercekten soruyorum yani ben uzakta olan adami napayim ihtiyacim olduğunda yanimda olmayacaksa gözüyle bakarim boyle iliski olmaz ki kac kere bir araya geliyorsunuz ayda bir? Yilda bir?
Bence bu kisiye yol verin gitsin kolaysa baskasini kandirsi2 kere
aynen öyle oda beni çok seviyor biliyorum belkide gerçekten arkadaşları ve benim ona inanmamı istiyor nebilim ama boğulmaya başladım artık tek taraflı fedakarlık olmuyor inşallah yaparbenim içinTahmin etmiştim. Ve o hiç evlenmedi büyük ihtimal. Onu kendinizden daha değerli hissedip kaybetmeyi göze alamamak
Sizin iliskide güven yok ki siz listesindeki kizlar diyorsunuz o sizin erkekleri arkadas olarak eklemenize karisir ne biçim iliski bu3 kere gidebildim insan çok özlüyor evet zor ama imkansız değil elbet rabbim yazmıssa olur.simdi corona yüzünden gidemiyorum ama yakında gitmeyi düşünuyorum tekrar nasip olursa.ama herkezin tercihi tabiki yakında olupta uzak duranda olabilirdi herşey güzel sadece mesafe var sabır ve güven işte ama listeyi silmesse yakında ben delirecem gerçekten hayırlısı ama anliyorum sizi
oda gelecek elbet ama vize sorunu var o yüzden yoksa niye gelmesin.maddi yönden değil corona vakaları yüzündende vize alma yeri kapalı.ama güven tabiki var başka sorunumuz yok ama ısrarla silmemesi beni sinir ediyor hepsi buSizin iliskide güven yok ki siz listesindeki kizlar diyorsunuz o sizin erkekleri arkadas olarak eklemenize karisir ne biçim iliski bu
Hem neden siz gidiyorsunuz erkek olan o, azicik paraya kıyıp gelsin yanınıza
Bu gidisle evlenseniz giden, arayan, masraf yapan, alttan alan kısacası tum cabayi gosteren siz olacaksınız
Kısmetse olur moduna girdiğinize göre kendinize verdiğiniz deger bu kadar az.
Burada sabaha kadar dil doksek ayni daire içinde konusacaksiniz.
Yarin evlenseniz kocam ilgisiz baska kadinlarla konusuyor nasil vazgecirip eve baglarim diye konu acarsiniz
Acı tecrübeyle anlayacaksınız duymak istediğiniz herkesin abarttığınızı yazması ancak öyle içiniz azıcık rahat eder ama bu çözüm değil.aynen öyle oda beni çok seviyor biliyorum belkide gerçekten arkadaşları ve benim ona inanmamı istiyor nebilim ama boğulmaya başladım artık tek taraflı fedakarlık olmuyor inşallah yaparbenim için
Atlattığınız bir şey yok, siz kendinizden taviz vermişsiniz sadece ama aynı şeyi ona yaptıramıyorsunuz. Resti çekin diycem de siz onu yapamazsınız. Her gün böyle üç beş kişi sildirmek için tartışmak da çok çocukça değil mi? Ya toplu siler ya da hiç silmez, size verdiği önemle orantılı birşey bence ama değerinizi de kendiniz belirlemişsiniz başında zaten.tanıdıklarıymış dedigine göre ama bilmiyorum benim hoşuma gitmiyor evet o çok kıskanç güveni yoktu bana başta kimseye güvenmem derdi ama atlattik bunları tek derdim listedekiler
Sil diyince silmeyen heriften uzak dur. Yoksa çok boynuz yersinmerhaba bayanlar 8 aylık ilişkimiz var o türkiyede ben hollandada 2 defa gidip geldim.sevgilimin instagramında 62 tane kadın var arkadaş diyor ama yabancıda var başka ülkeden kimseye yazmıyorum diyor ama bende Israrla istemiyorum beni rahatsız ediyor çünkü orda durmaları belkide fazla kıskancım konuşmadığın etmediğin kadınları niye silmez benmi abartıyorum? benimle inatlaşıyor insan sevdiği için yok etmezmi onlar orda dursa ne durmasa ne evet özgüven eksikliğim var ve çok kıskançlık abartıyorsamda enazından fikrinizi almış olurum.korkarım sürekli aynı konudan tartışmaktan ilişki hasar görecek yoksa birbirimizi çok seviyoruz hep görüntülü konuşuruz içimi dökmek istedim sağolun.
Kısasa kısas en bi sevdiğim . Sende karıştırma bacım. Kişi kendinden bilir işi demişler:)evet benimle inat ediyor biraz ama bende 1 erkek arkadaş olsa misal kiyamet kopar.susuyorum bakalım
Her insan kıskanır sevdiğini.Siz eşinizi kıskanmıyosanız o sizin ilişkinizdeki sorundur.Bende evliyim ben eşimle sevgili olduğumuz andan itibaren akraba dışında kimseyi takip etmedi kim varsa çıkardı bende aynı şekilde.Dogru olanda budur zaten.Sizinle aynı fikirde olmayan her insanı bu kadar rahat eleştirmeyin.Kıskançlığınızı ve abartılı tavırlarınızı törpülemediğiniz sürece asla mutlu olamazsınız.
8 senedir evliyim, 13 senedir eşimle birlikteyim sosyal medya hesaplarında kaç kadın var, bu kadınlar kimler bilmiyorum. Çünkü bana ne. Bugün eşim gelip takip ettiğin erkekleri sileceksin dese hadi ordan taş arabası derim. Sevgilim olsa yallah başka kapıya derdim. Bu adamlar size nasıl katlanıyorlar hiç anlamıyorum. O kadar mı yokluktalar acaba?
He bizim ilişkimiz sorunlu, ben kocamı sevmiyom, hayvanlar bile kıskanır sevdiğini, domuz hariçHer insan kıskanır sevdiğini.Siz eşinizi kıskanmıyosanız o sizin ilişkinizdeki sorundur.Bende evliyim ben eşimle sevgili olduğumuz andan itibaren akraba dışında kimseyi takip etmedi kim varsa çıkardı bende aynı şekilde.Dogru olanda budur zaten.Sizinle aynı fikirde olmayan her insanı bu kadar rahat eleştirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?