- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
Öncelikle diğer yorumları ve cevaplarınızı görmedim eğer konuşulduysa bu sebeple kusura bakmayın şimdiden.merhaba bayanlar 8 aylık ilişkimiz var o türkiyede ben hollandada 2 defa gidip geldim.sevgilimin instagramında 62 tane kadın var arkadaş diyor ama yabancıda var başka ülkeden kimseye yazmıyorum diyor ama bende Israrla istemiyorum beni rahatsız ediyor çünkü orda durmaları belkide fazla kıskancım konuşmadığın etmediğin kadınları niye silmez benmi abartıyorum? benimle inatlaşıyor insan sevdiği için yok etmezmi onlar orda dursa ne durmasa ne evet özgüven eksikliğim var ve çok kıskançlık abartıyorsamda enazından fikrinizi almış olurum.korkarım sürekli aynı konudan tartışmaktan ilişki hasar görecek yoksa birbirimizi çok seviyoruz hep görüntülü konuşuruz içimi dökmek istedim sağolun.
Canim simdi bu erkek ya; pipisi var ya hesapta; cevresine karsi "bakin kadinlar beni takip ediyo" diye gogsunu gere gere hava atacak aklinca.maşallah negüzel ben aldatıyor demem asla öyle birşey hissetmedim dağlara taşlara ama o kadınların durması sinir ediyor beni.elimde değil kadınlara nediyim karşılıklı takip ediyor kadın demezmi git sevgiline sor o beni takipte o yola girmem.ama bende inatsam o listeyi er yada geç yok ettirecem ama o liste yüzünden beni bırakırsa intikamım çok acı olur instagramı yok ettiririm tersim pistir o duruma getirmez umarım
işte karşılıklı güvenle alakalı bana karşı ilgisi falan hep iyi sadece bu listeye taktım.kendime dert ediyorum ondan burda defalarca sordum benmi abartıyorum diye sevgi bazen yakındada olsa mesafeli olabilir sadakatla alakalı onu zedeleyecek birşey hissettmedim görmedim yoksa elbette yanımda olsun isterdim nasipYine kanserleşme yolunda ilerleyen bir ilişki.Derdiniz ne taaa holladadan buradaki biriyle sevgili olupta böyle şeyleri dert ediyorsunuz ? Siz burda yokken adam kimbilir neler yapıyordur.Bu ilişki uzun sürmez
2 sene önce falan eklenmis bilmem okul arkadaş falan instadanda vardır ama beni rahatsız ediyorÖncelikle diğer yorumları ve cevaplarınızı görmedim eğer konuşulduysa bu sebeple kusura bakmayın şimdiden.
neden eklemiş bu kişileri neden takip ediyor ? bunlar ünlü mü mesela? ya da ne bileyim adam gezmeyi seviyordur o kişiler de bucak bucak gezip yeni yerler keşfediyordur falan o mantıklı olabilir ama sadece ekli olsunlar gözümü şenlendireyim derdindeyse gerçekten çok rahatsız edici.
aynen bana karşı asla ilgisiz değil görüntülü konuşuyoruz en az 2 saat maşallah yani aynı şehirde olmasakta seviyoruz.yan yana olup arasında dağlar kadar mesafe olanda vardır bana değer verdiğini biliyorum ailesi bile beni çok sever kuzenleri bile küçük şüphem asla yok.ki 1 gram hissetsem bitiririm ben daha önce evliydim kaç yıl ihanete göz yumdum bu saatten sonra asla 1 hatada biter hiç ugraşamam 1 kere boynuzlayan yine yapar.ama diyorki o liste senden önceydi kimseyle konuşmuyorum falan ama ilişki başında ünlü kadınları falan beğniyordu hep güzel falan onu bıraktı ama listeyi silmiyor inat değilmi diyorCanim simdi bu erkek ya; pipisi var ya hesapta; cevresine karsi "bakin kadinlar beni takip ediyo" diye gogsunu gere gere hava atacak aklinca.
Veyahut "sen kadinsin kolay kanarsin, hem millet arkamdan ne der? Sen tabiki erkeklerle takiplesemezsin" diye sacmalayacak.
Sakin buna izin verme.
Cunku aynisini sen yapsan olay Allah korusun kavgaya kadar gider.
Bu tarz insanlari , onun sana yaptiginin aynisini yaparak yasatmak lazim.
Baska care yok.
Ayril diyen de olacak, senin kafa yapini yanlis bulan da.
Hayat bir mozaikten ibaret herkesin dusunce ve yasayis tarzi farkli.
Zor bir durum mu evet zor
Ama isin icinde sevgi varsa, hersey yolunda sadece bu olayda problem varsa; boyle davranmak lazim ayrilmaktansa .
Hayatini sen daha iyi biliyorsun.
hı hııı tabi tabiama herkez göruyordur çünkü listesinden bir kadın yazmis ona özelden yakisiyorsunuz bilmem ne sonra ne sansli kadın yazmış engellemis nekadar dogru allah bilir
wallaha indan kendini kandırır nediyim kokusu çıkar elbethı hııı tabi tabi
evet özgüven eksikliğim var ve çok kıskançlık abartıyorsamda enazından fikrinizi almış olurum.korkarım sürekli aynı konudan tartışmaktan ilişki hasar görecek yoksa birbirimizi çok seviyoruz hep görüntülü konuşuruz içimi dökmek istedim sağolun.
bu kadar rahatsız olduğunuz bir konu bu şekilde görmezden gelerek sonuçlanmayacak ya siz bu inat yüzünden ayrılacaksınız ya da bu adam bunları silecek. sizin anlattıklarınızdan anladığım kadarı ile internetten tanışmışsınız ve 2-3 kez görüşmüşsünüz. sonucunda ne olsun bekliyorsunuz? planınız nedir? Hollanda'ya damat gelsin mi siz Türkiye'ye gelin gelmek mi? bence kesinlikle ilk seçenek :) kimsenin ilişkisini sorgulamak haddim değil ama size yaptığı tanışma yollarını başkasıyla yaşıyor olma ihtimalini bildiğinizden bu kıskançlık. yoksa siz aynı işyerinde ya da ortak bir arkadaş vasıtası ile tanışsanız zaten hesapta kaç kadın var bakmazdınız bile. bu yorumların bir kısmı canınızı sıkıyor eminim ama bu ilişki çok uzun sürmez. siz yakınınızdan birini bulsanız keşke en azından aynı ülkedenwallaha indan kendini kandırır nediyim kokusu çıkar elbet
sağol canım benim hayatım romanolur anlatsam nebilim tam diyorum herşey güzel uzakta olsak güven sevgi olduktan sonra.km önemsiz ki oda ben gibiydi hayatta kimseye güveni yoktu ben onunla mutluyum uzakta ama gittigimde mesela ailesinin yanında kaldım hepsi beni sever bende onları.tek sorun o liste demin yine bahsettim sinirlenip kapattı dedim alış artık.o liste yüzünden ayrılık olursa sırf bana inat olsun diye benimle birlikteo listede gider.Ozguveninizi arttiracak birseyler yapin, bu sadece bu sevgiliniz ile alakali degil, eger bu sevgilinizden ayrilirsaniz baska sevgilileriniz ile de ayni sorunlari sil bastan yasayacaksiniz.
Bir insanin once kendisine sevgisi, ozguveni olmali ki, gereksiz takintilarla iliskisini yipratmasin.
Maden bu kadar ozguven eksikliginiz ve kiskancliginiz var neden uzaktan iliski yasiyorsunuz ki?
Bence en buyuk hataniz burada, ne yapiyor ne ediyor diye siz kendi kendinizi yiyorsunuzdur, bir instagram hesabina bu kadar anlam yuklediginize gore, gercekten kendinizi gereksiz yere yipratiyorsunuzdur.
Ben size uzuldum gercekten, bir an once kendiniz ile ilgili olarak birseyler yapin derim.
Hayatiniz guzellessin bence.
Görmesini istemediği kişilerden saklayabilir. Diğerlerine açık olabilir yani.öyle birşey mümkünmu bakacagim wallaha bilmiyordum instada
evet allah sonumuzu hayır etsin ben inat o inat bakalım nereye kadar.demin dedimki mesela evlensekte olmayacak o liste o diyorki sen böyle saçmalaya devam edersen bakalım o raddeye gelebilecegizmi artık sinirlenip kapatti sonrabu kadar rahatsız olduğunuz bir konu bu şekilde görmezden gelerek sonuçlanmayacak ya siz bu inat yüzünden ayrılacaksınız ya da bu adam bunları silecek. sizin anlattıklarınızdan anladığım kadarı ile internetten tanışmışsınız ve 2-3 kez görüşmüşsünüz. sonucunda ne olsun bekliyorsunuz? planınız nedir? Hollanda'ya damat gelsin mi siz Türkiye'ye gelin gelmek mi? bence kesinlikle ilk seçenek :) kimsenin ilişkisini sorgulamak haddim değil ama size yaptığı tanışma yollarını başkasıyla yaşıyor olma ihtimalini bildiğinizden bu kıskançlık. yoksa siz aynı işyerinde ya da ortak bir arkadaş vasıtası ile tanışsanız zaten hesapta kaç kadın var bakmazdınız bile. bu yorumların bir kısmı canınızı sıkıyor eminim ama bu ilişki çok uzun sürmez. siz yakınınızdan birini bulsanız keşke en azından aynı ülkeden
nerden ögrendin kendimi düşürüp sormak istemiyorum kadınlara yaparsa kendi kaybeder.ama yakında olup uzak olanda var karşılıklı güven olursa olur.demin dedimki ozaman resimlerine bakiyorsun onlarin sinirlendi saçmalìyorsun artık dedi kapatti işte 2 tane alman var dedim bu ikisini silmessen bugun konusmuyorum seninle birde böyle deneyelim belki anlarBende de aynı sorun vardınormalde pek umursamazdım .arkadaşım falan diyip duruyordu .bir türlü de silmiyordu gerçi birkaç tanesini zorlamamla silmişti .meğerse bir çoğuyla konuşuyormuş uzak ilişki her şekilde tehlikeli ya .asla emin olamazsın ,ki aynı evde yaşayanlar bile aldatılıyor.
öyle bir halt yediyse kendi ayıbı allah biliyorGörmesini istemediği kişilerden saklayabilir. Diğerlerine açık olabilir yani.
sizi tanımıyorum. lütfen yanlış anlamayın kırılmayın . daha önce evlenip boşandınız mı?evet allah sonumuzu hayır etsin ben inat o inat bakalım nereye kadar.demin dedimki mesela evlensekte olmayacak o liste o diyorki sen böyle saçmalaya devam edersen bakalım o raddeye gelebilecegizmi artık sinirlenip kapatti sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?