sevgilimin inatla silmediği kadınlar ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çakma hesaptan takip ettiği kızların bazılarını bende takip ettim . Tesadüfe bak ki aynı gün aynı mekandalar. E insan anlıyor neler olduğunu az buçuk . Bir de his çok önemli genelde benim hissettiğim kişilerle konuştuğunu öğrendim . Nerden mi anladım , ayrıldıktan sonra itiraf etti canı cehenneme .

resimlerine bakmıyor, mesajlaşmıyor o zaman neden listede varlar?

helal olsun

piskopata bağlarsam kötü olur faketen söverim hahahahaha o yüzden boşver

Yabancı olması dikkatimi çekti dikkat edin bu adam sizi yurtdışına çıkış bileti görmesin

onun düşüncesi onu yaparım bu sefer başka birşey ister alakası yok.demin dedim o 2 almanı yok et bugun yoksa konuşmam bakalım nekadar değer veriyor beyfendi

Sen erkek takip edemiyorsan o da kız takip edemez. Bunu susup evlenirsen "aldatıldım" diye konu açma lütfen. Boynuz yemek istemiyorsan ayrıl.
aynen öyle gerekirse hergün kavga yaratırım ama benim dediğim olacak bunun için ayrılırsa o instasınıda bırakmam yemin ederim

aynen öyle gerekirse hergün kavga yaratırım ama benim dediğim olacak bunun için ayrılırsa o instasınıda bırakmam yemin ederim
Kavgayla çözülmez bence. Adam dışarıya açık ve sana saygı duymuyor. "Erkeğin elinin kiri" kafasında bir adam. Erkek takip et. Bakalım ne oluyor.

O sizin listenizdeki erkeklere bir sey diyor mu? Yani ben arkadaş listeme karisip kendi her halti yiyen biriyle birlikte olmazdim.mesela
Yoksa sosyal medyadaki kadin erkek sayisi cidden onemsiz yapacak olan her türlü yapıyor zaten

2 alman var gerisi türk
O zaman boşverin ömür boyu onu takip ettin bu seni takip etti kavgası yapamazsınız kendi hesabı tertemiz bile olsa fake hesap açıp istediği haltı rahatça yiyebilir bilemezsiniz yani demem o ki o...ya zincir vurmuşlar zincirle oynaşmış yapmak isteyen her türlü yapar o yüzden güvenin eğer güven yoksa bitirin

aynen orası öyle yapacak insan her tür yapar başka telefondanda yapar bulup misal.2 almana taktım sildirecem onları bugun daha silmemiş

O sizin listenizdeki erkeklere bir sey diyor mu? Yani ben arkadaş listeme karisip kendi her halti yiyen biriyle birlikte olmazdim.mesela
Yoksa sosyal medyadaki kadin erkek sayisi cidden onemsiz yapacak olan her türlü yapıyor zaten
evet bende hep ünlü erkekler var bugun biraz daha takip edecegim dur bakalım.normal erkek olsa delirir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…