Sevgilimin instagram hesabına girdim ve sonrası. ...

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Merhaba kızlar,
Kusuruma bakmayın eger Türkçede bir hatta olursa afola Yurdisinda yaşıyorum ve yazışmam tuafsin olabilir.

Şuan konuya gecmek istiyorum, kimisi konularını biliyor biz ayrıldık. Fakat beni yine kandırmak istiyordu beni avucunun içine alıp. Busefer izin vermedim tabi. Bana gelip ne kadar çok sevdiğinı söyledi, yani anlicaniz aynı basit söcüler. Ben tabi bunu tersliyorum, ama o ısrarla beni arıyor.. neyse baktım instagrama başka kızı takipe aldı oysaki 3 dk önce arıyordu beni sürekli bunu yüzüne vurdum tabi.. Takip ederse etsin yada ben ediyim ne var bundan diye söyledi. . Ben tabi ona affetmicem bu kez ama bunu yanında birakmak istemedim..

Neyse kızlar ben bunun şifresini kırdım instagramda, ve mesajlastigi kizları gördüm. Bi tane kız var onunla spor salonda tanismislar. İşte sevgili olmamasını söyledi vsvs. Bide görseniz şirin şirin kızlarla konuşuyor. Busefer ben devreye girdim. Ve dedimki artık demeki sevgilim beni aldatiyormuş,,vsvs..bütün kızlara yazdım. . Şifresini kirdigimi söyledim ve yolladım onunla ve o kızlarla yazismalari.. sok oldu tabi.. daha sonra beyfendi bende özür diledi ve daha sonra küfür etti işte sen ne yaptın beni mahcup ettin, gülenecek duruma soktun.. Sonra yine benden özür diliyor bulusmak istiyor beni istediğini söylüyor ve yine instagramini kırdım. O kızlara baska biri girdi. . O spor salondaki kız ise : hani sevgilin yoktu.. sevgilim yine yok dedi.m ve ben busefer yine o bana gelmek istediğini tek ben önemli olduğunu gösterdim.

Kısacası o benim.3 senemi nasıl yalanla dolanla kandırdı beni aileme arkadaşlarıma mahcup etti evlenme istediğini söyleyip beni bırakan şahıs. .
Şimdi ben onu bi kaç kızlara rezil ettim.

Şimdi uyandığında bana busuru sayicak yine ne yaptinnnn busefer ne konuştun yinee. Beni rezil ettin diye mesaj atar ama ben onu engeledim whatsapuan vede instagramda

Kızlar sizce iyi yaptimi?

Yazdıklarınız gerçekten zor anlaşılıyor. Ancak anladığım kadarıyla karşınızda zaten yaptıklarına da , söylediklerine de güvenilecek bir adam yok ki. Tek ayak üstünde kırk yalan atıyor. Niye zaman ayırıp, onunla bu kadar uğraşıyorsunuz ki? Tamamen vakit kaybı. Telefonlarını açmayın, ilgilenmeyin, yokmuş gibi davranın. Kimle konuşursa konuşsun, size ne? Kimseye hayır gelmez böle bir hanzodan.

Hayatıma bakarken hortlak gibi geliyor. Huzurunu kaçırmaya çalışıyor. . Bende onu rezil ettim.

İnstagram şifresini nasıl kırdın?

Zaman kaybi sadece gercekleri gormus oldun ama cokta sasiracagin bir sey gormedin zaten tahminlerin vardi simdi bu konu hakkinda ugrasmayi birakmalisin yoksa ciddi anlamda sagligin bozulur

Iyi de sen bu adamla hala irtibat halindesin, gorusuyosun. Yeni mi anladin seni kandirdigini, her konunda anladim, inanamiyorum, bunu nasil yapar diyorsun. Ben anlamadim, hafizan sifirlanmiyorsa her gun zaten bildigin seyler. Bu adamla olmaya devam ettikce normal bu yasadiklarin. Hepsini bilip hala gorusup bi de instagramini filan ele gecirmen komik oluyor ozur dilerim ama. Daha cok senen gidecek gibi. Acaba vazgecilmeyecek nedi var bu pis herifin cok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…