Merhaba kızlar,
Kusuruma bakmayın eger Türkçede bir hatta olursa afola Yurdisinda yaşıyorum ve yazışmam tuafsin olabilir.
Şuan konuya gecmek istiyorum, kimisi konularını biliyor biz ayrıldık. Fakat beni yine kandırmak istiyordu beni avucunun içine alıp. Busefer izin vermedim tabi. Bana gelip ne kadar çok sevdiğinı söyledi, yani anlicaniz aynı basit söcüler. Ben tabi bunu tersliyorum, ama o ısrarla beni arıyor.. neyse baktım instagrama başka kızı takipe aldı oysaki 3 dk önce arıyordu beni sürekli bunu yüzüne vurdum tabi.. Takip ederse etsin yada ben ediyim ne var bundan diye söyledi. . Ben tabi ona affetmicem bu kez ama bunu yanında birakmak istemedim..
Neyse kızlar ben bunun şifresini kırdım instagramda, ve mesajlastigi kizları gördüm. Bi tane kız var onunla spor salonda tanismislar. İşte sevgili olmamasını söyledi vsvs. Bide görseniz şirin şirin kızlarla konuşuyor. Busefer ben devreye girdim. Ve dedimki artık demeki sevgilim beni aldatiyormuş,,vsvs..bütün kızlara yazdım. . Şifresini kirdigimi söyledim ve yolladım onunla ve o kızlarla yazismalari.. sok oldu tabi.. daha sonra beyfendi bende özür diledi ve daha sonra küfür etti işte sen ne yaptın beni mahcup ettin, gülenecek duruma soktun.. Sonra yine benden özür diliyor bulusmak istiyor beni istediğini söylüyor ve yine instagramini kırdım. O kızlara baska biri girdi. . O spor salondaki kız ise : hani sevgilin yoktu.. sevgilim yine yok dedi.m ve ben busefer yine o bana gelmek istediğini tek ben önemli olduğunu gösterdim.
Kısacası o benim.3 senemi nasıl yalanla dolanla kandırdı beni aileme arkadaşlarıma mahcup etti evlenme istediğini söyleyip beni bırakan şahıs. .
Şimdi ben onu bi kaç kızlara rezil ettim.
Şimdi uyandığında bana busuru sayicak yine ne yaptinnnn busefer ne konuştun yinee. Beni rezil ettin diye mesaj atar ama ben onu engeledim whatsapuan vede instagramda
Kızlar sizce iyi yaptimi?