Aramızda bir şakalaşmaydı burda kadın kadının düşmanı nedensesorsana neden bi zahmet yukarı çıkmayıp, aşağıya evde yok diye kağıt yapıştırıyolar, muhatap bulmuşken meram anlatayım ptt den kimseye ulaşamıyorum çunku
şimdi çok guzeldim herkes hayran oldu dese sevdiğim bir kız bile bi sinir olurum, sen övme ben öleyim diye.
Aramızda bir şakalaşmaydı burda kadın kadının düşmanı nedense
Ya o bence kıskanmış bi daha giyme açık diye böyle birşey demiştir ama onaylamıyorum çok ayıp söylediği.Merhaba arkadaşlar benim 3 aylık ilişkim var kendisi şakacı falan biliyorum ve açık giyinmeye karşı her neyse biz bir kere ayrılmıştık aylar önce kendisi pttde kargocu benimde kargom vardı gittim aldım o getirdi kargoyı bende o gün mini elbise giymiştim (bacaklarım ince) 78 kiloyum kilom var ama çokta değil sonra barıştık o gün giydiğim elbisenin konusu arada açıldı neden açık giyindin falan her neyse bugün akşam yine açıldı bende o gün çok güzeldim herkes hayran oldu dedim şakasına gülerek oda bana yoo iş arkadaşlarım o balina dedi sustu ağzından kaçırdı gerisini getirmedi sonra o balina kimdi diye sordular dedi ama kıpkırmızı oldu.. bende ne demek bu dedim sana gerçekleri söyledim bunu dediler dedi ama çok kötü oldum erkekler ne kadar terbiyesiz... böyle bir şey diyeceklerini hiç tahmin etmedim. Çok kırıcı çok üzüldüm. Ve kendisindende utandım kafam karmakarışık
Ben hep o elbiseleri giyen insanım o ilk kez gördü :)şaka maka değil bu siz de farkındasınız, kaybettiğin lily e dön de bir bak istedim konuşmasıydı. tesadufen mi giydiniz o elbiseyi de, dövseler inanmam.
ben mi kadın duşmanıyım aşkolsun.
Demez olaydım giymez olaydım :)Siz mini giydim çok güzeldim diye nispet yapınca, o da altta kalmamış
1 ay flört ederken yani tam da etkileyeceğiniz dönemde o elbiseleri hiç giymediniz yani. hmmmm..Ben hep o elbiseleri giyen insanım o ilk kez gördü :)
Siz mini giydim çok güzeldim diye nispet yapınca, o da altta kalmamış
Demez olaydım giymez olaydım :)
Merhaba arkadaşlar benim 3 aylık ilişkim var kendisi şakacı falan biliyorum ve açık giyinmeye karşı her neyse biz bir kere ayrılmıştık aylar önce kendisi pttde kargocu benimde kargom vardı gittim aldım o getirdi kargoyı bende o gün mini elbise giymiştim (bacaklarım ince) 78 kiloyum kilom var ama çokta değil sonra barıştık o gün giydiğim elbisenin konusu arada açıldı neden açık giyindin falan her neyse bugün akşam yine açıldı bende o gün çok güzeldim herkes hayran oldu dedim şakasına gülerek oda bana yoo iş arkadaşlarım o balina dedi sustu ağzından kaçırdı gerisini getirmedi sonra o balina kimdi diye sordular dedi ama kıpkırmızı oldu.. bende ne demek bu dedim sana gerçekleri söyledim bunu dediler dedi ama çok kötü oldum erkekler ne kadar terbiyesiz... böyle bir şey diyeceklerini hiç tahmin etmedim. Çok kırıcı çok üzüldüm. Ve kendisindende utandım kafam karmakarışık
Sadece iş yerinde gördü O zamanlar ve o zamanda iş kıyafeti giyiyordum sana hesap vermek zorunda değilim ayrıca öyle bile olsa bu onu haklı mı yaptı1 ay flört ederken yani tam da etkileyeceğiniz dönemde o elbiseleri hiç giymediniz yani. hmmmm..
ben valla kadın düşmanı değilim ama "dön de kaybettiğin lily'ye bir bak" yazan arkadaş çok haklı..
Boyum 170 çok kilolu değilim..Özgürlüğe inanıyorum ,ne isterseniz giyin ama yakışanı giyinin 78 kiloymuşsunuz boyunuz 190 değilse mini giymeyin bence abes görünüyordur ,estetik durmuyor ,kilolu insanlarda aşırı fraoan kıyafetler,genç insansınız sağlığınıza özen gösterin
Onu bunu boşverin
Müşterim kargo alıyor demişOnlar sana balina derken erkek arkadaşın onlara ne demiş
Özgürlüğe inanıyorum ,ne isterseniz giyin ama yakışanı giyinin 78 kiloymuşsunuz boyunuz 190 değilse mini giymeyin bence abes görünüyordur ,estetik durmuyor ,kilolu insanlarda aşırı fraoan kıyafetler,genç insansınız sağlığınıza özen gösterin
Onu bunu boşverin
sakin ol şampiyon, bana hesap ver demedim zaten.Sadece iş yerinde gördü O zamanlar ve o zamanda iş kıyafeti giyiyordum sana hesap vermek zorunda değilim ayrıca öyle bile olsa bu onu haklı mı yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?