Sevgilimin iş arkadaşları bana “balina” demiş.

Cırkınlıgı yapana sesi cıkmayanlar sinirini gelip burda vakit ayıran yorum yapanlardan cikariyor. En son artık "kadın kadının dusmanı" sacmalıgıyla son buluyor muhabbet.

kendine yakıştırıyosa giysin ben böyle yorumlara uzulurum ya.
balina mı denmeli yani? onu onaylar gibi yazmışsınız.
ben guzelim demesini ve sanki amaçsız habersizmiş gibi mini giyip gitmesini tuhaf buldum.
ya bu konu bence apayrı bi boyut. kimi insanın kilosu çoktur ama orantılı dağılır kilosu vücuduna, o zaman bence frapan giyim sıkıntı değil. ama bazı insanlar da sadece belli bölgelerde toplanıyor kilo, o zaman belli tip kıyafetler gerçekten kötü durabiliyor.
ha kimisi de takmaz canım istiyor bana ne giyerim der, saygım var.

son cümlenize de katılıyorum, ben de erkek olsam durup dururken ben güzelim diyen bir kadın itici gelir. birşeyleri kanıtlamaya ihtiyacı varmış gibi.

sevgilimin arkadaslari benim hakkimda balina diye konusacak, sevgilimde bunun payini vermeyecek ustune ustuk bunu agzindan kacirip bana soyleyecek... cix empati kuramadim

Erkeklerin herhangi bir kadınla ilgili aralarında bu tarz şeyler konuşmaları çok iğrenç. Erkek arkadaşınızla arkadaşları demek ki bu tip insanlar ve aralarında sürekli böyle konuları konuşuyolar ki arkadaşı gelip o üslupla soruyor. Çok ayıp...

Cırkınlıgı yapana sesi cıkmayanlar sinirini gelip burda vakit ayıran yorum yapanlardan cikariyor. En son artık "kadın kadının dusmanı" sacmalıgıyla son buluyor muhabbet.
evet, burada bunun örnekleri hele son günlerde o kadar çok ki. kv, görümce, eşe kızan herkes gelip burda yazan insana öfkesini kusuyor.
online ve özgür bir platform; kişisel saldırıda bulunmuyorsun ama fikrin zıt yönde diye hemen "kadın düşmanı".

Çıkışa doğru koş tatlım.Bundan hiçbirşey olmaz.Üzgünüm ama sana bunu diyen sevgilin orada ne tepki vermiş?Ağzından kaçırmış değil bence özgüvenini kırmak için alenen yapıyor.
Nasıl bir iş ortamında bu şekilde konuşabilir insanlar.Mesele açıklık kapalılık değil ki ne kadar ayıp ya ne kadar seviyesizce..

Sevgilinde susmuş mu? Bu erkekler neden böyle odun ya. Istersen 200 kilo ol, kimse bu sebeple dalga geçemez. Hadi o iş yerindeki beyinsizleri geçtim de, sevgilin ağzını açıpta tek kelime edememiş mi arkadaşlarina? Arkandan böyle konuşmalara sessiz kalıyorsa, yol verin gitsin.

Arkadan nasıl böyle konuşturuyor büyük ayıp.

Bi kere balinaya kurban olsun onlar dünyadaki en güzel canlılardan biridir ve nadirdir kilolu değildir yapısı öyledir.
Sonra güzellik anlayışı dönemler boyu değişken olmuştur eski resimlere bakıldığında hep dolgun kadınlar resmedilmiştir.
Burda aşağılamak için kullanmaları çok berbat kendi bi taraflarına bakmadan saygısızlık karşılarında bi bayan var diyecemde gerçi böyleleri erkek arkadaşları içinde böyle konuşup bide arsızca gülen tiplerdir o yüzden bunları takmaya değmez görmezden gelmek lazım bunların olduğu ortamda olmamak lazım.

ben daha cok sevgilinizin giyiminize karisabilmesine takildim sahsen , ne hakla ? insanlarin agzi torba degil büzemezsiniz herkes herseyin hakkinda abuk subuk konusabiliyor ama hoppp agzini topla diyememis mi ? ayrica ne münasebet yorum yapiyor giyiminiz hakkinda ya? karninizi o mu doyuruyor ? yasiniz kac ebeveyniniz mi olmaya calisiyor ? alti üstü sevgili ya herkes yerini bilsin !

ayrica 1.70 boya 78 kilo oldugunuza göre caninizin istediginizi giyebilirsiniz bence , bacaklariniz bicimli oldugu sürece. kaldi ki kimseye göre yasamiyoruz nasil seviyorsaniz öyle giyinin , kimseye de söz hakki vermeyin bu konuda .

Karşı olduğu şeye inat yapıyorsun gibi olmuş ondan kızıp demiştir

Eşinin arkadasi kıvanç Tatlıtuğ değilse eğer hicccc takma diyenlerin de tipi malum standarttir yani....
Haspam bide soyledimi bunu sana.
Bunu sana diyebilen bı erkek arkadaşa sahipsen bence buna üzülme güzelim onla birlikte olduğun için uzul. Şimdi bunu tazecikken bunu söyleyen.. ilerisini düşünemiyorum

yahu ilişkinin toplamı 3 ay zaten aylar önce ayrıldık falan demişsiniz.ayrıca hiç sevmem kıyafetime karışılmasını, 4 yaşından beri kendi kıyafet işimi hallediyorum çok şükür fikirlerini kendine saklasın.bir cacık olmaz bu adamdan, fazla gevşek.

Kimse öyle birsey dememistir.
Erkek arkadasin senin özgüvenini kirmak istemis o yüzden uydurmus...
Kendini begenmene ve acik giyinmene tahammul edememis.
Ve kendisi seni balina olarak görüyor..

3 ayda ne ara özel alanınıza girdi? Kıyafete karışması vs ne alaka?
bu kişi gayet kalitesiz biri ayrıca hadsiz ve kaba. Yol verin gitsin yoksa bu patavatsızlığıyla sizi daha çook üzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…