Sevgilimin iş arkadaşları bana “balina” demiş.

Arkadaşınız açık giyinmenizden rahatsızmış zaten hiç inandırıcı gelmedi bana iş arkadaşlarının balina demesi....çevreden çirkin tepkiler alıyorsun insanların gözünde böylesin diye canını sıkmaya ve seni istediği duruma getirmeye çalışmış bence..

İş arkadaşları kendi gibi, baklava göbek , kaslı,1.90 İtalyan beyfendileri gibi olduğundan siz balina gibi görünmüş olabilirsiniz. Zira en kötü Türk erkeği Adriana Lima ya layıktır.

ardimdan bu lafi soyletebilen onlari susturmayan bu lafi geri bana tasiyan agzindan kaciran biriyle evlenmek istemezdim. arada perde var da kizarmis. evlenip de aradaki perdeler kalkinca neler duyacaksiniz kim bilir. zayiflayin sagliginiz icin ve onu da terk edin otursun bi tarafinin ustune.

Bence ayrılmalısın

Sizin önceki konunuz yine kilonuzla alakalıydı sizden çooookk hoşlanan ama sizin yüz vermediğiniz beyfendi kilo aldıgınızı ima etmişti sizde bunu burada yazmıştınız
Balina denmemiştir belki kilo almış denilmiştir de o abartarak anlatmıştır da..

şimdi siz kilonuzla barışıkmısınız?
Yoksa insanlardan etkileniyormusunuz?
Barışık değilseniz kilo vereceksiniz barışıksanız da kimsenin dediğini takmayacaksınız...

170 e 78 çokkkkk ben sanırım 158 im diyetisyen 52 kilonun normal olduğunu söyledi bana

Bana erkek arkadaşınız bir daha mini giymeyin diye kendisi uydurmuş gibi geldi. Şayet doğruysa da sevdiği kadına laf edilirken susup bir şey dememiş. Üstelik çok matah birseymiş gibi bunu size söylemiş öküz

Aslında hoş bir durum değil ama birileri benim için erkek arkadaşıma böyle bir şey dese ben bunun bana söylenmesini isterdim şahsen. Arkamdan benim haberim yokken böyle dalga geçilmesini ve erkek arkadaşımın bunu benden gizlemesini istemezdim; ama erkek arkadaşımın da ağızlarının payını vermesini isterdim.

Ne gereksiz bir bilgi paylaşımı

Eğer sizi iş arkadaşlarına daha baştan benim kız arkadaşım diye tanıtsaydı. O iş arkadaşları bu sözü söyleyemezdi.Burada asıl sorun sizin ile ilgili nasıl ona rahatça bu kelimeyi kullanıyorlar. Buna nasıl taviz verebildi.Çok yanlış o izin vermeseydi kimse böyle birşey söylemeye cesaret edemezdi.

Şimdi sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Ama kimse giyiminize karışamaz. Karışmamalı. Kendinde bu hakkı görüyor olması ilerde ciddi sorunlara sebep olabilir.
ikincisi bizde gençken çok rahatsız edici kaba saba ortamlarda liselerde büyüdük. Ergenlik çağındaysan saçmalaman ağzını ayarlayamaman normal. Ama bunlar yetişkin insanlar. Özellikle erkekler bu işin suyunu çıkarıyorlar. Belli bir yaştan sonra konuşmalarına hareketlerine dikkat etmeleri lazım. Bu ne rahatlık. Erkek ortamlarında neler konuşuyorlar. Böyle de kendilerinin kabul göreceğine inanıyorlar. Sonra ayrılıklar boşanmalar şunlar bunlar. Tabi olur.

Onlar o kelimeyi dediyse kendisi nasıl size söyledi bunu? Ben o kısma takıldım

Veriyorum zaten 102 kilodan düştüm keşke o sesinizi kesmesini bilseniz konu onun tavrı benim kilom değil.. hadsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…