Sevgilimin iş arkadaşları bana “balina” demiş.

Aynı şeyi düşünüyorum. Hadi birlikte linç yiyelim.
O bakışlar ‘ herkes bana hayran oldu , çok güzel oldum ‘ bakışları değildir. Özgüvenin de fazlası zarar.
mını etek kısmıda kısıye gore degısebılıyor sımdı dusundum de mını deyınce benım aklıma dızın ustunden 30 cm yukarda gelıyor ınsallah oyle mınılıkte gıyınmemıstır.
 
Herkes bana hayran oldu cikişini yapmasaymissiniz keşke.
Birilerinin size bakiyor olmasinin tek sebebi hayranlik olacak degil, insanlar "komik, kotu, abes, ilginc" bulduklari nesne ve kişilere de bakarlar.

Öyle dedilerse bile kalkip size bu şekilde ifade etmemeliydi o ayri ama "herrkessler bana hayran" tavrinizi o an bozmak istemiş belli ki.
 
mını etek kısmıda kısıye gore degısebılıyor sımdı dusundum de mını deyınce benım aklıma dızın ustunden 30 cm yukarda gelıyor ınsallah oyle mınılıkte gıyınmemıstır.
Evet tabi aynı şeyi düşündüm ben de. Umarım
 
özgüvenli olsa barışık olurdu kendisiyle kendisinin kilo konusunda kompleksi var
 
İnsanların bana baktığını hissedersem aklıma beğenilmekten ziyade ‘ inşallah fermuarım kapalıdır da külodum bayrak gibi görünmüyordur ortalıkta ‘ düşüncesi gelir. Ezik miyim ne
 
İnsanların bana baktığını hissedersem aklıma beğenilmekten ziyade ‘ inşallah fermuarım kapalıdır da külodum bayrak gibi görünmüyordur ortalıkta ‘ düşüncesi gelir. Ezik miyim ne

Cok guzel biri bile olsa herkesin o kisiye donup baktigini pek gormedim ortamda boyle gorulmemis bir guzellik filan lazim herkesin bakmasi için gerci bulunulan cevreye gore de degisiyordur bu ama bana da herkes baksa yuzumde birsey mi kaldi acaba derdim heralde.
Simdi ozguvenini kiskaniyorsunuz diyecekler
 
Cidden merak ettim bu hayran olunacak dönüp dönüp baktıracak güzelliği.
neyse çok şey yapmayalım da duyacağımız laflarla olan azıcık özgüvenimiz de bitmesin
 
Onlar öyle dediler sende onlara ağzlarnn payını vermedin ve ben adamım diye ortalarda dolaştın mı deseydiniz
 
Kuzum kac yaşındasin bilmiyorum ama ayrilmis bile olsaniz arkandan boyle konusulmasina izin veren bir erkegi hic bir zaman hayatinda tutma kendi mutlulugun için. Bir de lutfen ama lutfen daha sadece sevgilin olan bir adamin senin giyimine mudahale etmesine de izin verme
 
Bu tavırda birisiyle ilişkiniz fazla yürümez şahsen ben olsam yürüse de yürütmem.

1 sene öncesine kadar doğumdan sonra kilolarımı veremediğim dönem bende 78 kiloydum hiç mini yada dar giyemezdim birazda özgüven meselesi galiba bence belli bir kilo üstüne kısa yada dar giynemek yakışmıyor.Simdi 60 kiloyum bana nazaran 55 kilo olan kardeşime daha çok yakışıyor kısa kıyafetler insanın kendini bilmesi lâzım.
 
İş arkadaşlarının dediğine eminmisin... Erkek arkadaşının kendi fikri olmasın... Ben çok güzelim herkes hayran oldu deyince altta kalmayıp seni yermek için balina demiştir.
 

Kendisi öküz olmakla beraber, sizi kısıtlayan böyle davarlara lütfen fırsat vermeyin. Bu kıskanılmak değildir. Bugün bunları yapan yarın daha ağırlarını yapacaktır.
 
Insan degilmis seninki. Bundan sonra kargolarimi bile getirmek icin gelme kapima deseydin.
 

78 kilo balina denilecek bir kilo değil. Hadi dediler erkek arkadaşınızın dikkat ederek bunu size hiç bir şekilde aktarmaması gerekiyordu.
 
Kendileri neymiş acaba sen zayıflarsın edersin ama onlar kötü kalbini ne yapacak dediklerine hiç takılma kendi kusurlarına baksınlar onlar
 
Benim beraber olduğum insana arkadaşlarım balina diyecek kadar seviyesiz olsa bir daha görüşmem sanırım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…