Sevgilimin iş arkadaşları bana “balina” demiş.

Konu sahibi duymak istemediği yorumlar gelince direkt savunma mekanızmasını calıstırıyor. Bi sakin ya. Sanki balina diye dalga geçmiş kızcağız. 170e 178fazla ablacım demiş. Madem eleştirileri kabul etmeyecektin(ki o denilenlerin yanında bu virgül kalır) o zaman ya konu açmayacaksın ya giydiklerinden ve eleştirilerden rahatsız olmayacaksın. Burda öyle ona höt buna zöt kk kadınlarına ters

arkadaslar konu kadının kilosu değil, konu sevdiği biri tarafından aşağılanmış hissetmesi, nasıl davranması gerektiği yanlış mı düşündüğüyle alakalı insanlardan fikir almak istemesi... nasıl kilosuyla ilgili yorum yapma haddini buluyorsunuz kendinizde bu ne saygısızlık ya?

sevgilinize ayrı, bazı yorumlara ayrı üzüldüm ve sinirlendim. kendinizi gerçekten seviyorsanız o insan müsfettesinden kurtulup, kendinizi nasıl iyi ve mutlu hissediyorsanız o kişi olun. zayıflayın istiyorsanız ama bu o sevgiliniz hayatınızdayken, onun için yapılmış olmasın. her halinize saygı duymayan bir adam, sevgi de duymaz ne yazık ki...

Haa öyle mi? Sanane?? Sen mi veriyosun yemeğimi
Sana ablacım diye içten şekilde mesaj atan bi insana neden bunu yazdın ki?keşke cevabını erkek arkadaşına verseydin siz mi veriyorsunuz yemegimi diye.fiziksel görünümü bi yana bırakıyorum sağlığın için boy ve kilonu dengelemelisin bunu yazmak istemiş arkadas

Demediğimi nerden biliyorsun? Bugün söyledim konu sizin hadsizliğiniz
Hadsiz hıcbısey demedim ki, kadının birine carlamıssın git sevgiline göster bu tepkiyi diye yönlendirdim neyi hadsiz bunun?

Hadsiz seyleri görmezden gelip normal seyleri hadsiz görmeniz, sizinle hemfikir olmayanları kotu kalpli ilan etmeniz, sıze üzülüp yapma bunu kendine diyenleri kadın kadının dusmanıdır dıyıp dusman ilan etmeniz....
Hıcbırı olacak sey degıl.
Yarın bu cocukla ılgılı yeniden konu actıgında herkes bu konundan bahsecek haberin olsun.

Ben konu sahibi neye sinirlendi anlamadım. Kimse kötü bir şey yazmamış ama burada yorum yapanlara da atarlanmış.
Hahahahaha bırı boyunla kilon ortantılı degıl demıs, o da sanane demıs.
Olabılır ben kendimi cok begenıyor seviyorum demek varken sanane demıs.

Cunku iyilikten maraz dogar.

Hayır düşmanca bir şey yazan da yok. Buradakilere karşı niye böyle davranıyor anlamadım
Istedıgı cevabı alamayan herkes Burdakilere boyle davranıyor. Ya kotu kalpli ilan ediyor ya kadın kadının dusmanı diyor ya da hem soru sorup cevap verene sanane diyor.

Aynı sofradan yemek yedik karnı doyan dusman oldu sozunun acıklama si gıbı.
Cevabı alan, karsı tarafa cemkırmeye baslıyor.

bırsey soylemek ıstıyorum lınc yıyecegımı bıle bıle :) konu sahıbı dırek sıze degıl lafım genel olarak
hanımlar 78 kılo bırı bence mını etek gıymemelı taytda gıymemelı sahsen ben kılo sorunum oldugu donem ozellıkle tayt veya vucudu saran seyler ya da kısa seyler gıymıyordum ınsanları gorsel olarak rahatsız etmemek adına, gıyım sadece kendımız ıcın degıl toplum ıcınde de ınsanları rahatsız etmeden olmalıdır . 78 kılo mını etek gıymıs bırını gorsem garıpserım acık konusayım . herkes vucuduna uygun gıyınmelı . mını etegı cok severım ama 36 beden olmama ragmen gıyınemem cunku bacaklarımı mını etege uygun sıkılıkta gormuyorum ıc bacagım bıngıl bıngıl sallanırken mılletın retinası kanamasın dıye gıymezken ben, 78 kılo bırı mını etek gıyındı mı orda bır el ayak tıtrer tovbeler olsun dıye .

kımse kımsenın kılosuyla veya fızıksel ozellıgıyle dalga gecemez. ozguvenınızı tebrık edıyorum kendınızı cok guzel bulmanız cok hos sızın gıbı ozguvenlı bırı oyle ezık bır adamla olmamalı. umarım demek ıstedıklerım anlasılmıstır

Son düzenleme:
Birileri erkek arkasının yanında sana böyle demiş erkek arkadasın da susmuş , belki de onlarla birlikte gülmüştür . Bana kalırsa ilişkine devam etme arkadasım

Şahsen yerinizde olsam anında terkederdim buraya yazıp bize sormaniz bile hata kimse kimsenin dış görünüşüyle dalga geçemez bu ne hadsizlikki

Aynı şeyi düşünüyorum. Hadi birlikte linç yiyelim.
O bakışlar ‘ herkes bana hayran oldu , çok güzel oldum ‘ bakışları değildir. Özgüvenin de fazlası zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…