Pardon evet sinirliyim baya1 kelime değil 1 harf olsa gerek
bütün konuların sevgilinle ve ergence tavırlarla alakalı. ya ayrıl ya büyüSevgilim baya sinirli ailevi konulardan oruçlu bugunde demin ailesiyle tartıştı.ve beni örnek gösterecekken eski sevgilisinin ismini kaçırdı ağzından sonra düzeltti ama sinir oldum bu duruma.benim ismim 1 kelime farklı geri kalan o kızla aynı oda kızıyor dilim sürştü diyor oruçluyum boğazım kurudu ki bu eski onu aldattı bilerek yaptığını sanmıyorum ama hiç hoş değildi dertleşmek istedim sizinle.2 senedir sürşmedi bugun niye yani herneyse yaa
Pardonda ergence derken sen bu konuda geniş olabilirsin ben sevmiyorum demekkibütün konuların sevgilinle ve ergence tavırlarla alakalı. ya ayrıl ya büyü
tmm canım ok, sen adı sanı duyulmamış insta fenomenlerinden tv'deki ünlülerden kıskanıp tavırlanmaya devam.Pardonda ergence derken sen bu konuda geniş olabilirsin ben sevmiyorum demekki
Geniş geniş konuşma yauvtmm canım ok, sen adı sanı duyulmamış insta fenomenlerinden tv'deki ünlülerden kıskanıp tavırlanmaya devam.
ayrıca kelime değil harf
Site kadınlar kulübünden ergenler kulübüne döndüSevgilim baya sinirli ailevi konulardan oruçlu bugunde demin ailesiyle tartıştı.ve beni örnek gösterecekken eski sevgilisinin ismini kaçırdı ağzından sonra düzeltti ama sinir oldum bu duruma.benim ismim 1 kelime farklı geri kalan o kızla aynı oda kızıyor dilim sürştü diyor oruçluyum boğazım kurudu ki bu eski onu aldattı bilerek yaptığını sanmıyorum ama hiç hoş değildi dertleşmek istedim sizinle.2 senedir sürşmedi bugun niye yani herneyse yaa
Dimi yaa bi sen eksiktin zatenGeniş geniş konuşma yauv
Netflixte yahuşuklu izliyim biraz , bu aralar daralmış hissediyorum genişlemeye ihtiyacım varGeniş geniş konuşma yauv
Sevgilim baya sinirli ailevi konulardan oruçlu bugunde demin ailesiyle tartıştı.ve beni örnek gösterecekken eski sevgilisinin ismini kaçırdı ağzından sonra düzeltti ama sinir oldum bu duruma.benim ismim 1 kelime farklı geri kalan o kızla aynı oda kızıyor dilim sürştü diyor oruçluyum boğazım kurudu ki bu eski onu aldattı bilerek yaptığını sanmıyorum ama hiç hoş değildi dertleşmek istedim sizinle.2 senedir sürşmedi bugun niye yani herneyse yaa
Ha senin hoşuna gidebilir eskisinin ismiyle senden bahsetmesi ama ergen sizin gibi mal yorum yapanlar bence burda ya neyse ban yesem bile umrumda değilSite kadınlar kulübünden ergenler kulübüne döndüDerde bak bacım az hastaneye onkoloji bölümüne git dolaş sonra dert edin kendine
Yemin ederim dert arıyorsunuz dertSevgilim baya sinirli ailevi konulardan oruçlu bugunde demin ailesiyle tartıştı.ve beni örnek gösterecekken eski sevgilisinin ismini kaçırdı ağzından sonra düzeltti ama sinir oldum bu duruma.benim ismim 1 kelime farklı geri kalan o kızla aynı oda kızıyor dilim sürştü diyor oruçluyum boğazım kurudu ki bu eski onu aldattı bilerek yaptığını sanmıyorum ama hiç hoş değildi dertleşmek istedim sizinle.2 senedir sürşmedi bugun niye yani herneyse yaa
2 senedir olmadıda bugun niye o lanet ismi andı gerçekten miğdem bulandı reyhan yaren isimlerSeren ,Selen veya Selin gibi bir isim üzerine konuşuyoruz sanırım. 1 puanla istediği bölümü / okulu / atamayı kaçıranlardan sonra , sizin erkek arkadaşınız da 1 harfle eski sevgiliyi anmış.
Kendi de söylemiş dilim sürçtü diye , inanmıyorsanız yol belli. İnanıyorsanız da bunun üstüne konuşup kendinizi doldurmak gereksiz.
Siz sevgilinizin kuzenini övmesinden rahatsız olan üyeydiniz. Boşanmış kuzeninin güzelliğinden vs bahsetmesinden rahatsız oluyordunuz. Adam için akraba evliliği ve akrabayla sevgililik normaldi. Temel sorununuzu çözebildiniz mi ?
sadece tek harf farkli deyince ben de selen/selin gibi dusunmustum. bulmaca gibi isimlerin harflerinin yerini degistirerek mi benzettiniz yani ona kalirsa melahat ve ahmet isimleri de mi birbirine benziyor2 senedir olmadıda bugun niye o lanet ismi andı gerçekten miğdem bulandı reyhan yaren isimler
Dimi insanlara saldırın bir tarafınız sıkışınca mod hahahaha komediler sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?