• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin isim benzerliğinden ağzından çıkan sinir oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 senedir olmadıda bugun niye o lanet ismi andı gerçekten miğdem bulandı reyhan yaren isimler

1 harf değilmiş , bambaşka 2 isimmiş. Akıllar pazara çıkmış , herkes yine kendi aklını beğenip almış , derler.

İlişkiniz sizi mutlu etmiyorsa , bu durumu değerlendirip, başkalarının etkisi altında kalmadan bir karar vermelisiniz. Tamam mı devam mı ? Tercihi siz yapmalısınız.

1 harf değilmiş , bambaşka 2 isimmiş. Akıllar pazara çıkmış , herkes yine kendi aklını beğenip almış , derler.

İlişkiniz sizi mutlu etmiyorsa , bu durumu değerlendirip başkalarının etkisi altında kalmadan bir karar vermelisiniz. Tamam mı devam mı ? Tercihi siz yapmalısınız.
Yani harflerin çoğu var eyvallah h hariç ama salakça geliyor bana dil sürçmesi

32 yasinda evlenemedin hala onun acısı mı bu kuzum 😀 anlat acılırsın

Konu sahibinin yaşı ve medeni haliyle konusunun ne ilgisi var ?

Konu sahibinin gergin , saldırgan ve hatalı söyleyişte bulunduğu mesajının karşılığı bu mu ?

Kendi hayatınızda : bir ömrü beraber yaşamak istediğiniz insanı daha genç yaşlarınızda bulduysanız , ne mutlu size.

Konu sahibinin gergin , saldırgan ve hatalı söyleyişte bulunduğu mesajının karşılığı bu mu ?

Kendi hayatınızda : bir ömrü beraber yaşamak istediğiniz insanı daha genç yaşlarınızda bulduysanız , ne mutlu size.
En mantıklı yorum teşekkürler oruçluyum sinirliyim bana nasıl yaklaşırsan öyle gelirim bu durumda

Konuyu "her neyse yaa" diye bitirmek ne mesela :KK53:

Rahatsız olman normal ama -iliskiye bagli olarak- abartacak bi sey degil bence, 1 harf çünkü, öfkeyle sinirle dil sürçebilir diye düşünüyorum.

Bazıları hak ediyor valla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X