- 14 Ağustos 2018
- 21.731
- En iyi cevaplar
- 2
- 82.965
- 598
gerçekten de 1 harf değil 1 kelime fark varmış la2 senedir olmadıda bugun niye o lanet ismi andı gerçekten miğdem bulandı reyhan yaren isimler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten de 1 harf değil 1 kelime fark varmış la2 senedir olmadıda bugun niye o lanet ismi andı gerçekten miğdem bulandı reyhan yaren isimler
Kuzeniyle sevgili olmaya çalışan, farklı şüpheler uyandıran sevgiliden ayrılsın o zaman bu kadar basit mesele.Konularının toplamına bakıldığında öyle dursa da kuzen konusu bunlardan ayrı bir noktada.
Aslında konu sahibinin bir türlü konduramadığı ve çıkış bulamadığı noktada orada başlıyor.
Adam daha önce bir başka kuzeniyle sevgili olmaya çalışmış.
Konu sahibi : bu yüzden adam kuzenini sürekli anlatıyor ve kendisinin saçını da kuzeninin rengine (kızıl) boyamasını istiyor diye şüphelerle boğuşuyordu.
Konu sahibi : adamın kendisini beğenmediğini, değiştirmeye çalıştığını hissediyor veya şüphe duyuyor olabilir. O yüzden forumdan görüş istediğini düşünüyorum.
Silah zoruyla girin okuyun demiyorum değilmi haddini aşana geçerli o dediklerimAsla sinirinizi bilmiyorsunuz, uyarilara ragmen haddinizi asmaya devam ediyorsunuz. Bence gidin bir elinizi yuzunuzu yikayin, tepkileriniz normal degil.
Burası anonim bir yer,izin alacak değiliz.Agzinizdan çıkanlara dikkat edin..işine gelmiyormu girme konuma
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kendi haddini bilmez yorumlarınızı görmüyorsun galibaaKuzeniyle sevgili olmaya çalışan, farklı şüpheler uyandıran sevgiliden ayrılsın o zaman bu kadar basit mesele.
Kendisini kötü hissettirmesine rağmen devam edip,ona güzel dedi, buna şunu dedirl diye kendi kendine dellenip burada insanlara hakaret etmesin.
Konu benim konum bayan sen kimsin ya dikkat etmişBurası anonim bir yer,izin alacak değiliz.Agzinizdan çıkanlara dikkat edin..
Nasıl bir harf farklı o zaman ya ben de selinle selim gibi bir şey sandım2 senedir olmadıda bugun niye o lanet ismi andı gerçekten miğdem bulandı reyhan yaren isimler
Silah zoruyla girin okuyun demiyorum değilmi haddini aşana geçerli o dediklerim
Kuzenini stalklıyor sevgilisiSevgilisinden yeterli ilgiyi görmeyen kavga etmek için soluğu burda alıyor.Nerde bu hanımın sevgilisi Aloooo!!! Alın bunu burdan saldırıyor millete.
Abovvv deme yahuKuzenini stalklıyor sevgilisi![]()
Kuzeniyle sevgili olmaya çalışan, farklı şüpheler uyandıran sevgiliden ayrılsın o zaman bu kadar basit mesele.
Kendisini kötü hissettirmesine rağmen devam edip,ona güzel dedi, buna şunu dedirl diye kendi kendine dellenip burada insanlara hakaret etmesin.
Kızıl saclarına kurban oldugum diyor icindenAbovvv deme yahu
Kuzenine mi aşık adam?Ne kadar iğrenç bir ilişki silsilesiAkli obur kizda hala cok net