Sevgilimin istekleri kabul etmeli miyim?

Sananeeebex

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
32
4
1
27
Sevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21

Canım sen iyimisin kafanı falan bir yere çarpmadın dimi son zamanlarda

Yavrucum beyin ustu mu düştün naptın biyerden?
bugun bu konular sosyal deney mi ya?
Biri el kaldırıyor napim der,biri okulu bırakayım mı der
Ne içiyonz siz Allasenn

Ailen seni ne umutlarla gönderiyor üniversiteye bir bilsen. Sen ayaklarının üzerinde dur bizim gibi olma diye gözünün içine bakıyorlardır. Bencil bir insan için bunu yapma aileni üzme hem de geleceğin için keşke dememek için. 2 yıl da aslında öyle çok uzun bir zamanda değil. Kendini bilen öğrenmeyi seven açık görüşlü sana değer veren biri çıkar karşına inşallah

azıcık aileni ve kendi geleceğini düşünüyorsan sakın okulunu bırakma. Şimdi sana çok aşıkmışsın hayatının anlamı oymuş gibi geliyor. Ama belki de doğru insan o değil iki ay sonra ne olacağının garantisi var mı? Zaten seni sevse sana değer verse seni şimdi de destekler. Okula gidiyorsun diye seni ayrılmaksa tehdit ediyorsa bence sen ayrıl. İnsanlar örgün üni bitirdiği halde iş bulmakta zorlanıyor açıktan üni mezunlarının işi daha zor... O şahsiyet seni günün birinde aldatır çeker gider ama diploman seni terk etmez aksine güçlü olmanı sağlar

Allah aslına iyimisiniz okuyun önümüze bakım erkek nedir ki paranız mesleğiniz olduğu sürece erkek çok olur

Tabiki okul.böyle saçma sebepten ayrılmaya kalkan adam yarın öbürgün hangi saçma sebepten neler yapar bir düşünün.kendi okumadığı için istemiyor elbette ee yaşınız daha küçük zaten ne evliliği? O da okusun madem.sen okuluna devam et eğer gerçekten seviyorsa siz de sevmeye devam ederseniz vakti gelince evlenirsiniz belki.

Tabiki egitimin sevgili koca bulunur ama bu yillarin bir daha bulunmaz o zaten seni cok sevse sana oku der ben okumadim sen oku der ama o seni ev kusu yapma pesinde bence okumayi sec o da giderse gitsin hayallerinden ve okulundan sakin vazgecme ilerde cok pisman olursun. Hicbirseyin garantisi yok o yuzden bi meslegin olsun elinde

Ay allahım kötü yorum yapmamak için direniyorum. Sakın okulu falam bırakma.
Erkekler kadınların okuyup kendi ekonomik özgürlüklerini kazanmasından ve böylece erkeklerin boyunduruğuna girmekten kurtulmasından korkup böyle davranıyor.
Hayatının hatasını yaparsın okul bırakırsan

Zaten seni gerçekten seviyorsa karşıdaki adam okumana destek olurdu muhakak seni böyle saçma bir seçim yapmak zorunda bırakmazdı sakın okulunu bırakma buzamanda okumayana ekmek de yok canm aşkı evliliği erteleye bilirsin ama sakın olaki eğitimini asla erteleme adamda seni seviyorsa beklesin sana bülrf yapmasın hiç inanma sakın hangi zaman da yaşıyoruzki babası kız bakıyormuş kaldıki da yirmiiki yaşında erkek çocukğu şunuda son olarak sana belirtim erkek için ne yaparsan yap ilerki zaman da adı yapmasaydın olacak sende kaybettiklerinle kalacaksın

Kendi hayatın kendi kararların kendi iraden olmalı buna asla ne aileni ne arkadaslarını ne eş adayını karıstırma
Daha cok gencsin okul dısardan okumakla üniversite bitirmek aynı sey mi
Evlilik kacıyor mu ha iki sene sonra evlenmişsin ha üc ay sonra hayatında eğitimsiz biri olmaktan baska kazandırdıgı bişey olacak mı
Seni gercekten seven gercekten deger veren adam seni üzecek böyle bir tercih arasında bırakır mı
Biraz mantıklı bi adam olsa ben okumadım sende okuma diyerek cahilce özgüvensizce davranır mı
Eger seni gercekten sevseydi ben o zaman yokum diyebilirmiydi
niye senin güclü olmanı kendinden üstün olmanı istemiyor niye senin tercihlerini desteklemiyor gercekten seni sevdigine eminmisin yoksa sadece kıskanılmak mı hosuna gidiyor
Aklını basına devşir derim aşk bitiyor sevgi azalıyor ama yaptıkların veya yapmadıkların yanına kalıyor sonradan pişman olacagın secimler sakın yapma

Ben olsam bir dk daha düşünmeden ayrılırdım her konuda yapıcı ve ılımlı yorumlar yapıyorum ama erkek adam ailem beni evlendirecek diyorsa henüz kendi kararlarını verebilecek yasata evliliğin sorumluluğunu alacak yaşta değil . Ayrıca sizden böyle bir şey icin vazgeciyorsa demek ki sizi zaten sevmiyor. Seven insan sevdiğini mutlu ve güzel yerlerde görmek ister ben okumadım sen de okuma demek aman gözün acilmasin benden iyilerine layıksın başkasını bulur gidersin demektir. Baştan sizi desteklemeyen köstek olan adamla gelecek olmaz ayrıca yaslariniz çok küçük zaten erkek hala ergen triplerinde

aynısı basıma gelmıstı. ben lısans okuyordum o lıse mezunuydu. anneme gıdıp okulu bırakcam ona kız bakıyolar dıye agladıgım cok oldu. ha noldu okulu bırakmadım ama zaten bıraksamda benle degıl baskasıyla evlendırceklermıs. sımdı bende evlıyım ıyıkı de o olmamıs ıyıkıde onun ıcın okulu bırakmamısım. bende senın yasındaydım. onsuz olamam baskasıyla olmasına dayanamam dıyordum. eger burda yazılanları onemsıyorsan gel bızı dınle okulunu bırakma. ne malum kesın senınle evlendıreceklerı. ya da evlendın dıyelım ne malum onunla mutlu olacagın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…