- 25 Mart 2019
- 32
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi Sananeeebex
-
Canım sen iyimisin kafanı falan bir yere çarpmadın dimi son zamanlardaSevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
Yavrucum beyin ustu mu düştün naptın biyerden?Sevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
Allah aslına iyimisiniz okuyun önümüze bakım erkek nedir ki paranız mesleğiniz olduğu sürece erkek çok olurSevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
Tabiki egitimin sevgili koca bulunur ama bu yillarin bir daha bulunmaz o zaten seni cok sevse sana oku der ben okumadim sen oku der ama o seni ev kusu yapma pesinde bence okumayi sec o da giderse gitsin hayallerinden ve okulundan sakin vazgecme ilerde cok pisman olursun. Hicbirseyin garantisi yok o yuzden bi meslegin olsun elindeSevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
Ben olsam bir dk daha düşünmeden ayrılırdım her konuda yapıcı ve ılımlı yorumlar yapıyorum ama erkek adam ailem beni evlendirecek diyorsa henüz kendi kararlarını verebilecek yasata evliliğin sorumluluğunu alacak yaşta değil . Ayrıca sizden böyle bir şey icin vazgeciyorsa demek ki sizi zaten sevmiyor. Seven insan sevdiğini mutlu ve güzel yerlerde görmek ister ben okumadım sen de okuma demek aman gözün acilmasin benden iyilerine layıksın başkasını bulur gidersin demektir. Baştan sizi desteklemeyen köstek olan adamla gelecek olmaz ayrıca yaslariniz çok küçük zaten erkek hala ergen triplerindeSevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?