sevgilimin kadin muhabbeti bezdirdi ?

Hadi bunlari yapiyorda, size neden anlatiyor? Hadi size anlatiyor, siz niye dinleyip daha laf yetistiriyorsunuz? Verin agzinin payini, kapatin suratina, sonrada hicbirsekilde cevap vermeyinde akli basina gelsin... Niye size saygisiz olmasina izin veriyorsunuz?...

aa bunlar askerde böylemi oluyor yaa abartmış biraz bence nerde öyle rahatlık

Şu yazını okuduğumda sevgilinin sapık olduğunu düşündüm ..
Normal bir insan neden sevgilisine böyle şeyler anlatır ki .

Yokluk insani ne hale getiriyo.asker birde o kadar rahatmi film izlicekler fln.demek o kadar zor degilmis askerlik.bana atiyo gibi geldi cnm.o kisiyi sevgili gorme sapikmidir nedir

Sen nasıl gülüyorsun bunlara diyene kadar,sen böyle seviyesiz konuları benimle nasıl konuşuyorsun demeliydin.Ama sanırım sen de ona öyle bir olay anlatmışsın.Bilmiyorum her ilişkide mesafe,had ve saygı çok önemli.

orası askeriye o kadar erkeği bi yere doldurup günlük sohbetler etmesini bekleyemezsiniz :)
buradaki sorun sevgilinin bunları hoş karşılıyor hatta neredeyse kendisi de clup lara gitmek istiyormuş gibi davranması!

benimde eşim askerde ve gerçekten oradaki evli adamlar bile lens vs. alıyolarmıs kız tavlamak için. benim eşimde anlatıyo hepsi öyle ama benm eşim bunlara kızarak anlatıyo çok karsıdır böyle seylere o kendı gibi mülayım brini buldu onunla takılyor önemlı olan adam olmak sadık olmak :)

Kesinlikle katılıyorum..

Konu sahibi ver ağzının payını, lafını seçip konuşsun artık..

Ergen mi bu? Ben karı kıza bakıyorum deyip sırıtan birinin birey olduğunu zannetmiyorum da. Dışarıda olan sensin. Sen de ayy akşama kadar yakışıklı erkeklere baktık de sırıt. Bu ne saçma sapan bir şeydir böyle.

bende sana şaştım...sen nasıl böyle bir kadın hastasını sevgili diye seçiyorsun..

güya ben bakmıyorum millet yapıyo işte ben kaçıyorum o ortamdan diye övünüyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…