- Konu Sahibi turuncukedininannesi
-
Ben şu an için yaşadığım yerden ayrılamıyorum, yerleşik bir işim var. Uzun uzun konuştum bu ilişkinin bitmesini mi istiyorsun diyorum, hayır diyor. ama evlenme de teklif etmedi. bu ilişkiyi bitirsem de üzüleceğim çünkü her zaman iyi anlaştığınız bir insan bulunmuyor.Evlenin
Ben adamın çok iyi olduğuna inanmıyorum.... Eğer depresyona girmesiyle oralardaBen şu an için yaşadığım yerden ayrılamıyorum, yerleşik bir işim var. Uzun uzun konuştum bu ilişkinin bitmesini mi istiyorsun diyorum, hayır diyor. ama evlenme de teklif etmedi. bu ilişkiyi bitirsem de üzüleceğim çünkü her zaman iyi anlaştığınız bir insan bulunmuyor.
Biz önce sevgili olarak başlamadık, çok uzun zaman arkadaş olduk iyi birisi olduğuna eminim. Bunalıma girdi galiba, morali çok bozuk. Önceden neşe içindeki adam şimdi depresyonda gibi konuşuyor.Ben adamın çok iyi olduğuna inanmıyorum.... Eğer depresyona girmesiyle oralarda
Birinin aklını çeldiğini düşünmüyorum, öyle olsa aradığımda bir tedirginlik vs hissederdim. Adamın ruhu bedeninden çekilmiş gibi oldu. Acaba biraz ara verelim mi desem, ayrılırsa da canı sağ olsunKafam karıştı diyorsa yakındır ayrılması.
da genelde doğuya gidenler daha çok ilgili olur yalnızlıktan .seninki tam tersi olmuş . Benim ki şahsen öyle oldu batıdayken terkedildim, doğuya gittikten sonra barışmak istedihoş orda çalışan memur kızlar da peşini bırakmadı . Seninkinin de aklını çelmiş olabilir biri
Yaşınız kaç ki önünüzü kapatmak istemiyor. 40lı yaşlarda mısınız?
Tamam ama ayrı kalmak ayrılmak için sebep olmamalı. Evli olup eşiyle ayrı şehirlerde yaşayan nice insanlar var o zaman onlarda boşanmalı mı? O zaman evlenin. Nikah kıyın eş durumundan tayin istesin ikinizden biri. Ama seviyorsanız uzaklık ayrılık sebebi olmamalı bence çok saçma.Otuzlu yaşlardayım, onun tedirginliği aktif bir iş hayatım var.Büyük şehirdeyim,önümü göremiyorum 3 yıl uzun bir zaman diyor. Ne yapacağım bilemedim. Değer verdiğim bir adam, bitmesini istemiyorum. Ama bitecekse de ısrar etmem. Ona dedim ki, an sonrasına garantimiz yok ve bizim üzerimizde bir irade var. Zamana bırakalım.
Tamam ama ayrı kalmak ayrılmak için sebep olmamalı. Evli olup eşiyle ayrı şehirlerde yaşayan nice insanlar var o zaman onlarda boşanmalı mı? O zaman evlenin. Nikah kıyın eş durumundan tayin istesin ikinizden biri. Ama seviyorsanız uzaklık ayrılık sebebi olmamalı bence çok saçma.
ayrıca ara verelim desem mi demişiniz. Ne alaka ara vermekDediğiniz o kadar haklı ki insanlar evli iken ayrı şehirdeler kişi anlaşmak isterse her yolu bulur.
Dediğinizde o kadar haklısın ki, insanlar evliyken uzak mesafe ilişkisi yürütüyor. Benim ara versem mi diye düşünmemin nedeni beni özlediğini hissettirmek. Ona yapışmışım gibi bir izlenim bırakmak istemem.Tamam ama ayrı kalmak ayrılmak için sebep olmamalı. Evli olup eşiyle ayrı şehirlerde yaşayan nice insanlar var o zaman onlarda boşanmalı mı? O zaman evlenin. Nikah kıyın eş durumundan tayin istesin ikinizden biri. Ama seviyorsanız uzaklık ayrılık sebebi olmamalı bence çok saçma.
ayrıca ara verelim desem mi demişiniz. Ne alaka ara vermek
Biraz soğuk davranın üzerine düşmeyin bakalım tavırları nasıl olacak o zamanDediğinizde o kadar haklısın ki, insanlar evliyken uzak mesafe ilişkisi yürütüyor. Benim ara versem mi diye düşünmemin nedeni beni özlediğini hissettirmek. Ona yapışmışım gibi bir izlenim bırakmak istemem.
Öyle yapacağım sanırım, emek verdiğim bir ilişki canım sıkılıyor haliyle. Hayatını zorlaştırmıyorum, kıymetimi de bilmezse canı sağ olsun ne denir ki başka...Biraz soğuk davranın üzerine düşmeyin bakalım tavırları nasıl olacak o zaman
BencedeÖyle yapacağım sanırım, emek verdiğim bir ilişki canım sıkılıyor haliyle. Hayatını zorlaştırmıyorum, kıymetimi de bilmezse canı sağ olsun ne denir ki başka...
Canım bahane her şey bahane ayrılmak isteyen adamın tavrı böyledir . Kafam karışık, önümü göremiyorum , psikolojim sorunlarım var , hayattan zevk almıyorum vs diye uzar gider bu konu . Bunun alt metni de genelde aldatmadır . , ya da ilişkinin ciddiyetinden korkup sıvışmadır .Birinin aklını çeldiğini düşünmüyorum, öyle olsa aradığımda bir tedirginlik vs hissederdim. Adamın ruhu bedeninden çekilmiş gibi oldu. Acaba biraz ara verelim mi desem, ayrılırsa da canı sağ olsun
Üzerine düşmeyin daha az iletişimde olun , şu anda sizsizlik ihtimalini bilmiyor , önce onu bir deneyimlesin ki kararı ortaya çıksın .Kızlar öncelikle hepinize harika bir hafta diliyorum. Bana bir konuda yardımcı olur musunuz? Geçen yıl eylül ayında bir bey ile tanıştım, sonra arkadaş olduk bu arkadaşlığımız mart ayında daha da iyi bir arkadaşlığa dönüştü ve biz haziran ayından beri sevgiliyiz. Hayat bu ya, sevgilimin haziran sonunda tayini çıktı ve şu an doğunun ücra bir şehrinde görev yapıyor. emniyet mensubu. her şey yolunda giderken sevgilim şunu söylemeye başladı ben üç yıl buradayım senin önünü kapatmak istemiyorum, bu ilişki nasıl sürecek. Hayatında başka birisi yok bu konuda adım gibi eminim.İşin tuhaf tarafı çok da iyi anlaştığımız bir birliktelik. Benden ayrılmak mı istiyorsun dedim hayır diyor, kafam çok karıştı bunalıma girdim diyor. bir de aksi gibi ayağı da kırıldı bu süreçte ben onun yanına gidecektim ailesinin yanına gitti bu nedenle de görüşemedik. onu anlıyorum sıkıştırmıyorum, arayamadığı vakit anlayışla karşılıyorum. ne yapmam gerek. Enerjisi çok düştü ne yapmalıyım?
Neden böyle dediniz çok merak ettimSizi çok üzerler konu sahibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?