sevgilimin kafası karıştı....

Aldatma olduğunu düşünmüyorum ama dediğiniz gibi ilişkinin ciddi bir yere gitmesinden çekinmiş olabilir. Kendisi bilir sonum itibari ile kimse kimsenin son çaresi değil.

Öyle doğru bir nokta ki, her ihtiyacı olduğunda ulaşabildiği maddi ve manevi olarak ona her türlü desteği olan bir kişi ile birlikte. Aklında acaba bensiz neler yapıyor endişesi de yok, kısaca bensizliği bilmiyor.

Ayrılmayı düşündüğü için şimdiden yolunu yapıyor. Sizi sevseydi sabırla beklerdi ve geleceğe dair heyecanla planlar yapardı. Bu adamla zaman kaybetmeyin

Ayrılmayı düşündüğü için şimdiden yolunu yapıyor. Sizi sevseydi sabırla beklerdi ve geleceğe dair heyecanla planlar yapardı. Bu adamla zaman kaybetmeyin
O kadar keskin mi düşünüyor bilmiyorum ama benden ayrılınca şu halinden daha kötü olacağına adım gibi eminim. Burnunu sürtünmesinin zamanı geldi de geçiyor. Sanırım ciddi bir biraz ayıp olacak ama ayar vermem gerekecek.

Evet, ama bu sizi sevmediği anlamına gelmez , kendi duygularını anlaması için sizi kaybetme korkusunu hissetmeli , ben düzeleceğini düşünüyorum , duygularınızla değil mantığınızlq hareket eder ve sabırlı olursanız .

Çok teşekkür ederim. Dik durmaya çalışıyorum ama ister istemez canım da yanıyor. Yorumunuz umut oldu

Akışında bırak kimseyi kovalama yoksa kendini birşey sanar. Kafası karışık adamla uğraşmak zor olur. Sana söylemediği ne planı var ne fikri varda karıştı kafası bunu öğren. Netlik kazansın

Evlenecektir yakında ama sizinle değil. Kafası ondan karışmıştır.

Ben de öyle yaptım, zaten şu an işi nedeniyle yoğun ben de üzerine düşüp aramıyorum. Böyle davranınca her fırsatta her boşlukta aramaya çalışıyor. Erkekler böyle elinden kaçıracağını anlayınca daha bir hırsla sarılıyor.

Bence ayrılmanın yolunu yapıyor, şu bu diye tahminde bulunmayıp açık açık konuşunun. Benim kocam da aynı şehirde olmamıza ragmen aynı böylr depresyona girmisti. Sonra konustuk anladım ki “babasının isleri iyi, ben bu kıza nasıl bakarım babasının sağladığı imkanları sağlarım” diye yemis kendini daha iyi bir hayatım olabilir falan diye dusunmus. az daha ayrılıyorduk. Bak dusununce hala bogazım dügümlenir. Herkes bir değil. İyi insanlar da var. Bence yumusak olun, konusun.

Çok teşekkür ederim. Siz de ömür boyu çok mutlu olun inşallah. Ben çok sert bir insan değilim, ilişkilerin zaman zaman iniş çıkışlar yaşayacağının da farkındayım. Aslında sizinle benzeyen bir durum biz de yaşadık sanırım Hemen kestirip atmak kolay olan, ortada düzeltilebilecek bir şey varsa orta yol bulunur. Sevgilimin kötü niyetli olmadığını düşünüyorum ben de, çok zor şartlarda görev yapıyor. Herkesin mutluluğu daim olsun.

Evlenecektir yakında ama sizinle değil.

Aynen aynen . Bırak özlesin musayit değilsen açma teli aradım niye açmadın derse isim var di de . Yanı seni elinin altında her an ulaşabileceği biri gibi görmesin . Asker ve polis çok sıkı çalıştığı için öyle yoğun ilgiye baskıya tiribe kaprise sık aramaya gelemez bunalır. Çünkü emir altı çalışıyor seni mo seçer emiri mı tabiki emiri secer.

Gerçekten çok yoğun çalışıyor bu aralar, bir de telefonun bile zor çektiği bir yer. O aramadan aramıyorum, normal koşullarda da trip atmayı seven biri değilim, şeffaflık benim için daha önemli. Bir kaç günden beri halsizliğim vardı, çok endişelendi aradığında sürekli sağlığımı sordu. Ben ilahi akışa çok güvenirim, çok sıkıp üzerine gitmenin de mantığı yok.

Kötü bir durum ben olsam bende bilemezdim acaba araya mesafe girince gözden uzak olan gönülden de ırak olur muhabbetimi oldu bilemedim fazla üstüne gitme biraz kendi haline bırak belki işten bunalmıştır umarım en kısa surede sorunu çözersiniz

Canım, çok teşekkür ederim. Konuştuk enerjisi biraz daha yükseldi. Bir yandan iş yoğunluğu, bir yandan iş ortamının değişmesi, ayağının kırılması, yalnızlık hepsi üst üste geldi. Şimdi daha iyi, üstüne düşmedim iş yoğunluğundan dolayı aramadım böyle olunca da kendine çeki düzen verdi. Bakalım kısmet hayırlısı ne ise o olsun.

Seven insan her sarti zorlar.Ben işimi şehrimi cevremi biraktim geldim.Birinizden biri sıkıca tutarsa digerini(tabi diğeri de istekliyse) o iliski yürür.Bahane yerine çabalamayi seçmeli sevgiliniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…