sevgilimin kafası karıştı....

korkmuş seni iyi anliyorum
Aslında korkma değil de beni ikna edememekten çekiniyor. Çünkü evlilik için henüz erken diye düşünüyorum
Facede tesadufen Nisan fotolarını gormeden, ayrıl

Facebook kullanmıyorum, en iyisi hemen açayım.

Aslında korkma değil de beni ikna edememekten çekiniyor. Çünkü evlilik için henüz erken diye düşünüyorum

Facebook kullanmıyorum, en iyisi hemen açayım.
Instagramdan gorursun vatsap durumdan gorursun illa gorursun, sen sosyal medya kullanmıyorsun dıye bırıyle hayatını bırlestırmekten vazgecmeyecek sonucta.
Bır erkek pırasa gibi davranıyor, kafam karısık onunu kapamayım diyorsa aklında baskası vardır, sadece o aklındakınden henuz ısık almamıstır. Senı buna hazırlıyor, ısıgı alır almaz gidecek cunku.
Sana da zaten kafam karısık diye soylemıstım, sen ayrılmadın diyecek.

Seven insan her sarti zorlar.Ben işimi şehrimi cevremi biraktim geldim.Birinizden biri sıkıca tutarsa digerini(tabi diğeri de istekliyse) o iliski yürür.Bahane yerine çabalamayi seçmeli sevgiliniz
Açık açık konuştum, ayrılmaksa niyetin buyur dedim. İkimiz de şu an birlikte yol almaya niyetliyiz. Tabii zaman ne gösterir Allah bilir.

Açık açık konuştum, ayrılmaksa niyetin buyur dedim. İkimiz de şu an birlikte yol almaya niyetliyiz. Tabii zaman ne gösterir Allah bilir.
Ayrılmaksa niyetin buyur demek ne demek? Neden kaderin onun elinde? Ayrılmak ıstememıs devam ediyor ediyorsun. Yarın terk ettıgınde yalnız kalacaksın, neden onun belirlemesine ızın veriyorsun.

Ayrılmaksa niyetin buyur demek ne demek? Neden kaderin onun elinde? Ayrılmak ıstememıs devam ediyor ediyorsun. Yarın terk ettıgınde yalnız kalacaksın, neden onun belirlemesine ızın veriyorsun.
İyi de adama açık açık sordum bitsin mi istiyorsun dedim hayır dedi. Ben de zaten bitirmek istemiyorum. Bir kafası karıştı, modu düştü diye de ilişkimi hemen harcamak istemedim. Takdir edersiniz ki ilişkiler ilk sorunda bitirilmek için başlamıyor. Biz sorunumuzun ne olduğunu çözdük. Konuyu pazartesi açmıştım bugün cuma üzerine konuşuldu. Merak etmeyin kendi hayatımı bir erkeğin inisiyatifine bırakacak bir kadın değilim.

Adam onunu kapamak istemiyorum kafam karısık demis daha ne desin, sana peki o zaman yolun acık olsun demek duserdı. Boyle desen pesınde kosacaktı. Ama sen naptın, vazgeçilmez gıbı ıstedıgın bu mu tarzı ayrılmayalım mevzusuna gırdın? Kendı hayatını baya baya erkegın ınsıyatıfıne bırakmışsın ama kazananı henuz gormedım, kendimde dahilim buna. Kaybedeceksın, uzulme diye diyorum ki ver yolu gıtsın.

İlginç bir bakış açısı,ama bu sizin bakış açınız. Ben ne konuştuğumu, nasıl konuştuğumu çok iyi biliyorum sevgilimle. Sizin hayatınızın hiçbir döneminde hiçbir ilişkinizde anlık bile olsa kafanız karışmadı mı, benim de karıştığı zamanlar oldu. Hemen ayrıldınız mı siz, ben hemen ayrılma taraftarı değilim çünkü güzel bir ilişki var ortada, sadece zor bir zamandan geçtik. Şu an her şey kontrolüm altında. Çünkü o kafa karışıklığın yaşadıktan sonra da onu ben aramadım.

Neyse, yeniden karsılasırız seninle zaten. Yine konusuruz.
Senı tanımam etmem, hemcinsimsın mutlu ol isterim, onunu kapamayım diyen bir barzoya vaktini harcama isterim. Sonunda uzulme isterim.
Hayat senin, herkes kendi secımlerının sonunu tek basına yasıyor nasılsa.
Umarım sen mutlu olursun

Umarım hepimiz mutlu oluruz. Hayat çok kısa çünkü.

benneyanginlargordum minnosum yanginim, seviyorsam kafam karisti diyen adama ben de ayrilmak mi istiyorsun derim ve hatta gel o karismis kafani biraz daha seveyim bile diyebilirim tamam dimdik duruyoruz da, asik olunca benim devrelerim yaniyor arada

konu sahibi arkadasim bence her asik ama olgun insan gibi davranmissiniz, yangin kadar dik kimse duramaz kolay kolay

Orta yolu bulduk, bitmesini istemedik. virüs, iş yoğunluğu ve de bizim dışımızdaki nedenler sebebiyle görüşemediğimiz ve bu nedenle kafası karışan birinin üzerine gitmek istemedim. Zamana bıraktım, sadece hayırlısını diliyorum.

Eğer yeteri kadar tanımış, güvenmiş, değer vermiş ve hayatınızın geri kalanında yanınızda olmasını istediğiniz kişi olarak düşünmüşseniz yaşınız itibariyle çok erken olmayacağını düşünüyorum. İlişkiyi resmilestirip, ailelere bildirip zamanın ayrı geçtiği süreci daha kolay atlatabilirsiniz. Ama aklınıza yatmayan başka noktalar varsa tabi uzaktan ahkam kesmenin ötesine geçmez bizlerin yorumları. Düzgün, sağlam karakterli bir kimseyse sizin de beklentilerine uyumlu olduğunuzu düşünmüşse zaten ilişkiyi bitirmek gibi bir niyeti olmaz. Kısaca, sizin tabirinizle ayar vermeniz gerekmez. Umarım güzel gelismelerinizi de duyarız

Biz önce sevgili olarak başlamadık, çok uzun zaman arkadaş olduk iyi birisi olduğuna eminim. Bunalıma girdi galiba, morali çok bozuk. Önceden neşe içindeki adam şimdi depresyonda gibi konuşuyor.

Bunalıma falan girmedi, adam ciddi ilişki düşünmüyor o yüzden yol yapıyor. Herkesi kendiniz gibi düsünmeyin. Gerçekten seven adam kaybetmemek için taklalar atardı.

Sizin kadar iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Bu konu bir hafta önce geçmişti aramızda, şu an durum çok farklı. Biraz mesafe koyunca dediğiniz taklaları attı. Çok şükür şimdi her şey yolunda. İlginiz için teşekkür ederim.

Güncelleme :Sevgili hanımlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, görüşleriniz için. Sevgilimle sorunumuzu çözdük.Mesafe koyup, net bir tavır sergiledim O da hatasını anladı. Çok şükür şu an her şey yolunda. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.

Bu konu bir hafta önce geçmişti aramızda, şu an durum çok farklı. Biraz mesafe koyunca dediğiniz taklaları attı. Çok şükür şimdi her şey yolunda. İlginiz için teşekkür ederim.

Çok sevindim. Erkekler aslında, kendilerine bağımlı kadın istemiyorlar. Her an ellerinden kaçıp gidecek kişilere değer veriyorlar. Mesafeli durabildiginiz için sizi tebrik ediyorum.

Çok sevindim. Erkekler aslında, kendilerine bağımlı kadın istemiyorlar. Her an ellerinden kaçıp gidecek kişilere değer veriyorlar. Mesafeli durabildiginiz için sizi tebrik ediyorum

Çok şükür çözdük sorunu teşekkür ederim.

Çok sevindim. Erkekler aslında, kendilerine bağımlı kadın istemiyorlar. Her an ellerinden kaçıp gidecek kişilere değer veriyorlar. Mesafeli durabildiginiz için sizi tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim, hepimiz çok mutlu olalım. Erkekler maalesef yapı itibari ile bizim gibi değiller, ara sıra net bir biçimde ifade etmek gerekiyor düşüncelerinizi. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…