SEVGİLİMİN KİLO TAKINTISI

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
en başından beri kilo takıntısı var biliyorum fkat bu ara biraz kilo aldım ve çok üstüme gelmeye başladı.
az önce telefonda konustuk biraz daha kilo alırsın ağır konuscam dedi zayıflayamıyosun ama yaşın ilerledikce daha zor olcak gayret göster dedi bende hiç sevmiyorum diyetti spordu nasıl zayıflarım bilmiyorum :KK42:
sevdiğinden eminim tabiki ama takıntı işte cok fena bozcm sonra bunalıma girer daha mı cok yersn yoksa hırs mı yaparsın bilmem dedm eger kalbimi kırarsan ikisinie göremezsin cünkü bi daha görüşmem dedim bi daha da bişey demedi :KK42:

sevdiğinden nasıl eminsin. seven insan kilo için bu lafları eder mi sence

sevgisni her sekilde gösteriyo mesela kardesmde bu konuda bnmle dalga gecer mesajlarına baktım kardeşimle konusmus ablanla bu konuda dalga geçme gayret gösteriyo destek ol falan demiş kendiside söylüyo bn seni kaç kilo olursan ol begenirim diyo ama zayıflamam konusunda da baskı yapıyo sağlığım içinmiş çünkü bnm sürekli belim agrıyo

kilo verecekseniz kendiniz için verin. kilo aldınız diye sizinle ağır konuşan adam için değil.

benimde hevesim kacıyo zaten vermem gereken kiloda en fazla 7 kilo 1.60 boyunda 61 kiloyum ama boy kısa oldugundna vücut kaldırmıyo :KK35:

Bırak sen o adamı.
Şekilci biriyim ben de hoşlanmam göbekli erkekten falan ama, bunu takıntı haline getirip de, karşı tarafa zorla dikte edecek duruma gelmem.
Sevgisinden eminim demişsin de bir daha düşün bence. Bu tür muhabbetler çok itici, insan sevdiğini kırmaya korkar, çekinir benim bildiğim. Bir talebi dile getirmenin yüzlerce yolu varken tutup da en kırıcısını seçmesi de zaten manidar.

Sevgilin sixpackli, adonisli, genis omuzlu, 1.80 boyunda, koprucuk kemikleri cikik,sifir göbekse senin kilo vermen konusunda hakli

geniş omuzlu 1.80 boyunda kocaman kolları olan biri :) ama ben istediğim için göbek yaptı bn göbekli erkek severimde :)

sevgisni her sekilde gösteriyo mesela kardesmde bu konuda bnmle dalga gecer mesajlarına baktım kardeşimle konusmus ablanla bu konuda dalga geçme gayret gösteriyo destek ol falan demiş kendiside söylüyo bn seni kaç kilo olursan ol begenirim diyo ama zayıflamam konusunda da baskı yapıyo sağlığım içinmiş çünkü bnm sürekli belim agrıyo
aşırı kilolu değilsen bikaç kilo bel ağrıtmaz. yine de baskı yaptırma kalbin kırılır

Bi insan gerçekten seviyorsa ne boy ne kilo ne yaş hiç bir önem arzetmez. Ama kilo vermek istiyorsanız kendiniz için verin sağlığınız için. Evlendikten sonra 14 kilo aldım 7 ayda. Sonra almadım ama vermedim de. Tam artık kilo vermeliyim sağlık elden gidecek diye dusunmeye başladığım da hamile olduğumu öğrendim. Kilo almaya çok musait bir bedenim var korktum açıkçası ama kendim için. Kocam beni beğenir mi beğenmez mi diye düşünmedim.

2 yıldır zayıflamam için uyarıyor bnm hiç hevesim yok 61 kiloyum oturarak calıstıgım için de hareket imkanım yok o da aktıf bedenen calısan biri o yüzdn zayıflamak ona göre kolay nasıl zayıflayamıyorum diye kızıyo

kilo vermeni ister tabiki cok dogal ama soylesi bicimi biraz sıkıntılı ama sende kendin icin kilo ver diyet sevmiyorum spor sevmiyorum diye birsey yok saglıgın bozulursa herkesden cok sen cekiceksin zaten

bn kendimi önemsiyorum tabiki ama kendimi bu sekilde de iyi hissediyorum yani zayıflasamda fena olmaz tabi :) ama bu sekilde yapınca heves falan kalmıyo tabi bi keresinde zayıflamıcm işte seviyosan böyle sev demiştim severim tabi ama hamileliğinde napcaz nası durdudrcaz dedi

Sevgilin senin kilo vermen konusunda daha yapıcı olabilir..Bende eşime bazen baskı yapıyorum ama inan sağlığı için çünkü bazen bu tavır daha yaptırıcı oluyor ama kırmadan söylemek mühim olan...
Kiloyu kendin için vermelisin, sporla başla inan sporu çok seveceksin eğer bir salona gitme fırsatın varsa mutlaka git, zamanla bırakamaz oluyorsun..Diyetle birlikte yaparsan çok faydası olacak kendine güvenin artacak. Ama dediğim gibi sevgilin için değil önce kendin için ;)

Canım ya ideal kilo denen birsey var ve fazla kilolusun. Hepimiz fit kalmak için uğraşıyoruz spor diyet herkese zor. Bir zahmet zayifla

Bu kadar plancı he hamileliği düşünüyor kusura bakma konu sahibi ama sevgilin sana aşık değil seni oldugun gibi sevmiyor kafasındaki kalıba sokmaya çalışıyo sorunlu bir sevgilin var ve sende buna izin verdiğin için sorunlusun , her dediğine peki mi diyeceksin ? öyle yaranılmaz kimseye 3 5 kiloyu takan adamdan hayır gelmez sana.

Back
X