SEVGİLİMİN KİLO TAKINTISI

en başından beri kilo takıntısı var biliyorum fkat bu ara biraz kilo aldım ve çok üstüme gelmeye başladı.
az önce telefonda konustuk biraz daha kilo alırsın ağır konuscam dedi zayıflayamıyosun ama yaşın ilerledikce daha zor olcak gayret göster dedi bende hiç sevmiyorum diyetti spordu nasıl zayıflarım bilmiyorum :KK42:
sevdiğinden eminim tabiki ama takıntı işte cok fena bozcm sonra bunalıma girer daha mı cok yersn yoksa hırs mı yaparsın bilmem dedm eger kalbimi kırarsan ikisinie göremezsin cünkü bi daha görüşmem dedim bi daha da bişey demedi :KK42:
bu nasıl sevgi anlamadım :KK57:

BU KADAR ASAGİLATMAYİN KENDİNİZİ BAYANLAR YA ! AGİR KONUSMAKMİS BİRAK DA KONUŞSUN !

Anaa ben olsam yüzüne bile bakmam. Benim icin böyle seyler ağır begenmiyosan yol orda benimle isin ne diye resti cekerdim hiç gelemem böyle seye

benimde hevesim kacıyo zaten vermem gereken kiloda en fazla 7 kilo 1.60 boyunda 61 kiloyum ama boy kısa oldugundna vücut kaldırmıyo :KK35:
nasıl kaldırmıyo anlamadım hemen hemen aynı boydayız doğumdan sonra süt yapıcam diye 62 kg olmuştum hiçbi rahatsızlığım olmadı sandığımdan güçlümüyüm ne:KK64:

kendisi nasıl biri acaba ayrıca sana ağır konuşma hakkını nerden buluyo

Kaç kilo olursan ol begenirim diyen adam çko agir konusacagim ,kalbini kiracagim demez,seven insan her şekilde sever lafını etmez ,sağlık sorunundan dolayı vermen gerekseydi destek olabilirdi,ama davranışlari asla seven bir insanin davranacagi sekilde degil...

Şuan 74 kiloyum ve vermeye çalışıyorum ama esimin ağzından bir defa bile değil laf olmasını bile duymadım Allah ima sukur...

Azıcık kendinize sayginiz olsun çok arıyor musunuz böyle erkekleri ,sizi gerçekten seven insanlarla beraber olun ,genciginizi böyle adamlarla tuketmeyin
..

en başından beri kilo takıntısı var biliyorum fkat bu ara biraz kilo aldım ve çok üstüme gelmeye başladı.
az önce telefonda konustuk biraz daha kilo alırsın ağır konuscam dedi zayıflayamıyosun ama yaşın ilerledikce daha zor olcak gayret göster dedi bende hiç sevmiyorum diyetti spordu nasıl zayıflarım bilmiyorum :KK42:
sevdiğinden eminim tabiki ama takıntı işte cok fena bozcm sonra bunalıma girer daha mı cok yersn yoksa hırs mı yaparsın bilmem dedm eger kalbimi kırarsan ikisinie göremezsin cünkü bi daha görüşmem dedim bi daha da bişey demedi :KK42:
Ayy bırak defolsn gitsn. Kendi neymiş ki acaba

Yani ben insanların birbirini dış görünüş olarak uyarmasını normal karşılarım her zaman ama bu kadar takıntı olması bence hoş değil.Böyle biriyle ben olsam görüşmezdim şahsen.

benimde hevesim kacıyo zaten vermem gereken kiloda en fazla 7 kilo 1.60 boyunda 61 kiloyum ama boy kısa oldugundna vücut kaldırmıyo :KK35:

Aslında fazla kilolu değilsiniz. Erkek kısmı çıtır çıtır seviyor .:KK53:
Onun için değil ama kendiniz için birkaç kilo verebilirsiniz.
Hem kilo vermek o kadar zor değil.

Mesele burda senin kilon değil onun kontrolcü olması olmalıydı bence. Adam yaşlılığını bile hesaplıyor. Hayat asla planla yürümez. Kendisinin ne hale düşebileceğine garanti var mı, bunu da katıyor mu hesaba.. Ezdirmeyin kendinizi şu erkeklere

Eşimle sevgili zamanlarimizda bende kilolu idim nerdeyse her tel konusmamiz da bana zayıfla derdi çok zoruma giderdi ozamanlar tabi kalbe söz gecermi ayrılmadım bundan dolayı zayıfladım hayatımda ilk defa diyet yaptım vede zayifladiktan sonra iyikide baskı yapmış bana dedim :-) ilk defa aynada kendimi beğeniyor ve istediğim kıyafeti alabiliyordum ve ögünden sonrada eşime kilo alınca hep beni uyar dedim bikaç kilo alsam uyardida hep bu şekilde kilomu kontrol altında tuttum taki hamileligimde 30 kilo alana kadar doğurdun 30 kiloya verdim eşim eğer kilomu umursamaz beni olduğum gibi sevseydi suan kendimi düşünemiyorum bile iyikide yapmış diyorum şimdi. Bazen bazı baskılar bizim iyiligimiz içinde olabilir

İki yıldır zayıflamana teşvik ediyormuş ama sen hiçbir çaba göstermiyormuşsun. Bence ona başka şekilde konuşma şansı bırakmamışsın. Eşime iki yıl dil döksem ama hiç çabalamasa ben de ona ne olacak senin bu halin derim, anneme babama da diyorum. Laftan anlamayana bu üslup şart. Aynı şekilde eşim de beni zayıflamaya teşvik etse ben asla 2 yıl yan gelip yatmam, çaba sarfederim. Siz çok rahatsınız belli ki sevgiliniz bu gamsızlığınızdan rahatsız oluyor.
Beni böyle kabul etsin diye bir dünya yok. Kilo, sigara içme, alkol kullanma, spor yapma bu gibi şeyler kişinin bedeniyle ve sağlığıyla alakalıdır ve çiftlerin bu gibi konularda birbirlerini iyi olana teşvik etmesinde, karşısındaki laftan anlamıyorsa da sivri dil kullanma Hakkı vardır bence. Yarın bir gün evlendiğinizde sen daha da kilo alsan senin karşılaşacağın sağlık problemleri eşini de etkileyecek.
Yalnız olsan neyse ama hayatında biri varsa ona karşı kendine bakma sorumluluğun da olmalı bence. Kendin için kendine bakmak içinden gelmiyorsa sevgilin için gelsin. Sana kötü bir şey dememiş bence. Zayıflamaya üşeniyorum falan, çok rahatsın gerçekten. :)

belki de gerçekten sağlığını düşünüyordur... bence hayatından 3 ayı çıkar ve dene...

Dost acı söyler canım. Ama yine de alınmakta haklısın.
Biliyorum çelişkili oldu

Seni sadece fiziki görünümüne göre seven biriyle zamanını boşa harcama. Kilo vermeye gelince egerki sağlığını etkileyecek bir durum var yada kendini aynada kötü hissediyor isen önlemini al. Ayrıca kış ayları kilo almaya6en elverişli zaman. Yaza o kilolar gidebilir. 10 kilo gibi bir kilo degil tabi bahsettiğim

Bir kimsenin başka biri için kendini değiştirmeye çalışması kabul edilemez.Kendin zayıflamak istiyorsan zayıfla ama kim olursa olsun biri için zayıflamaya kalkma.

Ne var kiz 61 kiloda ben de bi donem 60 i gormustum sevdicegim de 85 olmustu birlikte bulusup bulusup hep yemek yerdik:)) sonra dedik noluyo bize azicik dikkat edince gitti valla kilolar ama ben o dolgun halimi de seviyodum ya 61 eger orantili dagilmissa vucuda hic de cirkin gorunmez yani kilolu da gorunmez ayrica

boyum 160 kilom 61 vücudum sekilli ama kilodan dolayi o sekilde kayboldu tabi kendim icinde zayiflamamin zamani geldi diye dusnuyorm 60 in altindaykn o ne soylerse soylesin sorun yapmiyodm cunku o zamanlar ciddi degildi yani bu kadar agir konusmuyodu sakaya siskom tombisim fln diyodu

tam 11 kilo fazlan var. çok fazla, eğri oturup doğru konuşalım.
sevgiliyi falan geç,uzun vadede ciddi sağlık sorunlarının başlangıcı kilolar bunlar.
kendin diyorsun adam 2 senedir söylüyomuş ciddiye almıyormuşsun.duygusal davranmaya gerek yok, beni böyle beğensin diye birşey yok. daha morbid obez birine aşık kimseye rastgelmedim mesela..
kendinin de bundan hiç memnun oldugunu sanmıyorum, kimse kilolu olmak istemez.senin sorunun tembellik bence.
sevgilin için değil kendin için kaldır o popoyu yerden.

Ne var kiz 61 kiloda ben de bi donem 60 i gormustum sevdicegim de 85 olmustu birlikte bulusup bulusup hep yemek yerdik:)) sonra dedik noluyo bize azicik dikkat edince gitti valla kilolar ama ben o dolgun halimi de seviyodum ya 61 eger orantili dagilmissa vucuda hic de cirkin gorunmez yani kilolu da gorunmez ayrica

konu sahibinin boyu 1.50.
dediğiniz şey boy durumuna göre değişir.

Kilo takıntısı adı altında ne yapmaya çalışıyor sevgilin? İnsan sevgilisini olduğu gibi kabullenir

Back
X