SEVGİLİMİN KİLO TAKINTISI

Yıyosun cunku memmunsun ve kendın ıstemedıgın surece veremezsın .
sanirim oyle yazada istemeye gelicekler ailesinin karsisina bu sekilde cikmak istemiyorm. annesiyle konustm onada bu konuda baski yapiyoms zayifla diyoms kendisi istediginde cok guzel zayifliuo herkesi kendi gibi saniyo nasil zsyoflayamiyosn diyo

geniş omuzlu 1.80 boyunda kocaman kolları olan biri :) ama ben istediğim için göbek yaptı bn göbekli erkek severimde :)

1.60 a 61 kilo fazla degil. Ben 1.64 um 53 kiloyken gozlerimin alti, yuzun cokuktu hasta gibi gozukuyodum. 58 e cikinca daha duzgun gorunmeye basladim. Arada eski fotograflara bakinca gerçekten insanlarin dedigi kadar kotuymus diyorum. Sende 3 kilo falan verebilirsin ama 7 kilo fazla

Ben de bi ara salmistim kendimi, yemek yemiyordum sacma sapan seylerle besleniyodum tabi bu bana kilo olarak dondu. Erkek arkadasim da cok kiziyordu yemek yemiyorum diye, bi gun hayatim bak dogru duzgun yemek ye boyle hem sagligindan oluyorsun hem kilo aliyosun sonra cok kilo aldim diye beynimi yiceksin dedi
Ben nasil alindim ama sanki yuzume sisko diye bagirdi herif :KK53:
Normalde asla hirs yapmam ama o zaman niyeyse oyle bi istek oldu
Soylemeden diyete girdim bi bucuk ay sonra gorustugumuzde 8 kilo eksik halimi gorunce sok oldu :KK6:
Simdi de askerde ben yin saldim kendimi, hemen toparlicam ilk izne geldiginde yine fit gorsun beni:KK8:
Gercekten kilo vermekteki mutluluk hicbi yemekte yok, onun icin yapma kendin icin yap bi iki kilo verdikten sonra birakamazsin zaten

Söyleme biçimi çok saygısızca.
Ben mesela normalim ama 1 kilo alayım hemen verene kadar az yiyorum. Çünkü bunun ıleride doğumu var. Suan 60 kilosun hamile kalınca en az 70 olursun.
Sevgilin haklı ama söyleme şekli yanlış.

evet ama oda soylemektn bikti #tavsann cok ozendim sana keske bnde verebilsem :( ama denicem artik sporlada desteklersem belki verebilrm cunku bu sefer xok kizdim

şimdi bu lafları sorun etmezsiniz sonra evlenip hamile kalınca altı aylık hamileyim kocam başkalarıyla mesajlaşıyor diye ağlarsınız
seni 160 cm 61 kiloyla beğenmeyen adam göbekli 70 kiloluk halinle beğenir mi sence

Bence boyun ve kilon asiri değil.Sanırım sevgilin çıtkırıldım kızlardan hoşlanıyor.Üslubu çok yanlış bence.
İlerde daha kötü olur konusunda hakli ama şimdiden boyld konuşan birisi bence ilerde daha beter konusur.

Senin bence böyle bir niyetin yok. Mesela niyet olunca yapılıyor. Mesela göbeğim çıktı. Ama umrumda değil. Bana biri sabahtan beri biri dese yine umrumda olmaz. Senin önce kararlı olman lazım.

her konuda boyle degil bi kere bu konuda kavga etmistk cok kirildm seni begenmesem zaten ayrilirim begeniyorum ama zorlaniyosn dedi söz veriyosun tutmuyosundedi haklida söz verdim zayiflicam diye ama bn rahatsiz olmadigim icin erteliyorm sanirim artik zamani geldi

boyun kaç? kilon kaç?
burada böyle iç güzellikten,şekilcilikten atıp tutarız ama hiçbirimiz obez biriyle sevgili olmak istemeyiz.azıcık dürüst olalım hanımlar ;)

Sevgilimle senelr once tanistigimizda bende 1.62 boyum var 45 kiloydum ama zayiftim boyuma yasima gore cok zayiftim hastalaniyordum kilo almam gerekti o zamanlar bile bana sevgilim tosun pasam derdi ne alakaysa cozemedum simdi 50 kiloyum zayifim ama iyiyim hala tosun pasam der kilolu olmadigim halde demek istedigim seven her turlu sever sevdigi gibi gorur bir daha dusunun derim bu konuyu

Kusura bakma canım ama ben de şahsen kilolu kadınları beğenmiyorum. Evet insan bazı sorunlar yüzünden (psikolojik/biyolojik) kilo alabilir ama kilo veremiyorum diye bir yalana asla inanmıyorum. Azmedip kilo verenleri de tebrik ediyorum, kendilerinden vazgeçmeyenler onlar.. Bir insan sevgilisi istiyor diye değil kendi iyiliği için vermeli o kiloları, maalesef kötü duruyor. Erkek olsam kilolu bir kadın istemezdim şahsen..

boyum 160 kilom 61 vücudum sekilli ama kilodan dolayi o sekilde kayboldu tabi kendim icinde zayiflamamin zamani geldi diye dusnuyorm 60 in altindaykn o ne soylerse soylesin sorun yapmiyodm cunku o zamanlar ciddi degildi yani bu kadar agir konusmuyodu sakaya siskom tombisim fln diyodu

Benim esimde ben kiloluyken cok demisti zayifla diye ben vermedikce sertce uyarmisti bende kilo hic sevmem o da alsa uyaririm sonra verdim de rahatladi ama birileri ver dedikce insan veremiyo zorlaniyo baskidan ama kendin icin ver incecik oldugunu dusun ben mankenlerin fotolarina bakmistim hayal etmistim

boyum 160 kilom 61 vücudum sekilli ama kilodan dolayi o sekilde kayboldu tabi kendim icinde zayiflamamin zamani geldi diye dusnuyorm 60 in altindaykn o ne soylerse soylesin sorun yapmiyodm cunku o zamanlar ciddi degildi yani bu kadar agir konusmuyodu sakaya siskom tombisim fln diyodu
Kilo takıntısı diyince 70 80 sin sandım. Vereceğin 6-7 kilo. Onu da 1-2 aya verirsin sağlıklı şekilde. Kafaya takılacak bir durumun yok.

en başından beri kilo takıntısı var biliyorum fkat bu ara biraz kilo aldım ve çok üstüme gelmeye başladı.
az önce telefonda konustuk biraz daha kilo alırsın ağır konuscam dedi zayıflayamıyosun ama yaşın ilerledikce daha zor olcak gayret göster dedi bende hiç sevmiyorum diyetti spordu nasıl zayıflarım bilmiyorum :KK42:
sevdiğinden eminim tabiki ama takıntı işte cok fena bozcm sonra bunalıma girer daha mı cok yersn yoksa hırs mı yaparsın bilmem dedm eger kalbimi kırarsan ikisinie göremezsin cünkü bi daha görüşmem dedim bi daha da bişey demedi :KK42:
Sevdiğinden eminim derken bence yeterince emin değilsiniz zaten ya da emin olmamalisiniz bene

Üniversiteden bir arkadaşım geldi aklıma. Kız kilolu demeyelim de basen ve bacakları dolgun biraz iriydi. Ama aslında minyon biri ve çok güzeldi. Sevgilsi zayıfla zayıfla zayıfla delirtti. Birgün restoranda yine demiş az ye diye,kız bir ağlamaya başlıyor arkasından bağırıp çağırıyor rezalet tüm restorana rezil ediyor çocuğu. Bir kaç yıl sonra farklı sebepten ayrıldılar.

bu ne demek yaa cok kirici .. bir bayan olarak bana dese nisanlim bunlari cok kirilirim

ben olsam o uzuntu kirginlik gectiginde sinirlenir ve yazik sana dis gorunusume gore mi sevdin mi, madem oyle git manken bul kendine derim
insan dikkat et askim kilo aliyorsun der ama abartmis seninki

Back
X