sevgilimin kısıtlayıcı davranışları

Boş beleş cahil bir tip.

25 yaşındayım 7 aydır birlikteyiz kötü niyeti olmadığını o saatte güvenli bir şekilde evime ulasmami istediğini yaptığı için söylüyor sözde
niyeti oyle olsa "askim tüm gün görüşmedik, cikarken haber ver de geleyim beraber gideriz eve, bes dakika da olsa vakit geciririz" derdi.
beni de sevgilim alir eve birakir genelde arkadas buluşmalarından sonra. Ama asla kısıtlama olarak görmüyorum ki neden goreyim. çünkü niyet cok acik, "gün bitmeden bir göreyim"
sizin adam boyle guzel birseyi bile sizi kisitlanmis hissettirerek söylüyor.
üslubu mu düzgün degil yoksa siz "gerek yok" demenize rağmen israr mi ediyor yoksa erken çıkın diye- gercekten eve gecip gecmediginizi merak ettigi icin mi geliyor sizce?
instagrama da lafim yok ne munasebet. whatsapp gibi ozelini anlatiyor arkadas arkadasa. ne munasebet acsin okusun

Evlenmeden önce eşim de müsait olduğu her fırsatta beni alır bırakırdı gitmek istediğim yere, akşam olmasına gerek yoktu, maksat o vakti beraber geçirmekti daha çok. Bana dayatma gibi gelmiyor hoşuma gidiyordu aksine, tavır da onemli tabi burada.
Müsait değilse bir şey değişmiyor, sorun olmuyordu tek gidip gelmem, o tarz bir şey değildi aramızdaki.
Sizinki kısıtlama, bensiz yürüme, geri dönme gibi bir üslupla, tavırla söyleniyorsa rahatsız olursunuz tabi.
Sosyal medya sifresini vermek çok saçma geliyor bana, kocamınkini de bilmem, kaç yıl olmus. O kadar her şeye hakim olma düşüncesi sıkıntılı.

Son düzenleme:
Kısıtlayıcı davranışları bir kez kabul ettiğinizde sonu gelmez. Kısıtlamalara çok güzel sebepler de bulurlar.

Böyle şeylerde konu sizi rahatsız ediyorsa devam etmeyeceksiniz. Önemli olan ilişkinin size huzur vermesi. Diretirelerek birşey yapınca insan kendisini olmaktan çıkıyor.

Böyle ilişki hiş sevmem.ben ayrılirdim.

Ayyy okurken boğuldum bu ne böyle. Hiç sevmem kısıtlayıcı erkekleri. Ayrıl,kurtar kendini.

Yani siz arkadaslarinizla otururken kalkacaginiz zaman onu arayacaksiniz, o evinden cikip gelip sizi birakacak. Sebep?

Benim anam babam bile ben istemedigim surece boyle bir sey icin diretmedi yani.

Şifre vermeyin tabiki. Sonuçta arkadaşlarınızla özel konuşuyorsunuzdur bu sadece sizin değil onların da mahremiyeti. Hususi telefon saklanmaz tabiki ama şifre vermek de olmaz yani.
Diğer konularda da kesinlikle hiçbir erkek sizin hayatın8z hakkonda kaç gidip geldiğiniz tek mı geldiğiniz vs vs söz hakkı yok olamaz. Hala baskı hissederseniz yol verin gitsin

Akşam bırakmak istemesinin sebebine göre değişir eviniz tenha bir yerdeyse akşam garip tipler dolaniyorsa bırakmak istemesinde sorun göremedim ama kontrol etmek, kimlerle bulustugunu görmek, eve gidip gitmediğini gözüyle görmek istiyorsa sıkıntılı bir durum.

Ee yok artık, sizde neyi kısıtlıyorsa onu kendisinin de yaptığından emin olun bence. Ki benim konuştuğum şahıs erkeklerle muhatap olmama bile kıskançlık krizi geçirirken kendisi kızlarla kanka falan oluyordu. Demek istediğim asıl çok kısıtlayandan korkacaksın her halt onlarda

Tek söyleyeceğim ayrıl. Şimdi böyle yapacak ilerde daha da sıkıntı çıkaracak sana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…