Boş beleş cahil bir tip.Öncelikle herkese merhaba fikir almak istedigim bazı şeyler var. aramızda bazı çatışmalar var örneğin o gün arkadaşımla buluşmaya çıkıyorum 8 9 gibi eve dönüyorum eve kesinlikle tek dönmemden rahatsız. Mutlaka eve beni o bırakmak istiyor her seferinde. Bu konuyu bu kadar diretmesi de benim kafamda soru işareti bırakıyor. İnstagram sifrelerimizin girmesek bile birbirimizde olması gerektiğini düşünüyor ben vermiyorum.
niyeti oyle olsa "askim tüm gün görüşmedik, cikarken haber ver de geleyim beraber gideriz eve, bes dakika da olsa vakit geciririz" derdi.25 yaşındayım 7 aydır birlikteyiz kötü niyeti olmadığını o saatte güvenli bir şekilde evime ulasmami istediğini yaptığı için söylüyor sözde
Kısıtlayıcı davranışları bir kez kabul ettiğinizde sonu gelmez. Kısıtlamalara çok güzel sebepler de bulurlar.Öncelikle herkese merhaba fikir almak istedigim bazı şeyler var. aramızda bazı çatışmalar var örneğin o gün arkadaşımla buluşmaya çıkıyorum 8 9 gibi eve dönüyorum eve kesinlikle tek dönmemden rahatsız. Mutlaka eve beni o bırakmak istiyor her seferinde. Bu konuyu bu kadar diretmesi de benim kafamda soru işareti bırakıyor. İnstagram sifrelerimizin girmesek bile birbirimizde olması gerektiğini düşünüyor ben vermiyorum.
Böyle ilişki hiş sevmem.ben ayrılirdim.Öncelikle herkese merhaba fikir almak istedigim bazı şeyler var. aramızda bazı çatışmalar var örneğin o gün arkadaşımla buluşmaya çıkıyorum 8 9 gibi eve dönüyorum eve kesinlikle tek dönmemden rahatsız. Mutlaka eve beni o bırakmak istiyor her seferinde. Bu konuyu bu kadar diretmesi de benim kafamda soru işareti bırakıyor. İnstagram sifrelerimizin girmesek bile birbirimizde olması gerektiğini düşünüyor ben vermiyorum.
Palavracı.biraz daha işi ilerletsen yakandan düşüremezsin.25 yaşındayım 7 aydır birlikteyiz kötü niyeti olmadığını o saatte güvenli bir şekilde evime ulasmami istediğini yaptığı için söylüyor sözde
Bence kendinizi kandırıyorsunuz, hayat sizin, ömür boyu eve hapsolmak istiyorsanız devam edebilirsiniz.kötü niyeti olmadığını 5 dakika bile olsa beni gelip görmenin önemli olduğunu söyleyince bi nebze ikna olmuştum
evlilik için mi söyledinizPalavracı.biraz daha işi ilerletsen yakandan düşüremezsin.
Ayyy okurken boğuldum bu ne böyle. Hiç sevmem kısıtlayıcı erkekleri. Ayrıl,kurtar kendini.Öncelikle herkese merhaba fikir almak istedigim bazı şeyler var. aramızda bazı çatışmalar var örneğin o gün arkadaşımla buluşmaya çıkıyorum 8 9 gibi eve dönüyorum eve kesinlikle tek dönmemden rahatsız. Mutlaka eve beni o bırakmak istiyor her seferinde. Bu konuyu bu kadar diretmesi de benim kafamda soru işareti bırakıyor. İnstagram sifrelerimizin girmesek bile birbirimizde olması gerektiğini düşünüyor ben vermiyorum.
Şifre vermeyin tabiki. Sonuçta arkadaşlarınızla özel konuşuyorsunuzdur bu sadece sizin değil onların da mahremiyeti. Hususi telefon saklanmaz tabiki ama şifre vermek de olmaz yani.Öncelikle herkese merhaba fikir almak istedigim bazı şeyler var. aramızda bazı çatışmalar var örneğin o gün arkadaşımla buluşmaya çıkıyorum 8 9 gibi eve dönüyorum eve kesinlikle tek dönmemden rahatsız. Mutlaka eve beni o bırakmak istiyor her seferinde. Bu konuyu bu kadar diretmesi de benim kafamda soru işareti bırakıyor. İnstagram sifrelerimizin girmesek bile birbirimizde olması gerektiğini düşünüyor ben vermiyorum.
Ee yok artık, sizde neyi kısıtlıyorsa onu kendisinin de yaptığından emin olun bence. Ki benim konuştuğum şahıs erkeklerle muhatap olmama bile kıskançlık krizi geçirirken kendisi kızlarla kanka falan oluyordu. Demek istediğim asıl çok kısıtlayandan korkacaksın her halt onlardaÖncelikle herkese merhaba fikir almak istedigim bazı şeyler var. aramızda bazı çatışmalar var örneğin o gün arkadaşımla buluşmaya çıkıyorum 8 9 gibi eve dönüyorum eve kesinlikle tek dönmemden rahatsız. Mutlaka eve beni o bırakmak istiyor her seferinde. Bu konuyu bu kadar diretmesi de benim kafamda soru işareti bırakıyor. İnstagram sifrelerimizin girmesek bile birbirimizde olması gerektiğini düşünüyor ben vermiyorum.
Tek söyleyeceğim ayrıl. Şimdi böyle yapacak ilerde daha da sıkıntı çıkaracak sana .Öncelikle herkese merhaba fikir almak istedigim bazı şeyler var. aramızda bazı çatışmalar var örneğin o gün arkadaşımla buluşmaya çıkıyorum 8 9 gibi eve dönüyorum eve kesinlikle tek dönmemden rahatsız. Mutlaka eve beni o bırakmak istiyor her seferinde. Bu konuyu bu kadar diretmesi de benim kafamda soru işareti bırakıyor. İnstagram sifrelerimizin girmesek bile birbirimizde olması gerektiğini düşünüyor ben vermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?