25 yaşındayım 7 aydır birlikteyiz kötü niyeti olmadığını o saatte güvenli bir şekilde evime ulasmami istediğini yaptığı için söylüyor sözdeYaşlar kaç ? Ne kadar süredir birliktesiniz ?
Yani böylesi beni boğar. Yol verirdim ben olsam.
kötü niyeti olmadığını saat geç olunca eve güvenle girmemi istediğini söylüyor sözdeZihniyeti pis büyük ihtimal. Kaç.
25 yaşındayım 7 aydır birlikteyiz kötü niyeti olmadığını o saatte güvenli bir şekilde evime ulasmami istediğini yaptığı için söylüyor sözde
ben de bu nedenle tedirgin oluyorum aslında kontrol etmeye çalıştığını hissediyorum ve evli bile olsak beni gelip alabileceğini söylüyor her zaman ben de bu durumun normal olmadığını söylüyorumSizin bir birey olduğunuzu unutan birisiyle zamanınızı boşa harcamayın. Her dakika sizi eve bırakmak için müsait olabilecek mi? Kısıtlanmak nedir anlamıyorum, bunlara izin vermeyin. Saçma sapan bir sosyal medya uygulaması ilişkilerin gidişatını belirleyecek güçte mi? Şifre vermek istemezsin olur biter, istersenizde verirsiniz. Nedir zorla diretmek ve bu güvensizlik. Böyle böyle başlar eve hapseder sizi aklınızı başınıza alın.
aramızda gizli saklı olmasın şeffaflık olsun istiyormuş hesabında durmam ya da anlık isteyince verirsin diyor ben de vermeyecegimi söylüyorumİnstagram şifrenizi de mi onun için istiyor ? Bahane bunlar.
Şimdi yenisiniz diye bu kadar, ilerde artar. Kıskançlığıyla baş edemezsin. Şimdiye kadar o var diyemi sanki sana bir şey olmadı. Eve gidince haber ver, başına bişey gelmediğini anlarım dese okey de bu kontrolcülük.kötü niyeti olmadığını saat geç olunca eve güvenle girmemi istediğini söylüyor sözde
evet bende bundan bahsediyorum aslında ya da ihtiyacın olursa ben gelir alırım seni de diyebilirsin diyorum ama bildiğiniz durumdan rahatsız benim eve tek dönmemdenŞimdi yenisiniz diye bu kadar, ilerde artar. Kıskançlığıyla baş edemezsin. Şimdiye kadar o var diyemi sanki sana bir şey olmadı. Eve gidince haber ver, başına bişey gelmediğini anlarım dese okey de bu kontrolcülük.
Zaten tedirgin olmalısınız fazlasıyla, sizi bu denli boğan biriyle nasıl başa çıkıyorsunuz çok merak ediyorum.ben de bu nedenle tedirgin oluyorum aslında kontrol etmeye çalıştığını hissediyorum ve evli bile olsak beni gelip alabileceğini söylüyor her zaman ben de bu durumun normal olmadığını söylüyorum
kötü niyeti olmadığını 5 dakika bile olsa beni gelip görmenin önemli olduğunu söyleyince bi nebze ikna olmuştumZaten tedirgin olmalısınız fazlasıyla, sizi bu denli boğan biriyle nasıl başa çıkıyorsunuz çok merak ediyorum.
Adamla görüşleriniz birbirinize uymuyorsa ayrılmaya ne dersiniz ?aramızda gizli saklı olmasın şeffaflık olsun istiyormuş hesabında durmam ya da anlık isteyince verirsin diyor ben de vermeyecegimi söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?