Diyelim ki erkek arkadaşınızla iritibatınızı kestiniz, peki sevgilinizden (inşallah böyle bir şey olmaz) ileride ayrılırsanız sırf sevgiliniz istedi diye sildiğiniz insanların yüzüne bakabilecekmisiniz?
Açıkcası ben bu tür kıskançlıklara ifrit oluyorum. Benim eşimde böyleydi ama ona "eğer yapacaksam senin ruhun bile duymaz. Önce bana güvenmelisin eğer güvenmiyorsan bu iş burada bitsin" dedim. Biraz zor oldu ama bir müddet sonra kıskançlıklarından vazgeçmişti.
Benim şahsi görüşüm bu tür kıskançlıklara kızdığım gibi taviz de vermem.
aynı benmki de böyleydi ama ben bastırdıkça geri adım atı,yavaş yavaş kabullendi.ne demek toplumda kız erkek arkadaslıgı onaylanmıyor?bu cagda bu nasıl bi düşüncedir ya benm kafam almıyo valla.ben anneme desem ki sevgilim erkek arkadaslarımla görüşmemi istemiyo die kafamı koparır,senin kendi iraden kendine güvenin saygın yok mu der.ayrıca benim erkek arkadasımın kız arkadası olması onlarla görüşmesi deDiyelim ki erkek arkadaşınızla iritibatınızı kestiniz, peki sevgilinizden (inşallah böyle bir şey olmaz) ileride ayrılırsanız sırf sevgiliniz istedi diye sildiğiniz insanların yüzüne bakabilecekmisiniz?
Açıkcası ben bu tür kıskançlıklara ifrit oluyorum. Benim eşimde böyleydi ama ona "eğer yapacaksam senin ruhun bile duymaz. Önce bana güvenmelisin eğer güvenmiyorsan bu iş burada bitsin" dedim. Biraz zor oldu ama bir müddet sonra kıskançlıklarından vazgeçmişti.
Benim şahsi görüşüm bu tür kıskançlıklara kızdığım gibi taviz de vermem.
Bendede var bir tane.Bana güven ,seni de tanıştırayım ,böyle yaparsan beni kaybedersin dedim,kıskansada gittim görüştüm arkadaşımla.Yalnız işin komiği tabii acı tarafıda,onun için sevgilimi karşıma aldığım arkadaşım, beni tanımayan bile kız arkadaşı yüzünden benimle görüşmüyor artık:))) Ne acı dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?