SEVGILIMIN KIZ ARKADASI YUZUNDEN AYRILDIK COK UZGUNUM

hakkisiniz ciktim ztn aradan . lakin hazmedemedigim sey madem o kiza bukdr asik 4 yillik arkadasi acilsin ciksinlar kizda meyilli gibi . yani ne hakki var burda brnide kandirdi

ama konu su degil beni tanistirmak benden bahsetmiyor bile. sizin grubun erkekleri nasil bilmem ama. okdr samimiyseniz tanistiriolar bahsediolardir heralde herseyini biliorsunuzdur. tanistirmasada olur sadece beni bilsinler soylesin istedim ama onu bile yapamadı

evet orasi kesin beni gercekten sevmemis ve deger vermemis katiliorum. ama bunun disinda gordukkerim asikta oldugunu dusunuyorum. yani asik deilse yinede iliskimiz guzel gidiordu illa bahsederdi o anlik bile olsa devam etmek icin. ailesine paylas demioruz ys . bnc asla kbl etmemesi kiza olan hislerden

getirmemis ama sevgilisi oldugunu biliyorsunuz. konu suki beni soylemiyor

Gerçekten ben de bunu bi kere yasadım beni kimseye anlatmıyordu tanıştırmıyodu yok gibiydim “ ya beni anlatırsın ailene arkadaslarına ya da ben yokum” dedim zamanı var bekle falan dedi gercekten onun da samimi bi kız arkadası vardı onla sürekli mesajlasıyordu falan neyse bekledim ben ama beklerken boş furmadım gittim kızla kendim tanıştım sevgilisiyim falan diye.. o kızla suan görüşmüyor ve biz de o adamla evliyiz .. ama aklımda hala sorular varr bncr ayrılmakla iyi yapmışsın

dwmekki esiniz sizi gercekten seviyormus ve demekki blk gercekten durustmus bekle derkken. bekleseydiniz demekki tanistiricakmis. ben benimkinin kankisine msj atsam zaten eminim o benden ayrilmisti kendisi ve cok sert tepki veriridi. eminim . cunku o kiza cok deger veriyor. sevilmeyen benmisism. sevse ztn kbl edersi ayrildim okdr istemese bile kaybetmemek icin bahsederdi. o kdr gosunde yokumki gitmeme izin verdi

Yok öyle değil tam o.. o da cok sert tepki verdi ayrılmak falan istedi ama ben herşeyi göze alıp kaybedecek bişeyim yok zaten diyip yazdım kıza.. ama şöyle oldı ehatsaptan yanlışlıkla aramış fibi yaptım sonra ben ahmetin sevgilisiyim yanlışlıkla oldu ya merhaba canım falan dedim gitmiş hemen ahmete söylemiş bana dünyanın lafını saydı ayrıldık onla arkadaşlığına devam etti ama sonra yine bana geldi. :) ben gercekten arkadaşo olduğunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı muhabbeti kesmeyip en mutlu gününzde gelirdi.
Ama seninki Fotoğraflar falan paylaşıyomış onlarınki hoş değilmişş

ooo baya macerali olmus sizinki. ama sevgilisi olarak siz kazanmissiniz cok sevindim. bnc ama sizi seviormus yoksa ayrildiktan snr donmezdi o kizla cikardi bile. ben bekliorumki benimki acilir bigun ve cikarlar . tabiki uzun yol tatillere gidiolar sozde 4kiside ikisi cift bunlar sozde iki yanliz. sinemalar kahvaltilar vs. videolar cekiolar. kiz resmin altinda sy bu emre beni cok gulduruo fln yazio. normalde bnmle surekli yazisioruz ilgileniodu ama nebiliyim. bi bunlardan sevior olamaz. bide ben bi ara cildirip ona kiskanmasi icin rol yapmisdim. erkek arkdsim yok givi bilior. eski bi resmi paylastim erkek. bu kim birden cikti fln garip geldi vs bisaat tartisti sanki cok umursuyormus gibi. bnd sevio kiskandi die dusunmusdum salakgibi

seninle takilmiş belliki asıl sevdigi o kiz
ya sevmese bile düşünsene onunla tatile cikiyo s8kıfıkı vs vs nasil buna dayabilirsin ki ne alaka yani
düşün sen bi adamla tatile cikcan gununu gun etcen erkek arkadasini da herkesten gizlicen
eee ne demek bu şimdi
sevgilim sen bi böşede dur ses etme biz aramizda takilalm demek

Evet haklisiniz. Bi süre yuttum. Dedim kac yildir boyle yasiyorlar sacma bi arkadasliklari var. Ama snr baktimki ben bilinmiyorum. Vicik vicik iliskileri. Haliyle ayrildim. Ama icime dindiremiorum bile hala. Nekdr karaktersizmis

canım ben buradan o yorumu yaptım ama durumun daha farklı olma ihtimali de var tabi her zaman. Sen çevrene söyledin mi mesela? bi de bu çocuk hiç mi kimseye söylemiyor? benim eski erkek arkadaşım da böyle bi tipti. gruplarında öyle takıldığı bi kız falan yoktu erkek erkeğe takılırlardi ama inanılmaz arkadaş düşkünü bir tipti. eğer arkadaş planı varsa yüzünü gören cennetlik. doğum günümde bile arkadaşlarıyla önceden verilmiş bir söz diye buluşmaya gitti bi davete gecenin sonlarina doğru yanıma geldi, elinde bir kuru çiçek bile yok! bir yerde bi şeyler yedik içtik bana utanmadan sana da çok mahcup oldum falan diyor. Ben de diyorum sorun değil. ezikliğe bakar mısın. ki ben bu adamdan başlarda hoslanmamistim tamamen eski sevgilimi unutabilmek için başlamıştım ama karaktersizliği yüzünden ozguvenim düzelsin diye öylesine başladığım şey iyice ezik biri haline getirmişti beni.
Yani seninki de biraz benim eskisine benziyor sanki öyle kolay kolay herkesi afişe etmeye değer bulmayan kendini bir halt sanan egoist. demek istediğim ortada bir kız olsun olmasın bu adamdan bir halt olmaz bence. burcu neydi?

Hmm anladim. Merak ettim siz dnr nasil ayrildiniz. Aslan en megoloman burc) sozde bu konulsr acildiginda sen kimse bilmiormu saniorsun dedi. Merte soyledim dedi. Cunku o benim en yakin arkadasim dedi. Ama o grubtan bagimsiz biri. Nasilda yakinsa habire bu kizli grubla. Mertle nadir gorusuo mert evli cnk ama sozde en yakinmis ve onla paylasmis. Ama bunlarla hic paylasmio

biz şöyle ayrıldık, bu gerizekalı o arkadaşlarıyla bodruma gitmek istedi, önce gidemezsin dedim sonra bi şekilde ikna oldum. gittiğinde içmeyeceksin demiştim mesela, hatta ramazan ayiydi. ölmüş babasının üzerine yemin ettirdim, tamam aşkım dedi ama karaktersiz olduğu için gecenin ilerleyen saatlerinde, sen niye bana öyle yemin ettirdin kafaya taktım şimdi dedi. neden? çünkü alkol saatleri geldi. neyse içti tabii ki bu ben de dönüşünü beklemeden ayrıldım.

ama ayrıldım ya bu ölüp bitiyor benim için, o ruhsuz herif bir anda telefonda ağlamalara başladı, ben sensiz yapamam bırakma beni bla bla bla. neyse bu kendini affettirmek için uğraştığı zamanlarda bunun Facebook şifresi bendeydi telefonumda açıktı hesabi. pcden gitmeye çalıştım şifresini değiştirmiş. telefondan baktım, açık. gerizekalı olduğu iicn cihazlardan çıkış yapmamış. o şerefsiz kankasi canla konuşuyor. can buna yunanistan tatili yapalım falan diyor link atıyor. bak oğlum şu kızlara bunlar bodrumdakilere benzemez diye kız fotoğraflari atıyor bu da abazan abazan cevaplar veriyor ben de okuyorum. diğer taraftan da bana yazıyor, canım dedim şifreni değiştirmissin ama ezik bi gerizekalı olduğun için çıkış yapmamışsın. maalesef az önceki iğrenç muhabbetinize maruz kaldım. Hadi şimdi defol git Yunanistan'a kadar yolun var dedim öyle bitti. dışardan baksan gerçekten çok yakışıklı, çok efendi, mühendis falan ideal erkek gibi duruyor ama tanıdıkça ne kadar faydasız olduğunu anlamıştım.

yaa evet cok pis yakalanmis hakkatten cokta iyi olmus tabiki gercekten karaktersiz bi insanmis. ki siz sifreleri fln birbirinize vermissiniz cok daha ciddi bi iliskiymis sanirim. bizde zaten oyle bisey yok. yani herturlu evet yanlis insanlar kendilerini belli ediyorlar malesef. sonra hemen unuttunuzmu. insan yaptiklarindan ofkelense sogusa bile hemen unutamio. ne biliyim blk suan bnm cok yeni hic unutamicam gibi hisdediorum. iki gun oldu ayrilali. bugun disari ciktim cok kotu gecti sikici anlamsiz. halbuki biliorumki muhtemelen o kiz kankisiyle sozde gununu gunde ediyordur. aptalimyaa

Olsun boşver gercekten sen en mantıklı kararı vermişsin ayrılarak .. sana değer veren sevip sayan biriyle birlikte olmalısın.. çünkü bana göre sen varken baska bi kızla fotoğraflar koyması gezmesi falan saygısızlık sana..
ama yinede tabi çocuğun içini bilemeyiz belki seni kimseyle paylaşmakta istememiş olabilir cok daha yeni bi ilişkiymiş senden tam emin olmak istemiş olabilir .. sadece tek yanlışı sen rahatsız olduğunu acıkladıktan sonra hala samimiyetine devam etmesi . Sana saygı gösteren bi insandan “evet haklısın arama biraz mesafe koymalıyım” gibi şeyler beklenir.. çocuğu savunurken bile gömdüm adhjfsshk nerden bakarsam bakayım çocuğu haklı bulamıyorum

ewet haklisiniz. konu okdr cirkinki yumusatamiyoruz hic. insallah unuturum kisa zamanda. bugun 3. gun hala cok kotuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…