- 1 Nisan 2014
- 364
- 86
- 318
- 39
- Konu Sahibi Cilekcetiner
-
Kaç yaşındasınız?
Sen @nanevelimon'sun , maydanozluk yapma. Boşver arkadaşlarına dahil olma sözde sevgilinin. 3 ay olmuş, hala senin varlığından bihaber olan insanlar var. Kızla bildiğin neredeyse karı-koca olmuş, yok sinema, yok tatil, ama sana gelince zamanı var. Sevgilin o kızla evlenir, senin de eline davetiyeyi sıkıştırır, düğününde arkadaşlarıyla tanıştırır. Bekle sen.
Bu bizim grupta da vardır. Uzun yıllardır devamlı beraber takılan kızlı erkekli bir grubuz. Beraber tatillere gidiyoruz. Grupça da görüşürüz birebir de görüşürüz. Hatta kız bizim gruptan hazzetmediği için sevgilisinden ayrılan oldu ya da bizi istemediği için daha sevgili değillerken ilişkilerini bitirenler oldu.
Herkes her sevgilisini sokmaz bizim gruba çünkü senelerin samimiyeti var. Espriler, kullanılan diller, anılar... Herkes bunu kaldıramayabiliyor yeni ilişkilerde. Ha mesela bir arkadaşımız bize getirip tanıştırdığı kız arkadaşıyla evlendi, kız bizim gruba çok uyum sağladı. Diğeri kız daha bizimle tanışmadan bizlerin samimiyetinden rahatsız olduğu için ayrıldı gitti.
Hepimizin instagramında facebookunda birbirimizle sarmaş dolaş fotoğraflarımız vardır. Bu bize gayet normal geliyor çünkü bizim arkadaşlık ilişkimiz böyle. Bir arkadaşımızın çok kıskanç bir kız arkadaşı vardı ama kız bizimle tanışıp samimiyetimizi görünce bizim grubun kızlarını kıskanmadı.
Evet sizden bahsetmemesi hoş değil, en azından lafınızı geçirip sevgilisi olduğunu anlatması gerekirdi. Ama sizin en azından şu an gruba uyum sağlayamayacağınızı düşündüyse o yüzden sokmak istememiş olabilir.
Benim için çok net mesela durum, bizimkileri istemeyen bir adam benim sevgilim olmaz. Çünkü benim için önce bizim grup gelir. 10 yıldır benim yanımda onlar var. Gruptaki herkes için de böyle. Belki size de bizim gibi bir adam denk gelmiştir.
30 ikimizde
Bende olsam 3 aylık sevgilimi tanıştırmazdım. Çok uzun bir süreç değil sonuçta ama yokmuş gibi de davranmazdım. Muhtemlen size hisleri kuvvetli değildi. Diğer kıza aşık diye kendinizi teselli etmeyin. Kaç senelik arkadaşlarmış bir kıvılcım olsa illaki denerlerdi.
Benimde ilkokuldan beri çok yakın erkek arkadaşım var. Kendisi bana sevgililerinden daha çok değer veriyor ama aramızda bir şey geçmedi aşık olsaydı da söylerdi. Sadece hayatına giren kızlara değer verecek kadar önemsemiyor. Yani tamamen karakter meselesi.
Genelde çok samimi kız erkek gruplarını sevgililer kaldıramayabiliyor. Ortamdaki bir laftan, bir hareketten arıza çıkarabiliyorlar. O yüzden yeni sevgiliyi daha ilişki oturmadan gruba sokmak riskli. Ben sokmam mesela.
Bir kız arkadaşımız sevgilisi ciddi bir adam, biz sulu bir grup olduğumuz için 2 yıllık sevgilisini halen gruba getirmedi. Buluşmalarımıza tek başına geliyor.
Gerçek sevgu deyilmiş olsa ayrılmazdınız demek ki onunla yakın olmayı tercih etmiş
Gerçekten ben de bunu bi kere yasadım beni kimseye anlatmıyordu tanıştırmıyodu yok gibiydim “ ya beni anlatırsın ailene arkadaslarına ya da ben yokum” dedim zamanı var bekle falan dedi gercekten onun da samimi bi kız arkadası vardı onla sürekli mesajlasıyordu falan neyse bekledim ben ama beklerken boş furmadım gittim kızla kendim tanıştımsevgilisiyim falan diye.. o kızla suan görüşmüyor ve biz de o adamla evliyiz .. ama aklımda hala sorular varr bncr ayrılmakla iyi yapmışsın
Yok öyle değil tam o.. o da cok sert tepki verdi ayrılmak falan istedi ama ben herşeyi göze alıp kaybedecek bişeyim yok zaten diyip yazdım kıza.. ama şöyle oldı ehatsaptan yanlışlıkla aramış fibi yaptımdwmekki esiniz sizi gercekten seviyormus ve demekki blk gercekten durustmus bekle derkken. bekleseydiniz demekki tanistiricakmis. ben benimkinin kankisine msj atsam zaten eminim o benden ayrilmisti kendisi ve cok sert tepki veriridi. eminim . cunku o kiza cok deger veriyor. sevilmeyen benmisism. sevse ztn kbl edersi ayrildim okdr istemese bile kaybetmemek icin bahsederdi. o kdr gosunde yokumki gitmeme izin verdi
Yok öyle değil tam o.. o da cok sert tepki verdi ayrılmak falan istedi ama ben herşeyi göze alıp kaybedecek bişeyim yok zaten diyip yazdım kıza.. ama şöyle oldı ehatsaptan yanlışlıkla aramış fibi yaptımsonra ben ahmetin sevgilisiyim yanlışlıkla oldu ya merhaba canım falan dedim gitmiş hemen ahmete söylemiş bana dünyanın lafını saydı ayrıldık onla arkadaşlığına devam etti ama sonra yine bana geldi. :) ben gercekten arkadaşo olduğunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı muhabbeti kesmeyip en mutlu gününzde gelirdi.
Ama seninki Fotoğraflar falan paylaşıyomış onlarınki hoş değilmişş
seninle takilmiş belliki asıl sevdigi o kiz
ya sevmese bile düşünsene onunla tatile cikiyo s8kıfıkı vs vs nasil buna dayabilirsin ki ne alaka yani
düşün sen bi adamla tatile cikcan gununu gun etcen erkek arkadasini da herkesten gizlicen
eee ne demek bu şimdi
sevgilim sen bi böşede dur ses etme biz aramizda takilalm demek
canım ben buradan o yorumu yaptım ama durumun daha farklı olma ihtimali de var tabi her zaman. Sen çevrene söyledin mi mesela? bi de bu çocuk hiç mi kimseye söylemiyor? benim eski erkek arkadaşım da böyle bi tipti. gruplarında öyle takıldığı bi kız falan yoktu erkek erkeğe takılırlardi ama inanılmaz arkadaş düşkünü bir tipti. eğer arkadaş planı varsa yüzünü gören cennetlik. doğum günümde bile arkadaşlarıyla önceden verilmiş bir söz diye buluşmaya gitti bi davete gecenin sonlarina doğru yanıma geldi, elinde bir kuru çiçek bile yok! bir yerde bi şeyler yedik içtik bana utanmadan sana da çok mahcup oldum falan diyor. Ben de diyorum sorun değil. ezikliğe bakar mısın. ki ben bu adamdan başlarda hoslanmamistim tamamen eski sevgilimi unutabilmek için başlamıştım ama karaktersizliği yüzünden ozguvenim düzelsin diye öylesine başladığım şey iyice ezik biri haline getirmişti beni.cok tesekkurler guzel yorumlariniz icin. haklisiniz uzumeye degmez. bunun farkindayim zaten hakki oldugumuda biliyorum. ama yinede aklim almiyor o kiza bukdr asiksa neden benimle 3ay cikti. nasil bi karaktera sahip pislik ve ben resmennsupeleni sordumda platonikmisin bu durum degisik falan. sacmalama 4 yillik arkadasim ne platoniklikmi olur kac yikdir bisey olsa olmazmiydi fln uydurdu bsyler
canım ben buradan o yorumu yaptım ama durumun daha farklı olma ihtimali de var tabi her zaman. Sen çevrene söyledin mi mesela? bi de bu çocuk hiç mi kimseye söylemiyor? benim eski erkek arkadaşım da böyle bi tipti. gruplarında öyle takıldığı bi kız falan yoktu erkek erkeğe takılırlardi ama inanılmaz arkadaş düşkünü bir tipti. eğer arkadaş planı varsa yüzünü gören cennetlik. doğum günümde bile arkadaşlarıyla önceden verilmiş bir söz diye buluşmaya gitti bi davete gecenin sonlarina doğru yanıma geldi, elinde bir kuru çiçek bile yok! bir yerde bi şeyler yedik içtik bana utanmadan sana da çok mahcup oldum falan diyor. Ben de diyorum sorun değil. ezikliğe bakar mısın. ki ben bu adamdan başlarda hoslanmamistim tamamen eski sevgilimi unutabilmek için başlamıştım ama karaktersizliği yüzünden ozguvenim düzelsin diye öylesine başladığım şey iyice ezik biri haline getirmişti beni.
Yani seninki de biraz benim eskisine benziyor sanki öyle kolay kolay herkesi afişe etmeye değer bulmayan kendini bir halt sanan egoist. demek istediğim ortada bir kız olsun olmasın bu adamdan bir halt olmaz bence. burcu neydi?
biz şöyle ayrıldık, bu gerizekalı o arkadaşlarıyla bodruma gitmek istedi, önce gidemezsin dedim sonra bi şekilde ikna oldum. gittiğinde içmeyeceksin demiştim mesela, hatta ramazan ayiydi. ölmüş babasının üzerine yemin ettirdim, tamam aşkım dedi ama karaktersiz olduğu için gecenin ilerleyen saatlerinde, sen niye bana öyle yemin ettirdin kafaya taktım şimdi dedi. neden? çünkü alkol saatleri geldi. neyse içti tabii ki bu ben de dönüşünü beklemeden ayrıldım.
ama ayrıldım ya bu ölüp bitiyor benim için, o ruhsuz herif bir anda telefonda ağlamalara başladı, ben sensiz yapamam bırakma beni bla bla bla. neyse bu kendini affettirmek için uğraştığı zamanlarda bunun Facebook şifresi bendeydi telefonumda açıktı hesabi. pcden gitmeye çalıştım şifresini değiştirmiş. telefondan baktım, açık. gerizekalı olduğu iicn cihazlardan çıkış yapmamış. o şerefsiz kankasi canla konuşuyor. can buna yunanistan tatili yapalım falan diyor link atıyor. bak oğlum şu kızlara bunlar bodrumdakilere benzemez diye kız fotoğraflari atıyor bu da abazan abazan cevaplar veriyor ben de okuyorum. diğer taraftan da bana yazıyor, canım dedim şifreni değiştirmissin ama ezik bi gerizekalı olduğun için çıkış yapmamışsın. maalesef az önceki iğrenç muhabbetinize maruz kaldım. Hadi şimdi defol git Yunanistan'a kadar yolun var dedim öyle bitti. dışardan baksan gerçekten çok yakışıklı, çok efendi, mühendis falan ideal erkek gibi duruyor ama tanıdıkça ne kadar faydasız olduğunu anlamıştım.
Olsun boşver gercekten sen en mantıklı kararı vermişsin ayrılarak .. sana değer veren sevip sayan biriyle birlikte olmalısın.. çünkü bana göre sen varken baska bi kızla fotoğraflar koyması gezmesi falan saygısızlık sana..ooo baya macerali olmus sizinki. ama sevgilisi olarak siz kazanmissiniz cok sevindim. bnc ama sizi seviormus yoksa ayrildiktan snr donmezdi o kizla cikardi bile. ben bekliorumki benimki acilir bigun ve cikarlar . tabiki uzun yol tatillere gidiolar sozde 4kiside ikisi cift bunlar sozde iki yanliz. sinemalar kahvaltilar vs. videolar cekiolar. kiz resmin altinda sy bu emre beni cok gulduruo fln yazio. normalde bnmle surekli yazisioruz ilgileniodu ama nebiliyim. bi bunlardan sevior olamaz. bide ben bi ara cildirip ona kiskanmasi icin rol yapmisdim. erkek arkdsim yok givi bilior. eski bi resmi paylastim erkek. bu kim birden cikti fln garip geldi vs bisaat tartisti sanki cok umursuyormus gibi. bnd sevio kiskandi die dusunmusdum salakgibi
Olsun boşver gercekten sen en mantıklı kararı vermişsin ayrılarak .. sana değer veren sevip sayan biriyle birlikte olmalısın.. çünkü bana göre sen varken baska bi kızla fotoğraflar koyması gezmesi falan saygısızlık sana..
ama yinede tabi çocuğun içini bilemeyiz belki seni kimseyle paylaşmakta istememiş olabilir cok daha yeni bi ilişkiymiş senden tam emin olmak istemiş olabilir .. sadece tek yanlışı sen rahatsız olduğunu acıkladıktan sonra hala samimiyetine devam etmesi . Sana saygı gösteren bi insandan “evet haklısın arama biraz mesafe koymalıyım” gibi şeyler beklenir.. çocuğu savunurken bile gömdüm adhjfsshk nerden bakarsam bakayım çocuğu haklı bulamıyorum
Tabi ki unutacaksın hatta iyi ki bitmiş bile diyeceksin sabret biraz sakin geri dönmeewet haklisiniz. konu okdr cirkinki yumusatamiyoruz hic. insallah unuturum kisa zamanda. bugun 3. gun hala cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?