- 1 Nisan 2014
- 364
- 86
- 318
- 39
- Konu Sahibi Cilekcetiner
-
Sana vermediği değeri o kıza veriyorsa muhtemelen aşık ona. Kız onu kabul ettiği an seni de bırakıp ona koşabilir her an.
Başlık dikkatimi çekti sevgilimin kız arkadaşı yüzünden demişsiniz yanlış düşünce. Ayrılmanızın tek sebebi sevgiliniz başkasına suç atmaya gerek yok. Kızın suçu ne . Sevgiliniz gereken mesafeyi koymalı , sizi saklamamalıydı .
Aralarındaki ilişkiyi bilemeyiz belki onlara göre öyle davranışlar normal arkadaşlık göstergesidir.Katiliyorum size ama tek suçlu degil diyicem yinede. evet sevgilim kiza asik beni saklio suclu. ama kizin hateketleride hareket degil bunu ben biliyorum. yani gayet arkadas cwvresi olabilir anlarim ama o aralarindaki kurlasmalarida karsilikli gorebiliorum
Aralarındaki ilişkiyi bilemeyiz belki onlara göre öyle davranışlar normal arkadaşlık göstergesidir.
Sevgiliniz gereken mesafeyi koysa , sizi anlatsa da kız yine inada yılışık hallerine devam etse evet kızı suçlayabiliriz.
Ama şu an tek suçlu sevgiliniz. Bence.
Kız, sevgilisi olduğunu bilmiyor ki? Belki bilse değiştirir kurlaşma olayını. Ayrılmanızın kız arkadaşla ilgisi yok bence.Katiliyorum size ama tek suçlu degil diyicem yinede. evet sevgilim kiza asik beni saklio suclu. ama kizin hateketleride hareket degil bunu ben biliyorum. yani gayet arkadas cwvresi olabilir anlarim ama o aralarindaki kurlasmalarida karsilikli gorebiliorum
eminim cok arastirdim sohbetleri vs. msjlarina bazen sahit oldum gercekten arkadaslar. ama tabi simdilik . ben ikiskninde icten ice asik oldugunu dusunuorum. kendisine acikca sordumda asikmisin esmaya die. sacmalama oyle seymi olur sadecw arkadasim dedi. 4 yildir onunda sevgilileri oluo bnmde oldu hic bsy yok aramizda dedi
Çok iyi yapmışsınız ayrılmakla, ne hali varsa görsünSelam bayanlar.benim 3aylik bi iliskim vardi. sevgilimin bi arkadas grubu vardi. 4 kisiler. diger ikisi cift benim sevgilim ve kiz arkadaşı sozde kankisi esma diye bi kiz. bunlar cook samimiler . videolar resimler cok kurlasmalar. ama sorsan okuldan 4yillik arkadasi hic bsy hissetmio. birlikte tatillere gidiyorlar. sinemalara. kizda cok guzel. habire instaya hikaye atio erkek arkadasimla. neyse ben ilk inanmak istedim ve sustum. sonra farkertimki arkadaslarina benden hic bahsetmiyor. ve en sonunda bu konuyu actim. neyse cevablari zamani gelince tanisicaksin. ben kimseyi oyle tanistirmam. ozel hayatim mahremim oyle arkadaslarima soylemem. ama beni sakliyor. yanlarindayken o kizin msj fln pek atmiyor gormesin diye. ve en sonunda ya soyleyeceksin beni tanistiricaksin yada ayriliriz dedim. ve tabiki sacma cvblarla zamani var dedim anlayis gostermiyorsun falan diyerek resmen salladi beni. simdi cok uzgunum. ben dusunuyorumki arkadasim dedigi o kiza asik ve ondan sevgilisi oldugu bilinsin istemiyor. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
Kuvvetle muhtemelbaşıma böyle bir şey gelmişti.ben bir şeyleri anlayınca sen bana nasıl güvenmezsin diye beni bırakmıştı ve baya vicdan yapmıştım onun yüzünden.sonradan öğrendim ki kankası falan değil sevgilisiymiş.şu an karısı
Bu bizim grupta da vardır. Uzun yıllardır devamlı beraber takılan kızlı erkekli bir grubuz. Beraber tatillere gidiyoruz. Grupça da görüşürüz birebir de görüşürüz. Hatta kız bizim gruptan hazzetmediği için sevgilisinden ayrılan oldu ya da bizi istemediği için daha sevgili değillerken ilişkilerini bitirenler oldu.videolar resimler cok kurlasmalar. ama sorsan okuldan 4yillik arkadasi hic bsy hissetmio. birlikte tatillere gidiyorlar. sinemalara. kizda cok guzel. habire instaya hikaye atio erkek arkadasimla.
Bu bizim grupta da vardır. Uzun yıllardır devamlı beraber takılan kızlı erkekli bir grubuz. Beraber tatillere gidiyoruz. Grupça da görüşürüz birebir de görüşürüz. Hatta kız bizim gruptan hazzetmediği için sevgilisinden ayrılan oldu ya da bizi istemediği için daha sevgili değillerken ilişkilerini bitirenler oldu.
Herkes her sevgilisini sokmaz bizim gruba çünkü senelerin samimiyeti var. Espriler, kullanılan diller, anılar... Herkes bunu kaldıramayabiliyor yeni ilişkilerde. Ha mesela bir arkadaşımız bize getirip tanıştırdığı kız arkadaşıyla evlendi, kız bizim gruba çok uyum sağladı. Diğeri kız daha bizimle tanışmadan bizlerin samimiyetinden rahatsız olduğu için ayrıldı gitti.
Hepimizin instagramında facebookunda birbirimizle sarmaş dolaş fotoğraflarımız vardır. Bu bize gayet normal geliyor çünkü bizim arkadaşlık ilişkimiz böyle. Bir arkadaşımızın çok kıskanç bir kız arkadaşı vardı ama kız bizimle tanışıp samimiyetimizi görünce bizim grubun kızlarını kıskanmadı.
Evet sizden bahsetmemesi hoş değil, en azından lafınızı geçirip sevgilisi olduğunu anlatması gerekirdi. Ama sizin en azından şu an gruba uyum sağlayamayacağınızı düşündüyse o yüzden sokmak istememiş olabilir.
Benim için çok net mesela durum, bizimkileri istemeyen bir adam benim sevgilim olmaz. Çünkü benim için önce bizim grup gelir. 10 yıldır benim yanımda onlar var. Gruptaki herkes için de böyle. Belki size de bizim gibi bir adam denk gelmiştir.
Genelde çok samimi kız erkek gruplarını sevgililer kaldıramayabiliyor. Ortamdaki bir laftan, bir hareketten arıza çıkarabiliyorlar. O yüzden yeni sevgiliyi daha ilişki oturmadan gruba sokmak riskli. Ben sokmam mesela.
Bende olsam 3 aylık sevgilimi tanıştırmazdım. Çok uzun bir süreç değil sonuçta ama yokmuş gibi de davranmazdım. Muhtemlen size hisleri kuvvetli değildi. Diğer kıza aşık diye kendinizi teselli etmeyin. Kaç senelik arkadaşlarmış bir kıvılcım olsa illaki denerlerdi.
Benimde ilkokuldan beri çok yakın erkek arkadaşım var. Kendisi bana sevgililerinden daha çok değer veriyor ama aramızda bir şey geçmedi aşık olsaydı da söylerdi. Sadece hayatına giren kızlara değer verecek kadar önemsemiyor. Yani tamamen karakter meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?