SEVGILIMIN KIZ ARKADASI YUZUNDEN AYRILDIK COK UZGUNUM

Belli bir zaman sonra her buluşmaya sanki arkadaş grubumuzdanmış gibi olmasına gerek duymadan katılmasını isterdim. Arkadaşlarımla uyumunu görmek için. Ama 3 ay erken ya. Konu sahibi fazla beklenti içine girip bitirmiş bence ama sevgilisinden de o hissi de alamamış olabilir ki kıskanmış.

Evet tabii ben de sevgilimle o ortamı paylaşmak, beraber eğlenmek isterim. Gayet normal bir şey.

Bazı insanlar için arkadaş/arkadaş grubu kavramı aynı olmayabiliyor. Forumda çok okudum sevgilisinin arkadaşlarının hatta kendi arkadaşlarının çok önemli olmadığını düşünenleri. Genelde birisi hayatımıza girdiğinde veya birisinin hayatına girdiğimizde arkadaşların önemini yitirdiği, geri planda kalması gerektiği düşüncesi oluyor. Konu sahibi o düşüncede, sevgilisi değilse çatışmış olmaları normal.

Boyle bi insanla ilk 3 ayda bile anlasamamissiniz. normalde o 3 ay cicim ayi olur. 1 seneye kalmaz dayanamazsin biter bak yaziyorum ve o zaman daha aci daha zor olur. birak gitsin ya baska adam mi kalmadi.

Haklısın. Hemen hemen bütün ilişki konularında yazıyorum bunu, sağlıklı ilişki bir şekilde akıp gidiyor. Baştan olmayacağı belli bu ilişkinin de.
Benim erkek arkadaşımın da geniş bir arkadaş grubu var ve çok samimiler. Kendisi tek tek tanıştırdı, gruplarına soktu benim aklımda bile yokken. Bunu yapmıyorsa arkadaşına aşık denmesi yerine bana hisleri kuvvetli değil veya zamanı gelmemiş diye düşünmesi gerekir insanın.

Bu konuda pozitif yorum yapılmasına biraz şaşırdım açıkçası. Çünkü çok belli. Yani "ben mahremimi kimseye söylemem" ne demek? Insan sevdigini, sevgilisini neden gizleme geregi duyar ki? Sevgilin var ve bunu en yakin arkadaş grubundan gizliyorsun. Ayrılma pahasina da bunu devam ettiriyorsun. Alt tarafı sevgilini tanıtacaksın ama bunu gizli tutuyorsun. Çok saçma!! Nereden tutsan elinde kalıyor. Okıza aşık olduğu çok belli. Bunu bile bile eğer dönersen, sen de kendini yakmış olursun.

Valla erkekle arkadas olunmuyor. 2 tane yakin arkadasim vardi. Beni sevdiklerini,ben sehri terkedince ogrendim. Ve biri asla belli etmezdi,digeri cok belli ederdi, ikiside asla ozellerinden bahsetmezdi.

Iste onwmli detay o madem cok samimi arkadassiniz ozelini anlatir insanlar bjrbirlerine anlatmiyorsa demekki bikinmesini istemiyor kiza asik. Bncdw ztn olunmuyor bu surumda ama yinede ilk saygi gosterdim arkadaslaridir dedim ama baktimki 3aydir bendne hic bahsedilmiyor . Ztn konuyu acincada meger ztn niyeti yok bahsetmeye. Cok pis kandim beni hic sevmemiss

Dusunun ben giz yumdum tatillere fln ama konu su illa gruba dahil etmesi degil. Benden bahsetmiyor bile. Tanistirmasa bile bahsetmeliydi biri var diye. Bunu bile yapmak istemedi

Mesela o kizlayken sana hiç yazmıyorsa. Bu yeterli bi sebep bence şüphelenmen icin.

kuzum neden ağlıyorsun ki? gerçi böyle söylemek kolay ama inan bana zerresi bile kalmayacak aklında zamanla. dimdik dur, bunu farkesecek zekaya sahip olup böyle saçma bir şeyin içinde olmamayı tercih eden taraf olduğun için. buradaki yanlış sen değilsin ki, o adam. Sen doğru olan tarafsin ve doğru şekilde davrandın. emin ol sana tekrar ulaşmaya çalışacaktır erkeklerin geneli böyle çünkü elden gidince kıymetli olur, sen istemedikçe daha fazla isterler. sakın üzülme aksine gurur dur kendinle

Böyle bir arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı sonra duydu ki ikisi sevgili olmus

Tum dusuncelerime ayna turtumussunuz hepsine kstiliyorum. Madme okdr aamimiler nasil paylasmiyorsun beni
Böyle bir arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı sonra duydu ki ikisi sevgili olmus

evet muhtemelen bunlarda olur . ve bu beni cok uzecektir. evet derim hakli ciktim iyiki yol vermisim ama ne demek imkansiz dedigi kizla cikmasi . hani sozde sadece arkadasi. bnd bekliyorum onlarda hamle

cok tesekkurler guzel yorumlariniz icin. haklisiniz uzumeye degmez. bunun farkindayim zaten hakki oldugumuda biliyorum. ama yinede aklim almiyor o kiza bukdr asiksa neden benimle 3ay cikti. nasil bi karaktera sahip pislik ve ben resmennsupeleni sordumda platonikmisin bu durum degisik falan. sacmalama 4 yillik arkadasim ne platoniklikmi olur kac yikdir bisey olsa olmazmiydi fln uydurdu bsyler

konu suki hadi arkadas grubunanalmasin. ama neden saklio saklamasin. okdr kankiler ya sozde paylassin biriyle tanistim hayatimda war diye. konu bu. kasitli bahsetmio saklio. tek ihtimal o kizla abarti samimiler platonik bi waka war gibi

evet bencede kesinlikle. ve 3ay cektim kizla tatilleri gezmeleri kahvaltilar sinemalar. hafta sonu tatil bazen bnm yerime inla gorustu. lafa grlincdde siradan arkadas ben ozelim kiyaslamam cok sacma fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…