- 18 Ekim 2018
- 8.196
- 33.972
- 548
- Konu Sahibi Cilekcetiner
-
Belli bir zaman sonra her buluşmaya sanki arkadaş grubumuzdanmış gibi olmasına gerek duymadan katılmasını isterdim. Arkadaşlarımla uyumunu görmek için. Ama 3 ay erken ya. Konu sahibi fazla beklenti içine girip bitirmiş bence ama sevgilisinden de o hissi de alamamış olabilir ki kıskanmış.Genelde çok samimi kız erkek gruplarını sevgililer kaldıramayabiliyor. Ortamdaki bir laftan, bir hareketten arıza çıkarabiliyorlar. O yüzden yeni sevgiliyi daha ilişki oturmadan gruba sokmak riskli. Ben sokmam mesela.
Bir kız arkadaşımız sevgilisi ciddi bir adam, biz sulu bir grup olduğumuz için 2 yıllık sevgilisini halen gruba getirmedi. Buluşmalarımıza tek başına geliyor.
Evet tabii ben de sevgilimle o ortamı paylaşmak, beraber eğlenmek isterim. Gayet normal bir şey.Belli bir zaman sonra her buluşmaya sanki arkadaş grubumuzdanmış gibi olmasına gerek duymadan katılmasını isterdim. Arkadaşlarımla uyumunu görmek için. Ama 3 ay erken ya. Konu sahibi fazla beklenti içine girip bitirmiş bence ama sevgilisinden de o hissi de alamamış olabilir ki kıskanmış.
Evet tabii ben de sevgilimle o ortamı paylaşmak, beraber eğlenmek isterim. Gayet normal bir şey.
Bazı insanlar için arkadaş/arkadaş grubu kavramı aynı olmayabiliyor. Forumda çok okudum sevgilisinin arkadaşlarının hatta kendi arkadaşlarının çok önemli olmadığını düşünenleri. Genelde birisi hayatımıza girdiğinde veya birisinin hayatına girdiğimizde arkadaşların önemini yitirdiği, geri planda kalması gerektiği düşüncesi oluyor. Konu sahibi o düşüncede, sevgilisi değilse çatışmış olmaları normal.
Valla erkekle arkadas olunmuyor. 2 tane yakin arkadasim vardi. Beni sevdiklerini,ben sehri terkedince ogrendim. Ve biri asla belli etmezdi,digeri cok belli ederdi, ikiside asla ozellerinden bahsetmezdi.
Şüphe yani sizinki. Ben adamın sizinle tanıştırmak istememesini normal buldum. 3 aylık ilişkiyi ben de arkadaş ortamıma sokmazdım. Şu da bir gerçek ki benim sevgilim kız kankasıyla filan tatile gidemez. Geniş bir insan değilim. O açıdan ayrıldığınız iyi olmuş.
Mesela o kizlayken sana hiç yazmıyorsa. Bu yeterli bi sebep bence şüphelenmen icin.Iste onwmli detay o madem cok samimi arkadassiniz ozelini anlatir insanlar bjrbirlerine anlatmiyorsa demekki bikinmesini istemiyor kiza asik. Bncdw ztn olunmuyor bu surumda ama yinede ilk saygi gosterdim arkadaslaridir dedim ama baktimki 3aydir bendne hic bahsedilmiyor . Ztn konuyu acincada meger ztn niyeti yok bahsetmeye. Cok pis kandim beni hic sevmemiss
kuzum neden ağlıyorsun ki? gerçi böyle söylemek kolay ama inan bana zerresi bile kalmayacak aklında zamanla. dimdik dur, bunu farkesecek zekaya sahip olup böyle saçma bir şeyin içinde olmamayı tercih eden taraf olduğun için. buradaki yanlış sen değilsin ki, o adam. Sen doğru olan tarafsin ve doğru şekilde davrandın. emin ol sana tekrar ulaşmaya çalışacaktır erkeklerin geneli böyle çünkü elden gidince kıymetli olur, sen istemedikçe daha fazla isterler. sakın üzülme aksine gurur dur kendinlecok dogru tespitleriniz cok guzel yazmissiniz. olabilir bunlarin hepsi diye dusunuyorum olan arada saf gibi bana oldu. sevip baglanip kandirildigimla kaldim. simdi onlar son surat devam sacma iliskilerine. Insallah tez zmnda unuturum. bunu bnd cok istiyorum artik ama tabi suanda hala hislerim tam bitmis degil herseye ragmen . umarim biter kisa zamanda. orda o kizla gununu gun ederken bnm burda aglamam aptallik
Böyle bir arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı sonra duydu ki ikisi sevgili olmusSelam bayanlar.benim 3aylik bi iliskim vardi. sevgilimin bi arkadas grubu vardi. 4 kisiler. diger ikisi cift benim sevgilim ve kiz arkadaşı sozde kankisi esma diye bi kiz. bunlar cook samimiler . videolar resimler cok kurlasmalar. ama sorsan okuldan 4yillik arkadasi hic bsy hissetmio. birlikte tatillere gidiyorlar. sinemalara. kizda cok guzel. habire instaya hikaye atio erkek arkadasimla. neyse ben ilk inanmak istedim ve sustum. sonra farkertimki arkadaslarina benden hic bahsetmiyor. ve en sonunda bu konuyu actim. neyse cevablari zamani gelince tanisicaksin. ben kimseyi oyle tanistirmam. ozel hayatim mahremim oyle arkadaslarima soylemem. ama beni sakliyor. yanlarindayken o kizin msj fln pek atmiyor gormesin diye. ve en sonunda ya soyleyeceksin beni tanistiricaksin yada ayriliriz dedim. ve tabiki sacma cvblarla zamani var dedim anlayis gostermiyorsun falan diyerek resmen salladi beni. simdi cok uzgunum. ben dusunuyorumki arkadasim dedigi o kiza asik ve ondan sevgilisi oldugu bilinsin istemiyor. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
Dusunun ben giz yumdum tatillere fln ama konu su illa gruba dahil etmesi degil. Benden bahsetmiyor bile. Tanistirmasa bile bahsetmeliydi biri var diye. Bunu bile yapmak istemedi
Bu konuda pozitif yorum yapılmasına biraz şaşırdım açıkçası. Çünkü çok belli. Yani "ben mahremimi kimseye söylemem" ne demek? Insan sevdigini, sevgilisini neden gizleme geregi duyar ki? Sevgilin var ve bunu en yakin arkadaş grubundan gizliyorsun. Ayrılma pahasina da bunu devam ettiriyorsun. Alt tarafı sevgilini tanıtacaksın ama bunu gizli tutuyorsun. Çok saçma!! Nereden tutsan elinde kalıyor. Okıza aşık olduğu çok belli. Bunu bile bile eğer dönersen, sen de kendini yakmış olursun.
Böyle bir arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı sonra duydu ki ikisi sevgili olmus
kuzum neden ağlıyorsun ki? gerçi böyle söylemek kolay ama inan bana zerresi bile kalmayacak aklında zamanla. dimdik dur, bunu farkesecek zekaya sahip olup böyle saçma bir şeyin içinde olmamayı tercih eden taraf olduğun için. buradaki yanlış sen değilsin ki, o adam. Sen doğru olan tarafsin ve doğru şekilde davrandın. emin ol sana tekrar ulaşmaya çalışacaktır erkeklerin geneli böyle çünkü elden gidince kıymetli olur, sen istemedikçe daha fazla isterler. sakın üzülme aksine gurur dur kendinle
Mesela o kizlayken sana hiç yazmıyorsa. Bu yeterli bi sebep bence şüphelenmen icin.
Belli bir zaman sonra her buluşmaya sanki arkadaş grubumuzdanmış gibi olmasına gerek duymadan katılmasını isterdim. Arkadaşlarımla uyumunu görmek için. Ama 3 ay erken ya. Konu sahibi fazla beklenti içine girip bitirmiş bence ama sevgilisinden de o hissi de alamamış olabilir ki kıskanmış.
Konu gruba dahil etmesi değil ki. Bildiğin kızı gizliyor adam.
Bu konuda pozitif yorum yapılmasına biraz şaşırdım açıkçası. Çünkü çok belli. Yani "ben mahremimi kimseye söylemem" ne demek? Insan sevdigini, sevgilisini neden gizleme geregi duyar ki? Sevgilin var ve bunu en yakin arkadaş grubundan gizliyorsun. Ayrılma pahasina da bunu devam ettiriyorsun. Alt tarafı sevgilini tanıtacaksın ama bunu gizli tutuyorsun. Çok saçma!! Nereden tutsan elinde kalıyor. Okıza aşık olduğu çok belli. Bunu bile bile eğer dönersen, sen de kendini yakmış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?