En katıldığım yorum bu oldu.
Sizi huzursuz eden şeyler varsa ilişkide, o ilişki size iyi gelmiyor demektir. O zaman neden devam???
Kız kanka olayına yorum yapmayacağım. Olabilir.
Ama şu “ilgisizliğine daha yeni alışmıştım” sözünüz üzdü beni. Her ilişkinin dinamiği farklı, herkesin beklentisi farklı. Ben de mesela ilgisizliğe gelemem. Hayatta sahip olmak istediğim her şeye sahibim. Hayatımdaki tek eksik şey sevgi ve ilgi. Onu da veremeyecekse hayatımda işi yok.
Geçen sene biriyle görüşmüştüm, aynı dediğiniz gibi ben sabah günaydın yazıyorum, iletilmiyor bile. Saat 10-11 gibi iletiliyor. Saat 13-14 gibi günaydın yazıyor. Hayır işe giden adamsın. Neden kapalı o telefon 10-11’e kadar?
Başka bir yorumda okudum,
3nity
yazmış, neden günaydın-iyi akşamlar mesajı diye. Mesela bu benim görüştüğüm adamla tam birbirine göreler bu açıdan bakınca. Ama herkes aynı değil. Benim için çok önemli bir mesele bu. Sabah uyanınca ararız birbirimizi. Güne sesimizi duyarak başlarız. Uyumadan mutlaka mesajlaşırız ya da konuşuruz. Yaşlar da büyük yani :))
Ben bu ilgi konusunda paralel düşünmediğiniz kişiyle birlikte olma fikrine sıcak bakmıyorum. Dünyada sizin gibi düşünen erkekler de var. Sabah sizden günaydın mesajı bekleyen, sizin erkek kankanız olmasına sıcak bakmayan, kendisinin de kadın kankası olmayan bir erkek arkadaş...
Mutsuzsanız, huzursuzsanız devam etmeyin.