Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katil katilma. ben yasayip gördüklerimi anlatiyorum.
ben avrupada yasiyorum ve burda bu isler böyle. insanlarin karsi cinsten kankalari olabiliyor ve bu normal birsey. iki taraf ta böyle genis düsünüyorsa ki olanlar bunu gösteriyor, sevgili olmadanda birbirine iltifat ederler. tamam insan sevdigi kisiyi bi tek kendine ait olup birtek kendiyle böyle seyler paylasmasini istiyor fakat iki taraf ta genis düsünüyor!
Eğer erkek arkadaşım daha geniş meshepliyse , birbirimize uygun değiliz demektir. Çünkü ben bu tarz şeylere katlanamadığımı anladım. Ve demin ne mi yaptım? Bana yaşattığı her şeyi bir bir anlattım, bu saatten sonra affedemeyeceğimi söyledim. Yalvardı... Daha önce düşünmesi gerektiğini ifade ettim. Kızla ilişkisini tamamen keseceğini ve ömür boyu yanımda olmak istediğini söyledi. Ve ben kesinlikle kabul etmedim. Çünkü içimdeki kızgınlık, kırgınlık dinmiyor. Her şeyin yumurta kapıya dayanınca gerçekleşinin hiç bir değeri yok benim için. Affedecek miyim? Bilmiyorum. Sonuçta bir aldatma yok ama onu zaman gösterir. Ama ona karşı sinirim geçmeden asla isterse ayaklarımı öpsün umrumda olmayacak.
bukadar güçlü olman süpermiş
canım benim ilerde hep içine atacağına mutlu olacağın olaylar yaşadığında bile kursağında kalacağına... iyi yaptığını dşünüyorum arkadşım...sakın üzülme çok başında farkettin bence durumu. ilişkide iki tarafta rahatlayıp istedikleri gibi davranmamalı.kimse sana kafasına göre davranamaz. seni tebrik ediyorum canımmm:13:
Teşekkür ederim.. İyi olacak, her şey iyi olacak canım..
Eğer erkek arkadaşım daha geniş meshepliyse , birbirimize uygun değiliz demektir. Çünkü ben bu tarz şeylere katlanamadığımı anladım. Ve demin ne mi yaptım? Bana yaşattığı her şeyi bir bir anlattım, bu saatten sonra affedemeyeceğimi söyledim. Yalvardı... Daha önce düşünmesi gerektiğini ifade ettim. Kızla ilişkisini tamamen keseceğini ve ömür boyu yanımda olmak istediğini söyledi. Ve ben kesinlikle kabul etmedim. Çünkü içimdeki kızgınlık, kırgınlık dinmiyor. Her şeyin yumurta kapıya dayanınca gerçekleşinin hiç bir değeri yok benim için. Affedecek miyim? Bilmiyorum. Sonuçta bir aldatma yok ama onu zaman gösterir. Ama ona karşı sinirim geçmeden asla isterse ayaklarımı öpsün umrumda olmayacak.
Bence sadece erkek arkadaşınla alakalı bir durum değil, belliki ayşe de onu elinde tutmak için elinden geleni yapıyor ve buda çok bariz şekilde erkek arkadaşını etkiliyor. Sendende vazgeçmek istemiyor ondanda, bence bir şeyler yapman lazım, hani tepki versen ayşeye kapılma ihtimalide olabilir vermesen böylede çok sinir bozucu. Ben olsam tepki vermezdim net bir açığını yakalayana kadar. Kuzeninin orda olması avantj, ondan haberleri alabilirsin, ama Ayşeyle ilgili tartıştığın sürece onu ayşeye iteceksin unutma, tiyatro olayı gibi bu defa senden gizli görüşecek. Çok fazla kıskançlık yapıp düzgün giden ilişkinizi bitirme bence. Sevgiline ayşeyle ilgilenmediğini onunla ilgili bir sorunun olmadığını hissettir. Yoksa kıskançlığın yüzünden sıkılıp ayşeye kaçabilir haberin olsun. Böyle yaparak ayşenin ekmeğine yağ sürüyorsun
vede şunu söylemesem olmaz. bizim sınıfta bi çocuk vardı bi kıza kardeşim dedi herkes kardeş sanıyordu onları. 1.5 sene takıldılar öyle sonra bir baktık çıkıyorlar. çıktılar 1 ay olmadan ayrıldılar şimdi yine kardeş gibiler çok yakınlar. Böyleleri çok bu hayatta kimseye güvenmemek lazım...