Sevgilimin Kız Arkadaşı

katil katilma. ben yasayip gördüklerimi anlatiyorum.
ben avrupada yasiyorum ve burda bu isler böyle. insanlarin karsi cinsten kankalari olabiliyor ve bu normal birsey. iki taraf ta böyle genis düsünüyorsa ki olanlar bunu gösteriyor, sevgili olmadanda birbirine iltifat ederler. tamam insan sevdigi kisiyi bi tek kendine ait olup birtek kendiyle böyle seyler paylasmasini istiyor fakat iki taraf ta genis düsünüyor!

meseleyi tam anlayamamışsınız sanırım. konu kanka olup olmama veya güzel sözler söylememe değil. Türkiye'de yaşayan bir arkadaşımızın sıkıntıısı var ve hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz. bahsettiğiniz gibi 2 tarafta yok "sevgili olanacak kızsın" gibi bir anlam içeren cümleyi siz iltifat olarak algılıyorsanız.bu bence biraz polyannacılıktır.ama yine mesele Türkiye-Avrupa'ya geldi ya işte bunu alkışlarım :9::81:

Eğer erkek arkadaşım daha geniş meshepliyse , birbirimize uygun değiliz demektir. Çünkü ben bu tarz şeylere katlanamadığımı anladım. Ve demin ne mi yaptım? Bana yaşattığı her şeyi bir bir anlattım, bu saatten sonra affedemeyeceğimi söyledim. Yalvardı... Daha önce düşünmesi gerektiğini ifade ettim. Kızla ilişkisini tamamen keseceğini ve ömür boyu yanımda olmak istediğini söyledi. Ve ben kesinlikle kabul etmedim. Çünkü içimdeki kızgınlık, kırgınlık dinmiyor. Her şeyin yumurta kapıya dayanınca gerçekleşinin hiç bir değeri yok benim için. Affedecek miyim? Bilmiyorum. Sonuçta bir aldatma yok ama onu zaman gösterir. Ama ona karşı sinirim geçmeden asla isterse ayaklarımı öpsün umrumda olmayacak.

Son düzenleme:
Eğer erkek arkadaşım daha geniş meshepliyse , birbirimize uygun değiliz demektir. Çünkü ben bu tarz şeylere katlanamadığımı anladım. Ve demin ne mi yaptım? Bana yaşattığı her şeyi bir bir anlattım, bu saatten sonra affedemeyeceğimi söyledim. Yalvardı... Daha önce düşünmesi gerektiğini ifade ettim. Kızla ilişkisini tamamen keseceğini ve ömür boyu yanımda olmak istediğini söyledi. Ve ben kesinlikle kabul etmedim. Çünkü içimdeki kızgınlık, kırgınlık dinmiyor. Her şeyin yumurta kapıya dayanınca gerçekleşinin hiç bir değeri yok benim için. Affedecek miyim? Bilmiyorum. Sonuçta bir aldatma yok ama onu zaman gösterir. Ama ona karşı sinirim geçmeden asla isterse ayaklarımı öpsün umrumda olmayacak.

canım benim ilerde hep içine atacağına mutlu olacağın olaylar yaşadığında bile kursağında kalacağına... iyi yaptığını dşünüyorum arkadşım...sakın üzülme çok başında farkettin bence durumu. ilişkide iki tarafta rahatlayıp istedikleri gibi davranmamalı.kimse sana kafasına göre davranamaz. seni tebrik ediyorum canımmm:34::71::13:

canım benim ilerde hep içine atacağına mutlu olacağın olaylar yaşadığında bile kursağında kalacağına... iyi yaptığını dşünüyorum arkadşım...sakın üzülme çok başında farkettin bence durumu. ilişkide iki tarafta rahatlayıp istedikleri gibi davranmamalı.kimse sana kafasına göre davranamaz. seni tebrik ediyorum canımmm:34::71::13:

Teşekkür ederim.. İyi olacak, her şey iyi olacak canım..

kuzum köşeye falan çekilme sakın ayşeyi sevgilinden uzak tut:40: erkeklerin işi belli olmaz o da belki ayşeyi yedekte tutuyor:26: içine sinmiyorsa açık açık konuş ve istemiyorum o kızla ilgili bişey duymak falan de.

pardon canım bunu okumadan yorum yapmıştım.. neyse bencede sevgilisi olan bi erkek yada kız karşı cinsle sadece arkadaş olmalı bence... yok kanka yok kardeşim muhabbeti herzaman sinirlendirir beni

boyle kararlı olman senı guclu kılar en dogrusunu yapıyosun canım

Bence sadece erkek arkadaşınla alakalı bir durum değil, belliki ayşe de onu elinde tutmak için elinden geleni yapıyor ve buda çok bariz şekilde erkek arkadaşını etkiliyor. Sendende vazgeçmek istemiyor ondanda, bence bir şeyler yapman lazım, hani tepki versen ayşeye kapılma ihtimalide olabilir vermesen böylede çok sinir bozucu. Ben olsam tepki vermezdim net bir açığını yakalayana kadar. Kuzeninin orda olması avantj, ondan haberleri alabilirsin, ama Ayşeyle ilgili tartıştığın sürece onu ayşeye iteceksin unutma, tiyatro olayı gibi bu defa senden gizli görüşecek. Çok fazla kıskançlık yapıp düzgün giden ilişkinizi bitirme bence. Sevgiline ayşeyle ilgilenmediğini onunla ilgili bir sorunun olmadığını hissettir. Yoksa kıskançlığın yüzünden sıkılıp ayşeye kaçabilir haberin olsun. Böyle yaparak ayşenin ekmeğine yağ sürüyorsun

canım sen resmen o kızın oyununa geliyorsun.erkekler bu konuda biraz aptaldır ve ayşe gibi kızlar bunu kullanmasını iyi bilir.bence sen erkek arkadaşınla mükemmel bir ilişkin olduğunu hem ayşeye hem herkese göster.tabii buarada erkek arkadaşın onu arkadaşı olarak görsede ilişkinizin dışında tutmasını bilecek yoksa çok ilişkinizi çok ciddiye almadığını seninde fazla uğraşmanın gereksiz olduğunu söyleyebilirim.buarada erkek arkadaşının yaptığından yapacağından haberdar ol olmasan bile başkalarının yanında biliyormuş gibi davran.hiç böyle bir tecrübem olmadı ama sanırım yerinde şeyler söyledim:)) umarım o ayşe denen kız en kısa sürede kendine sizden başka bi uğraş bulur

İlişkini bitirmen biraz saçma olmuş bence, hiç kimse sizin esiriniz değil ki her istediğinizi yaptıramazsınız ki sevgiliniz sizi sevmeseydi yalvarmazdı o kızı tercih ederdi. İpleri gizliden elinizde tutarak onu özgür bırakmalıydınız. Burdaki bir çok kadın aldatılmış sanırım herkes diğer kadınlardan nefret ediyor. Ben de aldatıldım ama şu an ki erkek arkadaşıma da sonsuz bir güvenim var eğer bir kızı etrafında istemiyorsam söylüyorum, ara ara da şakayla karışık laf çarpıtıyorum. Erkekler bizim gibi değiller kabullenin bunu. Onlara bir şeyleri şakayla karışık söyleyip durumu kendilerinin fark etmesini beklemelisiniz onların hisleri bizim kadar kuvvetli olmadığı için bir kızın kendilerine hangi amaçla yaklaştığını (bariz belli değilse, kız üstüne çıkmıyorsa) anlamıyorlar. Anladıklarında ise hayatlarındaki kadını -sevgililerini- gerçekten seviyorlarsa o insanla arkadaşlıklarını zaten kesiyorlar. Adamın gözü dışardaysa zaten yapacak bir şey yok o zaman öteki kadını da suçlayamazsınız.

çok doğru davranmışsın bence.. daha önce kaç defa söylemişsin,dinlememiş seni, o kızla yine eskisi gibi olmuş.
yerinde ve zamanında tepkimizi ağır bir şekilde koymazssak sonradan canımız yanar.

Bence sadece erkek arkadaşınla alakalı bir durum değil, belliki ayşe de onu elinde tutmak için elinden geleni yapıyor ve buda çok bariz şekilde erkek arkadaşını etkiliyor. Sendende vazgeçmek istemiyor ondanda, bence bir şeyler yapman lazım, hani tepki versen ayşeye kapılma ihtimalide olabilir vermesen böylede çok sinir bozucu. Ben olsam tepki vermezdim net bir açığını yakalayana kadar. Kuzeninin orda olması avantj, ondan haberleri alabilirsin, ama Ayşeyle ilgili tartıştığın sürece onu ayşeye iteceksin unutma, tiyatro olayı gibi bu defa senden gizli görüşecek. Çok fazla kıskançlık yapıp düzgün giden ilişkinizi bitirme bence. Sevgiline ayşeyle ilgilenmediğini onunla ilgili bir sorunun olmadığını hissettir. Yoksa kıskançlığın yüzünden sıkılıp ayşeye kaçabilir haberin olsun. Böyle yaparak ayşenin ekmeğine yağ sürüyorsun

Ne demek Ayşe'ye kaçabilir böyle bir şeye meyili varsa bırakayım kaçmasın koşsun hatta, hiç umrumda olmaz.

Arkadaşlar 3-4 gün ne telefonlarına çıktın, ne de görüştüm. Her gün kapıma sabah saatlerinde bir tane gül koyup, sessiz sedasız gitti... Bana kendini mektuplarla vs ifade etmeye çalıştım, beni rahatsız etmeden, vazgeçmeden. En sonunda konuştuk, öyle birinin artık ikimizin de hayatında olmadığını söyledi. Aralarına koyulması geç kalmış mesafeyi koyduğunu belirtti. Hayatının sonuna kadar benimle olmak istediğini ve benim açık açık söylememenden, durumun beni bu kadar çok üzdüğünü anlamadığını söyledi. Şu an iyiyiz =)

yasmin ve diğerlerinin sölediğine katılıyorum aynen onların dediği gibi yap üstüne gitme. kaçan kovalanır hesabı :) vede bence o kız ve sevgilinin arasında bişey vardı eskidenn yavşamış sevgilin o kıza çıkma durumları olmuş ama çıkamamışlar böyle bi sorun olmuş büyük ihtimal. bence kuzenine çaktırmadan olayı anlat okulda kimseyi hissettirmeden bu ayşe ve sevgilinin arasında ne var ne yok öğrensin. tek yol öyle. ayrıca bu takmama olayı erkeklerde öyle genelde hepsi öyle umursamaz söz veririler unuturlar. ama benim şahsi fikrim o kızı yedekte tutuyor gibi bişeyy. ayrıca yok çağırdı kalmadım vs her dediğine inanma bence erkek sonuçta...

vede şunu söylemesem olmaz. bizim sınıfta bi çocuk vardı bi kıza kardeşim dedi herkes kardeş sanıyordu onları. 1.5 sene takıldılar öyle sonra bir baktık çıkıyorlar. çıktılar 1 ay olmadan ayrıldılar şimdi yine kardeş gibiler çok yakınlar. Böyleleri çok bu hayatta kimseye güvenmemek lazım...

vede şunu söylemesem olmaz. bizim sınıfta bi çocuk vardı bi kıza kardeşim dedi herkes kardeş sanıyordu onları. 1.5 sene takıldılar öyle sonra bir baktık çıkıyorlar. çıktılar 1 ay olmadan ayrıldılar şimdi yine kardeş gibiler çok yakınlar. Böyleleri çok bu hayatta kimseye güvenmemek lazım...

Evet ben de çok karşılaştım böyle tiplerle, çevremde de çok var. Ama şu an için konu kapandı ve çözdük. Önümüzdeki maçlara bakıcaazzzz :52:

Back
X