Sevgilimin Kız Arkadaşı

Ya aynı durumları hepimiz yaşamızdır ya da yakın çevremizde tanık olmuşuzdur ben aşkıma kii kız arkadaşı falan yoktu öyle kanki derecesinde ama ilerisi için ben uyarımı yaptım sen nasıl dedim bana gece yarıları mesajlara aramalara buluşmalara dertleşmelere katlanamazsan bende katlanamam eğer birşeyi benden yapmamı istemiyosan sende yapmıycaksın bizim ilişkimiz içinde daha farklı bi örnek verebilirim mesela klasik kıskançlıklar işte şunu giyme sude bunu yapma sude dedi bikaç kez bende tavrımı net bi şekilde koydum BEN SANA SAYGI DUYDUGUM İÇİN HAYATIMI PAYLAŞACAĞIM İNSAN OLDUĞUNA İNANDIĞIM İÇİN YAPMAM AMAAAA BANA BU YÜZDEN Bİ ELEŞTİRİ YAPARSAN(KENDİNE BAKMIYOSUN FALAN GİBİSİNDEN) YA DA BUNU DIŞARDA ARARSAN DAHA BETERİNİ YAŞATIRIM SANA DEDİM kal geldiii bebeğimeee :1::1::1:

aferimm harikasin :1: :1: :1:

bende kizin saglam ayakkabi olmadigi kanaatindeyim .. söylenenlere katiliyorum yuh diyorum yani ne demek odaya davet etmek yaa .. belki senin dedigin gibi eskiden ondann hoslaniyodu ama burda kizin payi var kiz resmen sulaniyor senin sevgiline..
sevgilinde suc yok mu , elbette var madem seni seviyor o zaman senin dedigin ve istedigin seyleri yapmak mecburiyetinde yani sen o kizla gorusmesini istemiyorsan neden israrla gorusmeye devam ediyor yani neden bu kiz bu kadar degerli ve irtibatini kesmiyor ! soru isareti ??
bence soyle gorusmeni isstemiyorum o kizla de ! :63:

aferimm harikasin :1: :1: :1:

bende kizin saglam ayakkabi olmadigi kanaatindeyim .. söylenenlere katiliyorum yuh diyorum yani ne demek odaya davet etmek yaa .. belki senin dedigin gibi eskiden ondann hoslaniyodu ama burda kizin payi var kiz resmen sulaniyor senin sevgiline..
sevgilinde suc yok mu , elbette var madem seni seviyor o zaman senin dedigin ve istedigin seyleri yapmak mecburiyetinde yani sen o kizla gorusmesini istemiyorsan neden israrla gorusmeye devam ediyor yani neden bu kiz bu kadar degerli ve irtibatini kesmiyor ! soru isareti ??
bence soyle gorusmeni isstemiyorum o kizla de ! :63:

Fikir için teşekkürler canım ama en son yazdığım mesajda anlattım en son olan bitenler... Yeni gelişmeler oldu yani.

Back