Sevgilimin kız kankası var ve sürekli beraberler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle katiluyorum ama bu biraz fazla rahat kiz özellikle bi başka kızla benim sevgilimi yemeğe çıkariyor beni niye çağırmıyor ki saçna değil mi ona birini yapmaya çalişiyor
Kızın fazla rahat olmasından kastınız nedir? Pek tabii ki siz de katılabilirsiniz, beraber bir plan yapmayı siz teklif edin hatta. Sağlam bir done olmalı ki, size rahatsızlığınız konusunda hak verelim. Sırf kadın diye beraber yemek yiyip içip, dost samimiyetlerinin olması tek başına rahatsızlık vermemeli.

Gerçekten saygimdan sevgimden fedakarlik yaparak hep saygi duydumda artik başbaşa buluşmalar bu kızın nişanlisi gibi heryere birlikte gitmeler bana dokunmaya başladı benide çağırın bende geleyim dedim kiz başka kızlari çağırıyor
Yok artık. Bir adam sevgilisi varken başka kızlarla arasına sınır koyacak. Ki ben normalde hiç kıskanç bir insan değilimdir ama başka kızlar falan yok abi ben böyle şeylere gelemem.
Yol ver gitsin bununlamı uğraşacaksın?

Arkadaşlık bir yere kadar ne o öyle çanta gibi birbirlerini her gittikleri yere taşımalar,bir de sizi hiç bir plana dahil etmemeler.Ne yapsanız haksız çıkarsınız, sonrası deli olur adınız.Kendinizi anlatamazsınız.Ben sizin yerinizde olsam sevgiliden ayrılırım bana bu tarz ilişkiler normal gelmiyor der,yoluma bakarim.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X