Neler okuyoruz burda yol yakınken ipleri eline al canım, kimseye güven Olmuyor neden erkek yok Yanlarında ?
oy oy oy şimdi burası kızla erkekten arkadaş olmazcılarla dolar..
Olur, olmalı da. Ama bu arkadaşlığın sınırı nedir? bu olay normal mi sizce?
Biraz erken nem kapmaya başlamamış mısınız? Anladığım kadarıyla gıcık olduğunuz kızla yüz yüze bile gelmemişsiniz, henüz.
Neden bu kıza bu kadar takıldınız, merak ettim? Sevgilinizin ondan bahsederken takındığı hal, tavır yüzünden mi acaba?
bence normal ..
tanıştırırım da demiş.. daha 2 aylık sevgilisiniz tanıştırır elbet..
sizi seçmiş sizinle sevgili olmuş kız zaten arkadaşı hoşlansa vs onunla sevgili olurdu..
ben erkeklerin bu tarz konularda kısıtlanmaması taraftarıyım zira adamı tanımak bu şekilde daha kolay.. onu yapma buraya gitme onunla görüşme vs gibi kısıtlamalar sonucu kadınlar aslında bütün imkanlara sahipken adamın ne şekilde davranacağını göremiyorlar ..
bence çok iyi bir test bunlar sizin için .. her türlü imkanı varken bir halt yiyip yemediğini görebilirsiniz..
Asın vatan hainini!Sevgilimin sosyal medyadaki bütün hareketlerine atlaması, bütün fotoğraflara yorum atmış olması, sevgilimin onun fotoğraflarındaki "saçlar yakıyo" tarzı yorumları vs vs
ben kısıtlama taraftarı değilim, kısıtlama olmamalı. ama tanıştırmasını ve rahatsız olduğumu, kızı görmek istediğimi açık açık söyledim buna rağmen bu olması sıkıntı bence, duygularımı hiçe saymak gibi.
Hay ağzına sağlık yaa...Asın vatan hainini!
Onlar arkadaş farkındasınız değil mi? Elbette sosyal medyada birbirlerinin fotoğraflarını beğenip fotoğraf altlarına sulu şakalar yapacaklar.
Bunların hiçbiri o kızın sevgilisinizin peşinde olduğunu göstermez. Üstelik siz yokken o olduğuna göre, sevgiliniz isteseydi, sizin yerinizde o kız olurdu.
Belki de biraz daha rahat bakmayı denemelisiniz.
Benim var. Üstelik de karısı benim ve diğer cinsiyeti dişi olan arkadaşlarımız hakkında aynı şeyi düşünüyor.Hay ağzına sağlık yaa...
Kardeşim anlamıyorum bu forumda kimsenin mi yakın erkek arkadaşı yok?
Bugün siz onu kısıtlarsanız yarın da o sizi kısıtlar.
Erkek arkadaşınızın sevgilisi sizin hakkınızda böyle düşünse rahatsız olmaz mıydınız?
Erkek arkadaşlar, nişanlılar, kocalar bir köpek mi ki tasmasını çıkardığınız anda kaçacak?
Hem kaçacağı varsa neden tutuyorsunuz?
Hay ağzına sağlık yaa...
Kardeşim anlamıyorum bu forumda kimsenin mi yakın erkek arkadaşı yok?
Bugün siz onu kısıtlarsanız yarın da o sizi kısıtlar.
Erkek arkadaşınızın sevgilisi sizin hakkınızda böyle düşünse rahatsız olmaz mıydınız?
Erkek arkadaşlar, nişanlılar, kocalar bir köpek mi ki tasmasını çıkardığınız anda kaçacak?
Hem kaçacağı varsa neden tutuyorsunuz?
Asın vatan hainini!
Onlar arkadaş farkındasınız değil mi? Elbette sosyal medyada birbirlerinin fotoğraflarını beğenip fotoğraf altlarına sulu şakalar yapacaklar.
Bunların hiçbiri o kızın sevgilinizin peşinde olduğunu göstermez. Üstelik siz yokken o olduğuna göre, sevgiliniz isteseydi, sizin yerinizde o kız olurdu.
Belki de biraz daha rahat bakmayı denemelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?